2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Merhabalar,

İkiz annesiyim, evde bebeklerim için değil ama,günlük ev işleri için yardımcı bayan arıyorum (ortalığı çekip çevirecek,yemek yapacak vs.)Bebeklerle ben ilgileneceğim.Kulağınız delik olsun.Ümraniye Çakmak Mahallesi civarı.Bildiğiniz birileri varsa, mesajlarınızı bekliyorum.

Meraba kizlar uyuttum bebeleri sut kaynattim yogurt mayalaycam ve dizi izleycem.
Annemler bana yardim etmeye geldiler .biz anamurluyuz.cocuklar cok skiliyo evde disari cikarmak cok zor bide ya park ya avm baska yer yok.koye gidince bshce sahil hayvanlar azcik insana benserler belki.

Ya kizlar yemegi nasil yediriyonuz biz beraber sofraya oturuyoruz .ama kirletmedik yer birakmiyoruz herseyi kendileri yemek istiyolar ama az yiyorlar haliyle ne yapcam

Ya kizlar yemegi nasil yediriyonuz biz beraber sofraya oturuyoruz .ama kirletmedik yer birakmiyoruz herseyi kendileri yemek istiyolar ama az yiyorlar haliyle ne yapcam
Merabaaa :) ben mama sandalyesinde yedirmeye basliyorum duruma gore bazen yiyolar bazen yemiyolar yemeyince yatirip yediriyoum zor bu yemek işleri zoooooooor :) belli bi düzen kur önce birini sonra birini doyur benimkiler iice alisti 2. Yiyen zor yiyen yurutecte sira bekliyo bizimle yemeleri için daha erken bence onlarin vücutlarının ihtiyacı bambaşka bizimkinden bilmiyorum bence boyle.. hepimize çok kolay gelsin :)
Ise baslayacaklar varmi bu arada ben cocuklar 2 bucuk yasinda ise baslicam bakicimi kresmi

ben şimdiye kadar çalışmadım yani oglum dogduundan beri ondan oncede okula gidiyodum zaten calismadim amakislarim 4 yaşına fln gelsin krese verip bi ise gircem bakalumm ınşallah :)çok güvenmek lazim bakiciya yaa canını emenet edip eeee bırakıp gidiyisun bilmiyoeum bana ters geliyo anam dışında kimseye guvenemezdim heralde ....

Iyi aksamlar ozel anneler.

Bebeleri uyuttum survivor izleycem.cok yoruldum bugun.
Aksam ilk defa pilav yedirdim bakalim rahatsiz etmez insallah.
Kizlar bunlar emekleyince is daha zor karinca gibiler bide deli dumrul gibin saga sol a carpiyolar cok onlem almak lazim.

Bugun tek cocuklu bi eve gittik 14 aylik filan ne kadar cok oyuncagi vardi.bizimkilerin ikisinin o kadar yok.

meraba kızlar uzun zamandır gelmiyorum buraya
biraz geçmişi okudum bebekler büyüdükçe işler zorlaşıyor galiba
biz tam 6,5 aylık olduk ek gıdayı bende çok beceremiyorum yedikleri kadar veriyorum bazen 4-5 kaşık anca yiyorlar bende ısrar etmiyorum nasıl ve ne zaman normale dönecek yemeleri çok merak ediyorum
mama - meme-ekgıda derken karıştık iyice sütüm azaldı bende son demlerindeyim emzirmenin hatta emmiyorlar artık sağarak veriyorum azar azar

Evet canim daha zorlasiyor ama inan cok eglenceli ve cok tatlilar.guzelim sutunu ne yap et vermeye devam et ben bu kadar uzulecemi bilmiyodum.allahima sukur cok guzel sut verdim ama sekizinci ayda bitti
Ek gidayi ben daha oturtamadim ya benimkiler cok basina buyruk bi gun yedini obur gun yemiyo.kendileri yemek istiyo bu sefer az yiyolar hersey dikkatlerini cekiyor ekmegi eline alip gidiyor.

