2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Merhabalar. Evli bile değilim ama ikizlerimin olmasını çok isterdim :) kolay bişey değil biliyorum. Hepinize kolay gelsin sağlıkla büyütün inşallah...

Aynen hic vakit yok bir sabah kalkmisim birde baktim yatmisim birsey anlamiyorum yorgunluktan baska ) siz ne yapiyorsunuz ouzi hersey yolundami nasil bebisler uykulari yemeleri nasil gidiyor

Valla iyiler sukur ama canim cikiyor ya bide emeklemeye basladilar cil surusu gibi dagiliyolar yemeleri eskiden daha iyi idi gece sut almigolardi bile ama simdi gunduz besleyemiyorum gece acikiyolar.tok olunca guzel uyuyolar ek gida yi oynayacagiz diye iki alip birskiyolar bu sefer daha cok mama veriyorum bu durumdan hoslanmiyorum ne yapcam bilmem seninkiler nasil

ek gıdayla başım dertte kızlar imdaaattttt

Aynen imdat benimkilerde cok az yiyo kendileri yemek istiyo meyveyi filan o da doyurmuyo.ne yapacaz yaaa surekli biberon mu verecem .aksam saat yedide 180 civari 12 de 150 civari ssat 4 de 120 ve sabah 90 civari sizinkiler nasil

Kizlar bu arda sutum gitti nerdeyse 20 gundur bunalimdayim ne kotu biseymis bu durum ya ne yapsam kendimi iyi hisedemiyorum.ilk alti 6 sy cok guzel sut vardi yani kicimi yirtiyodum sut olsun diye caylar yemekler 4 5 litre su .ilk slti sy cok az mama verdim.zavalli yavrularim goguslerimden cok sut geldiginden ememedi sagdim verdim.ne koru bisey emzirememek .altinci sydan sonra sutum azalinca emmeye basladilar.bir aydir emmiyolar sagiyorum gelmiyor.

Aynen benimde öyle aksama kadar kosusturuyorum yakinda maraton kosusuna katilicam ) benimkilerin yemesi iyi cok sükür bizde daha sürünme yok 7.5 ayligiz biri dönüyor falan digerinde daha tik yok günde 2 kere ancak dönüyor

Yine iyi süt vermisin üzülme ben ilk 3 ay vermistim

Aynen imdat benimkilerde cok az yiyo kendileri yemek istiyo meyveyi filan o da doyurmuyo.ne yapacaz yaaa surekli biberon mu verecem .aksam saat yedide 180 civari 12 de 150 civari ssat 4 de 120 ve sabah 90 civari sizinkiler nasil
ben gece yatmadan veriIrum 23.00 sabaha kadar gidiyor simdilik ama uyanmalar var halen

Merhabaaaa :) hiç üzülme canim yaa bende sutum kesilince çok üzülmüştüm ama allah bukadar Verdi dedim kendimi teselli ettim boşver eskiden babaanneminde sutu olmazmış hiç 4 çocuğunu da kendi ineginin sutuyle büyütmüş şimdi anne sutu gibi mamalar var canını sikma

Benimkiler çok huysuz bu ara noldu bilmiyorum gündüz en fazla yarım saat uyuyolar gece biri benim ayağımda biri kocişin ayağında koltukta uyuyoruz :) pek mama da icmiyolar gece uyumadan gece muhallebisi veriyorum o biraz tok tutuyo herhal

Ben karinlarini doyurabilsem guzel uyuyolar.
Minalyldiz buraya da gel obur topik cok kslabalik arada kayniyoruz.
Benim zipirlar tis tis emekliyor cok zorlaniyorum ben ya ikikiside bacagimdan yapisiyor.
Keske daha fazla sut vetebilseydim.ikizlerin makus talihi galiba.ne oldu anlamadim tek basina bakinca iste ne onlar emmeyi becerebildi ne ben emxirebildim

Bencede hic ortalarda yoksunuz :)

Selam kizlar .annemler var yine yoruluyom ben.biz nisan sonunda anamura gidiyoz eylule kdar ordayix

Valla iyi olur orda bi ılık muhabbet dewamli dönüp duruyo :) aynen canim bebenin birini emzirsen öbürü orda yirtiliyo onu alsan bu az emmis oluyo derken süt bitti gitti oldun napalim biz elimizden geleni yaptık :)
Insallah dedigin gibi olur yoruldum uykusuzluktan artik ((
Benim oğlum carsafta sallanmaya alismisti ona salıncak yapmıştık 1 yaşından sonra ayağımda sakladım durmuştu kuduruklugu inşallah bu bebelerde öyle olur en azından salincaga alismadilar :)
Selam kizlar .annemler var yine yoruluyom ben.biz nisan sonunda anamura gidiyoz eylule kdar ordayix

eve birileri gelince niye daha çok yoruluyoz acaba bebelere onlar bakıyor ? :) nie gidiyosunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…