2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hem de çooook güzel anlattın canım

Son düzenleme:

canım senin kanamanmı oluyordu.biraz önce baktım bendede kahverengi kırmızı karışımı bişey olmuş.çok moralim bozuldu.daha dün doktora gitmiştim.doktor herşeyin normal göründüğünü söyledi.şimdi bu neden oldu.adet günüm ondan olabilirmi acaba.doktora söylemem gerekirmi bunu.gerçi doktor ne yapacakki.daha dün baktı.zaten progestan kullanıyorum.şuan moralim çok bozuldu ya.bana bulantı için ilaç yazmıştı omu yaptı acaba diyorum.herşey aklıma geliyor içmesemmmi ilacı offff.

bakın teyzeleri benim elma şekerlerime altlı üstlü muhabbet ediyolar

FLORİNDAcım cidden muhabbet ediyo gibiler bi kahveleri eksik...MAŞALLAH onlara...Bu arada ben de az önce gebelik başlığında bazı arkadaşlar ultrason resimlerini koymuşlar onlara bakıyodum...Kiminin ultrasonu o kadar net ki kıskandım yahu bizim doktorun ultrasonunda çocukların kıçı başı ayırt edilmiyo..Sanırım miyadı dolmuş ama doktor hala kullanabiliyo anlaşılan:44:

canım benim nette benim makinadan net çıkmıyo

ZEYENPcim evet 8.haftada başlayıp 11.haftaya kadar sürmüştü kanamam...Şimdi de kahve lekelenme devam ediyo..Ben de kanamam olduğunda progestan 200mg kapsül kullanıyodum kanama başlayınca doktorum iğneye çevirdi tatlım...Ama sakın panik yapma çoğu kişide olabilen bi durummuş bu lekelenmeler,kanamalar...

Önemli olan istirahat etmen,yat uzan..Bence doktorunu da arayıp bi danış...Bu arada benim doktorum bulantı için ilaç vermediklerini söylemişti onun yerine serum taktırmamı önermişti bu konuyu da bi araştır istersen güzelim...Moralini sakın bozma,dediğim gibi yat ve önemli bişey olmadıkça kalkmamaya çalış....

Biz de öptük seni...

ZEYNEPcim doktorunu arayıp bi danışmayı ihmal etme tatlım belki iğneye başlarsın sen de ve bol bol dinlen...Soracağın bişey olursa sor, ben gelince cevaplarım...

Şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi öptüm güzel anne adayları

merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım

sana bir tahminde bulunayım cinsiyetleriyle ilgili.bence ikiside erkek.içimden öyle demek geldi.beni öğrenince bilgilendirirsen sevinirim.

Benım de 15.haftada basladı ama öle böle değil bacaklarımdan aktı hıç kırmızı olmadı hep kahve camur gıbıydı plesenta tam yerlesememiş kan pıhtısından dolayı sanadamı öle söyledıler yoksa senın plesenta prevıa mı aman canım dıkkat et pıhtı bıtecekkı plesenta rahım duvarına tam yapısacak kı kesılsın ama 2haftadır bıtmedı ya çok sınır bozucu

canım bencede endişelenme.mutlaka doktorunla görüş.belki progestanın dozunu arttırması gerekebilir.bana günde 3 kere 200lük vermişti.bende 8-9. haftalarda 4-5 gün süren kahverengi lekenlenmem oldu.plesanta oluşurken böyle lekelenmeler olabiliyormuş.

progestan veya proluton depot iğne kullanıyo musun

bokcukkkkkcum;;sadece yatak mı bakıyosun.vakit buldukça gezemiyorum ama internetten bebek şekeri,kapı süsü herşeye bakıyorum.ben sallanan beşik almayı düşünüyorum.ayrıca annemde taşınıyo,bizim evde de yatar diye ben park yatak alırım diyo.

içimi rahatlattın boncuk sağolasın.doktoru aradım ulaşamadım ya neyse.az bişey oldu şimdi geçti bakalım.adet dönemindeyim sanırım ondan oldu.bulantı ilacı baya iyiydi bugün bulantım olmadı pek.ama içmiycem napıyım.çekicem artık bu bulantıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…