Bu arada sipirimin biri resmen eller havaya yapip oynuyor.surekli oynuyoruz.biseyi basardiklarinda elleri ile bisey yediklerinde cok mutlu oluyo.mumkun oldugunca serbest birakin bence doksun yalasin benimkiler psrke yalamanin askina emeklemeye basladilar simdi bi tane topun pesinden gidiyolar.topu yakladikca yasadiklari o hazzi anlatamam yavas yavas ikiz cocugun tatli zevkini almaya basladim

ah canım üzülmemmi hiç içim şimdiden yanıyor emseler 2 yaşına kadar keşke ama git gide onlarda almamaya başladı benimde sütüm azalmaya başladı bitmesin diye sağıyorum veriyorum 2-3 ay daha dayansa çok iyi olur ama zor gibi benimkiler içinde konuşmak çok erken ama dediğin gibi ne zaman ne yiyecekleri belli olmuyor bugün yediklerini yarın yemiyolar

benim oğlumun biri sürünüyor 6. aydan beri bu günlerde de dizlerinin üzerine kalkmaya başladı birkaçgüne emekler gibi maşallahdiğeri hala uçak hareketi yapıyor olduğu yerde duruyor

Son düzenleme:
Selam kizlar ne yapiyorsunuz uzun zaman oldu kimse girmemis bende uzun suredir giremedim.baska bir topigede yaziyodum orayla bozustuk.kac sefer gidiyorum dedim giremiyecem dedim kimse bi gule gule bile demedi.
firsat buldum giriyorum biz anamurdayiz bebelerim biraz sicaktan sikayetci onun disinda iyiyiz sizler nasilsiniz

ouziii :)) yakaladımsen, , güle güle demedi kimse çünkü kimse gitmeni istemedi, ayrıca o kadar paylaşımdan sonra gidiyor olmanda bozulduk açıkçası ve kaç zamandır da adın anılıyor topik te çağrı yapılıyor ama cık .... (evine dönn bak seni ne kadan özledik )

ben kimse değilmiyim yani şimdi, aşkolsun ama

Meraba canim tesekur ederim burda bulmussunuz.
bebeklerimlen ugrasiyorum seninki nasil

Canlarim guzel annelerim ne yapiyorsunuz bebekler nasil.benimkiler iyi sukur.ek gidada baya ilerledik dsha yuruyemrdik.sizden neber cok merak ediyorum bebekleriniz nasil yazin lutfen

merhabalar. benim bebişlerim dün 1 yaşına girdiler. sağlık durumları iyi. 2-3 haftadır yürüyorlar. artık kahvaltılarını ayrı ayrı yapıyorlar. çiğneyebiliyorlar. çoğunlukla biz ne yersek onu yiyorlar.süt vermedim henüz. emzirdiğm için bi süre daha vermeyi düşünmüyorum. uyku konusunda çok şansızım hala uyumuyolar. hatta gündüz 1 kere uyumaya başladılar ne yapıcam bilmiyorum
bizden böyle:) sizin bebişleriniz nasıllar?

19 temmuz doğumluyuz..yemek işini çözdük diş ve hastalık olmazsa kahvaltı çorba yoğurt muhallemi ve gece aptamil şeklinde gidiyor..akşamları denk gelirse bizimle de masaya oturuyorlar...kendi kahvaltılarından sonra yine bizimle masada tırtıklıyorlar...dişler kızımı çok yoruyor ve hemen yemeyi kesiyor...deliksiz gece uykusu yok 2-3 kez uyanıyorlar. 23 de ve gece 3 de mama içiyorlar. 7-7.30 sabah kalkış...gündüz 3 uyku hala ama kısa süreli hep 45 dak-1 saat arası....bende sayı azalsa süre uzasa diye bekliyorum..kızım yürüyor oğlum tembel emekliyor ve sıralıyor...hepimizin evlatlarına maşallah...şimdilik çok anlaşıyorlar ilerde ne olur bilmem ama oyuncak kavgası var...biri hep diğerinin elindekini merak ediyor ve almaya çalışıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…