arkadaşlar bugün Emirimi emzirdim. ilk defa dokundum yavruma. çok güzel bir duyguymuş. Ömerim de gün geçtikçe daha iyi oluyor. solunum cihazından da çıkardılar çok şükür. deneme amaçlı çıkardık tekrar geri dönebilir dediler ama 2 gündür dönmedi çok şükür Allahıma. yarın yine emzirmeye çağırdılar. Ömer için daha erkenmiş ama yakında onu da alırım inşallah kucağıma...
kızlar sizlere kotu haberlerim var. dogumumu istanbulda yapacagim icin dun rutin kontrole edirneden istanbula geldik. muayenede rahim boyumun iyice kisaldigini gordu dr. hemen nst ye soktu, 5 dkda bir tavan yapan sancilar.. ben de bi tuhaflik hissediyordum zaten, yürürken bile zorlanıyordum. dr acil yatman lazım bu durumda gönderemem seni dedi. tek korkusu bebeklerin cigerlerinin gelismemis olması.. üstelik edirnedeki druma bunu ısrarla sormustum, ne rahim boyumu ölctü, ne de igneye yanastı. suan acıbadem bakırkoyde yatıyorum, buradaki drlar sen de bebekler de sanslısınız, bugün burada olmanız kader isi, yoksa engellenemeyen bir erken dogum basliyordu diyorlar. simdi ameliyatlı hasta gibi kalkmadan yatıyorlar beni. allahtan ciger gelistirici ignelerimi yaptilar. onca ilaca, 20dk da bir nidilata ragmen dünden beri hala da bitmedi sancilar. cok korkuyorum, erken gelmesin meleklerim. en az 34 görseydim.. biri 1600,digeri 1800 gr suan. hicbiseyim de yoktu üstelik. nurtencb de benim gibi aniden oldu, ama onun dogumla sonuclandi. siz siz olun her muayenede rahim boyunu ısrarla ölctürün ve ciger gelistici ignenizi olun. bizler ikiz annesiyiz, basimiza ne gelecegi belli degil...
canım ya ne güzel senin erken fark etmişler. ciğer geliştirici iğneyi de vurulmuşsun. rahat ol şimdi. bebeklerini düşün. iyi bir hastanaede tedavi oluyorsun hem. benden 1 hafta da öndesin. ultrasona bakma bence benim ultrasondakinden daha fazla çıkmıştı kiloları. dualarımız seninle ...
nurtencim çok sevindim bu güzel gelişmeye. tez zamanda ömer ini de kucağına alıp güzel güzel emzireceksin inşallah. şu günler geçsin bebişlerinle eve dön iki topaç da aynı anda acıksın da emzirme maratonu yaşa cuk cuk:)arkadaşlar bugün Emirimi emzirdim. ilk defa dokundum yavruma. çok güzel bir duyguymuş. Ömerim de gün geçtikçe daha iyi oluyor. solunum cihazından da çıkardılar çok şükür. deneme amaçlı çıkardık tekrar geri dönebilir dediler ama 2 gündür dönmedi çok şükür Allahıma. yarın yine emzirmeye çağırdılar. Ömer için daha erkenmiş ama yakında onu da alırım inşallah kucağıma...
kızlar sizlere kotu haberlerim var. dogumumu istanbulda yapacagim icin dun rutin kontrole edirneden istanbula geldik. muayenede rahim boyumun iyice kisaldigini gordu dr. hemen nst ye soktu, 5 dkda bir tavan yapan sancilar.. ben de bi tuhaflik hissediyordum zaten, yürürken bile zorlanıyordum. dr acil yatman lazım bu durumda gönderemem seni dedi. tek korkusu bebeklerin cigerlerinin gelismemis olması.. üstelik edirnedeki druma bunu ısrarla sormustum, ne rahim boyumu ölctü, ne de igneye yanastı. suan acıbadem bakırkoyde yatıyorum, buradaki drlar sen de bebekler de sanslısınız, bugün burada olmanız kader isi, yoksa engellenemeyen bir erken dogum basliyordu diyorlar. simdi ameliyatlı hasta gibi kalkmadan yatıyorlar beni. allahtan ciger gelistirici ignelerimi yaptilar. onca ilaca, 20dk da bir nidilata ragmen dünden beri hala da bitmedi sancilar. cok korkuyorum, erken gelmesin meleklerim. en az 34 görseydim.. biri 1600,digeri 1800 gr suan. hicbiseyim de yoktu üstelik. nurtencb de benim gibi aniden oldu, ama onun dogumla sonuclandi. siz siz olun her muayenede rahim boyunu ısrarla ölctürün ve ciger gelistici ignenizi olun. bizler ikiz annesiyiz, basimiza ne gelecegi belli degil...
annişler 2 gündür çok feci grip oldum. dün gece zar zor ateşimi 39 dan 37 ye indirdik. hastane acili fobim olduğu için dr a da gitmedim.
