2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım çok geçmiş olsun. yakında bende istirahate ayrılacağım 1 ay sonra rapor alıcam sonra 30.haftada doğum izni başlıyor. Benimde karnım çok fena geriliyor patlamak üzereyim sanki. geceleri bile zor yatıyorum ama sabredicez ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz. Oğluşun için çok şanslısın ailen var ne güzel bakarlar sen rahat ol dinlenmene bak. çok öpüyorum.

slm arkadaşm bende 33+3 kızlarıma hamileym. 28 haftalıkken 29mm idi benim. şuan kaç bilmyrm ama ilaç kullanyrm. yarın dr kontrolm var.

bende bugun 33 hafta oldum ve cumartesi kontrolum var
ilaclara devam ediyorum, bakalım doktorum cumartesi ne diyecek...
sen burayada yazarmısın kontrolun nasıl gectigini?
karnımda son gunlerde cok sertlesme oluyor resmen taş gibi oluyor umarim 3 hafta daha dayanırlar kızlarım içeride...

canım hayırlı olsun, umarım en kısa zamanda bebişlerinle beraber eve dönersin
bizi gelişmelerden haberdar et tamammı?
kendine cok iyi bak öpüldün

filorinda; canım inşallah sağlıcakla analı babalı büyür bebişlerin
sizleri duyunca görünce doğum yapan arkadaşları sanki kendim yapmış gibi seviniyorum
allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin,sağlıklı doğsunlar büyüsünler inşallah

sağolasın canım inş en kısa zamanda geçer bahanesiyle evde dinleniyorum artık inşallah bebeklerinle birlikte en kısa zamanda evinize gidersiniz ..

sağolasın canım inş en kısa zamanda geçer bahanesiyle evde dinleniyorum artık inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinle birlikte en kısa zamanda evinize gidersiniz ..

hayırlısı olsun florinda.inşallah en yakın zamanda kuvezden cıkarlar.Allah analı babalı buyutsun.

geçmiş olsun ceycudi bende ilk defa duyuyorum en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah.

hattarcım tansıyonda psıkoljı cok onemlı üzülüp sıkılırsan tansıyonun daha fazla cıkar.biliyorum zor ama kafana takmamaya çalıs içini rahat tut. inşallah sonuçların iyi cıkar bırkac hafta daha dayanabilirsin.

oğullaım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah buna inanıyorum. Siz de dualarınızı bizden eksik ettmeyin..
Amin nurtencim inşallah en yakın zamanda bebişlerin evine gelicek Şimdiden toparlamıştır onlar meraklanma
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin

Geçmiş olsun Yüz felcini 5-6 sene önce bir tanıdığımızda şahit olmuştum Arabada cam açıkken yüzüne çok rüzgar gelmiş ilk defa olmuştu onunda. Ama kısa bir süre içinde geçmişti Seninde tez vakitte iyileşir inş. Hamilelikde arttığını bilmiyordum bu durumun sağol bizi uyardığın için . Bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sana da hayırlı olsun bend e tedaviyle ikizlerimi bekliyorum bu arada ...

Hayırlı olsun Kiloları da iyi yine cnm . Bu hafta ne kadar çok doğum oldu böyle. Bbeklerini sağlıkla eve götürmek nasip olsun inş.

Sana da hayırlı olsun bend e tedaviyle ikizlerimi bekliyorum bu arada ...

Sagol canim seninkilerde hayirli olsun Bilmiyorum sende benim gibimisin zor kavustugum için hep diken üzerindeyim inan sagliklica hayilisiyla gelmelerini beklliyorum zaman gecmiyor bir türlü... Sagliklica hayirlisiyla alalim insallah bebeklerimizi kucagimiza

arkadaşlar bugün Emirimi emzirdim. ilk defa dokundum yavruma. çok güzel bir duyguymuş. Ömerim de gün geçtikçe daha iyi oluyor. solunum cihazından da çıkardılar çok şükür. deneme amaçlı çıkardık tekrar geri dönebilir dediler ama 2 gündür dönmedi çok şükür Allahıma. yarın yine emzirmeye çağırdılar. Ömer için daha erkenmiş ama yakında onu da alırım inşallah kucağıma...

çok sevindim canım ve de çok duygulandım.ömeride alırsın yakında kucağına inşallah bol bol sütün olur ikisinide emzirirsin doya doya:))

Bende öyleyim tedirgin... herşey geliyor insanın aklına Gerçekten stresliymiş ikiz hamileliği Allah hepimize vaktinde planlı doğumlar nasip etsin.Bana ilk 3 ay çok yavaş geldide 2. trimestirin ortasından itibaren çok hızlandı gibi geliyor günler :)) Sorunsuz sıkıntısız bitirip kucaklarımıza alırız inşallah

kızlar sizlere kotu haberlerim var. dogumumu istanbulda yapacagim icin dun rutin kontrole edirneden istanbula geldik. muayenede rahim boyumun iyice kisaldigini gordu dr. hemen nst ye soktu, 5 dkda bir tavan yapan sancilar.. ben de bi tuhaflik hissediyordum zaten, yürürken bile zorlanıyordum. dr acil yatman lazım bu durumda gönderemem seni dedi. tek korkusu bebeklerin cigerlerinin gelismemis olması.. üstelik edirnedeki druma bunu ısrarla sormustum, ne rahim boyumu ölctü, ne de igneye yanastı. suan acıbadem bakırkoyde yatıyorum, buradaki drlar sen de bebekler de sanslısınız, bugün burada olmanız kader isi, yoksa engellenemeyen bir erken dogum basliyordu diyorlar. simdi ameliyatlı hasta gibi kalkmadan yatıyorlar beni. allahtan ciger gelistirici ignelerimi yaptilar. onca ilaca, 20dk da bir nidilata ragmen dünden beri hala da bitmedi sancilar. cok korkuyorum, erken gelmesin meleklerim. en az 34 görseydim.. biri 1600,digeri 1800 gr suan. hicbiseyim de yoktu üstelik. nurtencb de benim gibi aniden oldu, ama onun dogumla sonuclandi. siz siz olun her muayenede rahim boyunu ısrarla ölctürün ve ciger gelistici ignenizi olun. bizler ikiz annesiyiz, basimiza ne gelecegi belli degil...

cok sevndim canım hadi hayırlısı, saglıkla kavus yavrularına insallah.. benim icin de dua edin, dün farkında olmadan resmen yaklasmısım doguma, sen allahtan ignelerini olmustun ben de o da yoktu korkuyorum..

canım iyi ki acıbadem hastanesine gitmişsin. oranın çok iyi bir hastane olduğunu duymuştum. inşallah erken doğmaz bebişlerin.

teşekkür ederim tesila inş. en kısa zamanda düzelir..

teşekkür ederim tinkerbell benim de aşırı değil ama beni rahatsız ediyor çünkü yüz hatlarım biraz değişti yine de ne yapalım üzülsek daha zor geçecek takmamaya çalışıyorum bu aralar havalar çok soğuk gerçekten çok dikkat edin Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..amin..

selam kızlar, bende dün akşam detaylı ve renkli ultrasona girdim 1 saat sürdü bayağı bir yoruldum. Benim ikizler çift yumurta ikizi ama tek eşleri var. Doktor eşleri ayrı olsaydı çok daha iyi olurdu diyor.Aranızda benim gibi eşi tek olan varmı çok merak ediyorum. Kaygılarını anlattı durdu. şu an herşey normal ama ilerde ne olacağı belli olmaz çok sık kontrole gelmen lazım dedi. Bende erken doğumdan çok korkanlardanım. umarım hayırlısıyla zamanında doğum yaparız. Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…