2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

sebze çorbasından nefret ediyoruuuummmm!!!!!!!!!!!!!! yaa bunu yedirmek o kadar zor oluyor ki.. ne yaptıysan ne denediydem nafile, hiç sevmiyorlar. son çare yarın içine yoğurt koyacağım. benim kızlarımın en sevdiği öğün yoğurt. çorbay pişirip ılıdıktan sonra 1 kaşık yoğrt koyucam. belki onun tadını alırlarsa yerler. değiik taktikleriniz varsa önerilere açığım.

ya bir de benim kızlarımdan biri akşam 8 deki öğünü yedikten sonra sabaha kadar birşey yemek istemiyor. birkaç gündür böyle. sizinkilerde de böyle şeyler oldu mu ? acaba diş mi çıkaracak ??

Canim benimkilerinde en sevdigi sey corba bende yogurt yediremedim bi turlu.
Kiyma koydunmu kiyma ile daha lezzetli sanki

evde kaynattığım sütün kaymağını ekliyorum krema olarak tadını çok lezzetlendiriyor...eğer yoksa süt ilave edebilirsin...

Canim benimkilerinde en sevdigi sey corba bende yogurt yediremedim bi turlu.
Kiyma koydunmu kiyma ile daha lezzetli sanki
,,

kıyma koyuyorum ama değişmiyor. fakaaatt becerdim. sırrım şu yoğurdu çok sevdikleri için sebze çorbası yenecek kıvamda soğuduktan sonra içine 1-1,5 kaşık yoğrut koydum ve ilk kez tabağın dibini gördük..

evde kaynattığım sütün kaymağını ekliyorum krema olarak tadını çok lezzetlendiriyor...eğer yoksa süt ilave edebilirsin...

bu çok güzel bir fikir.. bugünkü çorbayı pişirdim ama yarınkinde deneyeceğim.

Selam canlar nasil gidiyor.biz azgin bir vaziyette devam ediyoruz artik oturuyoruz gel gel yapiyoruz alkis da ogrettim.ve bol bol agliyoruz kafamiz karisik uyku oyun ve yemek ucleminin icerisinde agliyorux

Selam canlar nasil gidiyor.biz azgin bir vaziyette devam ediyoruz artik oturuyoruz gel gel yapiyoruz alkis da ogrettim.ve bol bol agliyoruz kafamiz karisik uyku oyun ve yemek ucleminin icerisinde agliyorux

Oyyyy cok tatlilar yaa olsun saglik olsunda insan herseyin üstesinden geliyor bizde daha oturma yok dis yok gülmelerle öyle devam ediyoruz simdilik

uzun bir aradan sonra ben geldim kuzularım artık 1 yaşında sizler nasılsınız....

Merhaba kizlar neler yapiyorsun minikler nasillar benim kizlar artik baya bir cadilastilar hep ilgi istiyorlar bu zamana kadar bu kadar kisiye ilgi göstermemistim ))ek gidalarda iyiz cok sükür biraz hastalar bu ara öksürük maalesef geceleri zor geciyor bizim icin bildiginiz bitkisel birsey varmi bize önerebileceginiz öptüm hepinizi

Selam canim bunlar buyudukce kuduruyor o kadarda tatlilasiyor.bizde acayip ilgi istiyoruz ama cok egleniyoruz bir suru sey ogretmeye calisiyorum iletisimimiz cok iyi dikkatle izliyolar .artik bende egleniyorum onlarla.daha cok agliyolar daha cok ilgi istiyolar daha huysuzlar ama daha eglenceliler.
Canim bebeklerine ihlamur icir nanede iyi gelir agrisi varsa.sirtini gogsunu ilik zeytinysgi ile ov cok rahatlatir

Aynen canim cok tatli oluyor bunlar büyüdükce evde dansöz oldum ben resmen onlari eglendirmek icin ganggam steyle bile yaptim düsün yani korkunc 😱😱😱 ama olsun cok egleniyoruz beraber iyiki varlar.Sagol canim zeytinyagi yapiyorum ama ihlamur la naneyi denememistim yarin yapiyim ama burda taze ihlamur bulmak zor sallama cayi var ama olur mu ki ?

Aktar gibi bi yer yokmu ihlamuru bende veriyom kuru hasta olmasada veriyorum naneyi de yedilden demliyorum seviyolar hem.ben aksam icirmistim 7 bucukda uyudu 2 bucukta kalktilar sukur su dis isi de hafiflese cok daha rahat edecez.benimkiler ek gidada kafalarina gore takiliyolar bazen yiyolar bazen yemiyolar

Yok canim burda aktar yani benim oldugum bölgede hersey marketlere geliyor öyle aliyoruz ekstra baharatcilar yok maalesef ama sallama cayini verdim valla bayila bayila ictiler nane cayini o kadar sevmediler benimde kizimin biri gece ciglik atarak uyaniyordu dün disinin birisini cikartmis ondan agliyordu galiba bebegim agrisi oluyordu geceleride bazen iyiler bazen degiller aynen dis olayini atlatana kadar uyanmalar devam eder galiba saglik olsun yeter ki

Meraba
Bebeler ne yspiyo iyidir insallah
Biz idare ederiz iste.bugun abimler geldi iki aydir gorusmuyoduk.cocuklar nasil buyumus nasil degismis diyor sevindim bende.

Hep bebelerden bahsediyoz kendimizdende bahsetsek ya.zaten bebelerden firsat bulup ne arkadaslarla dogru duzgun gorusebiliyoruz nede bi yerlere gidebiliyoruz

Hep bebelerden bahsediyoz kendimizdende bahsetsek ya.zaten bebelerden firsat bulup ne arkadaslarla dogru duzgun gorusebiliyoruz nede bi yerlere gidebiliyoruz

Valla esim evde oldugu taktirde biz hep disari cikiyoruz genelde cocuklar icinde cok iyi oluyor seviniyorlar. Canim ben kizlardan önce hep calisiyordum hic bos günüm yoktu SIKILMAYA bile zamanim yoktu baya gezdim yani yazlari hep türkiyedeydik bu zamana kadar cok güzel gecti günlerim tabi sindi kizlar olunca hersey kisitlandi basta cok SIKILdim ama simdide onlarsiz birsey yapmak icimden gelmiyor )) normal degllim galiba )

Bende eskiden cok gezerdim simdi nerde ya parka ya avm baska yok.ama yeni yeni dixi i z lemeye basladim hayat durmus gibiyydi sanki bi daha hic dizi sinema izleyemeyecegim saniyordum ama izlemeye basladim uzak mesafeli gezmeye bayilirdim insallah onuda yapacagimiz zamanlar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…