dün sabah aile hekimime gittim minoset ve oksuruk surubu vermişti gece onları içtim. öksürük hapsırık tam olduk
grip atlatan varsa nasıl geçirdiğini söylerse çok sevinicem. kadın doğum dr uma telefondan ulastık birşey olmaz dedi çok rahat bir tavırlaumarım onun rahat olduğu kadar vardır. :18:
elifciğim,ben başka bir başlık açmıştım ,sanırım görmedin,facedende yazdım,onu da açmıyorsun belki..
durumuna çok üzüldüm,dua ediyorum sana..kendine çok dikkat et ve doktorun ne diyorsa onu yap..
kuvözde kıyafet giydirmiyorlar,annenin yanına gelirken lazım oluyor..sen bol bol prematüre kıyafet al..benim bebekler onun bile içinde kayboluyor..
özellikle küçük bebeğim..
nurtenciğim ,sanada çok çok geçmiş olsun,bebeklerinin durumuna çok sevindim..hiç canını sıkma cnm,onlar hayata tutunmak için her şeyi yapıyor,benim küçük bebeğim sürekli ağzı açık,kuş yavrusu gibi :) çok tatlı..
ilaybars sana da hem geçmiş olsun ,hem de bebeklerin hayırlı olsun cnm.. sen neler yapıyorsun..
başka bir başlık açılsa aslında fena olmaz..
doğum yapan 2012 anneleri diye..hayırlısı bakalım..
bebişlerimin başlığında doğumda yaşadıklarımı da yazıcam inşallah..
elif ,kendine çok iyi bak..nurten sende ara sıra yaz,bebeklerimizi sorunsuz büyütelim inş..
şimdilik çıkıyorum...
çok geçmiş olsun gulizelif inşallah bikaç hafta dayanabilirsin.sanırım öyle pek belirti vermiyor değilmi.hepimiz normal gibiyiz doktora gidince herşey ortaya çıkıyor.bebişlerin 2 kiloyu geçsin biraz daha gelişsin o zaman pek sorun olmaz zannedersem.Alllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bu günlderde bizlere ne oluyorsa herkes doğum yapıyor.bende çok korkmaya başladım.benimde kasıklarımda ağrı var cumartesi kontrolüm var nstye girmek isteyeceğim umarım bişey çıkmaz.Allah hepimizim yardımcısı olsun.
karın sertligi sanırım 30 haftadan itibaren başlıyor herkeste, bende öyle olmuştu
peki rahım agzını ölctümü doktor Berrna? sakın ihmal etme, benim doktorum 20. haftamdan itibaren ölçüyor ve ne yazıkkı 31. haftamda rahim agzinın kısaldıgını ortaya çıktı. doktorum ilaç verdi( nidilat) ve istihrat etmemi söyledi en son 10 gün önce gitmiştim cumartesi tekrar gidecegim bakalım bir gelişme varmı.
Bu ciger geliştirici igneyi ben 28. haftada oldum ama bildigim kadarıyla 1 tane igne vuruldu bana sizler 2 veya 3 dozdan bahsediyorsunuz, bunu bir doktoruma danişayım bende niye 1 kere igne yapıldı diye merak ettim şimdi?
çok geçmiş olsun gulizelif inşallah bikaç hafta dayanabilirsin.sanırım öyle pek belirti vermiyor değilmi.hepimiz normal gibiyiz doktora gidince herşey ortaya çıkıyor.bebişlerin 2 kiloyu geçsin biraz daha gelişsin o zaman pek sorun olmaz zannedersem.Alllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bu günlderde bizlere ne oluyorsa herkes doğum yapıyor.bende çok korkmaya başladım.benimde kasıklarımda ağrı var cumartesi kontrolüm var nstye girmek isteyeceğim umarım bişey çıkmaz.Allah hepimizim yardımcısı olsun.
canım cok tesekkür ederim. Aman dikkat et, aniden hicbisey yokken oluyo ne oluyo. benim tavsiyem nw zaman dr a gidersek gidelim rahim boyu ölcümü yaptırmak, erken dogumun en büyük habercisi. ciger gelistirici igne de cok önemli. ben de agrıları sıradan kasık agrısı sanıyordum ama meger resmen dogum sancılarım baslamıs. engellemek icin 20dk arayla nidilat verdiler, hatta dil altı bile yaptırdilar. bence de nst ye gir cnm. hakkımızda hayırlısı insallah, rabbim zamaninda ve saglikla versin yavrularimizi..
canım aklıma heran sen geliyosun zaten. dogum yaparsam kiloları da aynı seninki gibi olacak, bebeklerini cok merak ediyorum.. ufacıklardır simdi insan dokunmaya kıyamaz. giysi giydiler mi hic? gerci küvözde giydirmemislerdir belki, giyorlarsa premature kiyafetler mi kullaniyorsun? nerede kalıyorlar? bir de küvöz ücretlerini cok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?