neden verdiki onu canım:)))
GÜLİZELİFcim kendi yaptığın tickerı mı yapıştıracağın yeri bulamadın...LİLYPİE sayfasına girince cetvelini oluşturunca kadınlar kulübü profilinde kan grubunun altındaki çizelge bölümüne kopyala yapıştır yapıcaksın canım,bilmem anlatabildim miii:44:
bakın teyzeleri benim elma şekerlerime altlı üstlü muhabbet ediyolar
NURSİNcim 8.haftada kanamalarım başladı 3hafta iğne kullandım sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü...11.haftanın sonundan beri 3haftadırda kahverengi lekelenmem devam ediyo...Kanamadan sonra artık bu hiç bişeymiş gibi geliyo...Zaten 3aydır yatıştayım bakalım kahverengilerde geçerse belki ayaklanırım biraz....Bi tek doktora gitmek için evden çıkıyorum...Geçen ki kontrolde kanama alanı azalmış orası tamamen kapanmadan da kahverengi lekelenme geçmez demişti doktor..İNŞALLAH yeni bi kanama olmasın diye yatıştayız işte ...
bakın teyzeleri benim elma şekerlerime altlı üstlü muhabbet ediyolar
FLORİNDAcım cidden muhabbet ediyo gibiler bi kahveleri eksik...MAŞALLAH onlara...Bu arada ben de az önce gebelik başlığında bazı arkadaşlar ultrason resimlerini koymuşlar onlara bakıyodum...Kiminin ultrasonu o kadar net ki kıskandım yahu bizim doktorun ultrasonunda çocukların kıçı başı ayırt edilmiyo..Sanırım miyadı dolmuş ama doktor hala kullanabiliyo anlaşılan:44:
canım senin kanamanmı oluyordu.biraz önce baktım bendede kahverengi kırmızı karışımı bişey olmuş.çok moralim bozuldu.daha dün doktora gitmiştim.doktor herşeyin normal göründüğünü söyledi.şimdi bu neden oldu.adet günüm ondan olabilirmi acaba.doktora söylemem gerekirmi bunu.gerçi doktor ne yapacakki.daha dün baktı.zaten progestan kullanıyorum.şuan moralim çok bozuldu ya.bana bulantı için ilaç yazmıştı omu yaptı acaba diyorum.herşey aklıma geliyor içmesemmmi ilacı offff.
canım benim nette benim makinadan net çıkmıyo
merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım
NURSİNcim 8.haftada kanamalarım başladı 3hafta iğne kullandım sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü...11.haftanın sonundan beri 3haftadırda kahverengi lekelenmem devam ediyo...Kanamadan sonra artık bu hiç bişeymiş gibi geliyo...Zaten 3aydır yatıştayım bakalım kahverengilerde geçerse belki ayaklanırım biraz....Bi tek doktora gitmek için evden çıkıyorum...Geçen ki kontrolde kanama alanı azalmış orası tamamen kapanmadan da kahverengi lekelenme geçmez demişti doktor..İNŞALLAH yeni bi kanama olmasın diye yatıştayız işte ...
canım senin kanamanmı oluyordu.biraz önce baktım bendede kahverengi kırmızı karışımı bişey olmuş.çok moralim bozuldu.daha dün doktora gitmiştim.doktor herşeyin normal göründüğünü söyledi.şimdi bu neden oldu.adet günüm ondan olabilirmi acaba.doktora söylemem gerekirmi bunu.gerçi doktor ne yapacakki.daha dün baktı.zaten progestan kullanıyorum.şuan moralim çok bozuldu ya.bana bulantı için ilaç yazmıştı omu yaptı acaba diyorum.herşey aklıma geliyor içmesemmmi ilacı offff.
Benım de 15.haftada basladı ama öle böle değil bacaklarımdan aktı hıç kırmızı olmadı hep kahve camur gıbıydı plesenta tam yerlesememiş kan pıhtısından dolayı sanadamı öle söyledıler yoksa senın plesenta prevıa mı aman canım dıkkat et pıhtı bıtecekkı plesenta rahım duvarına tam yapısacak kı kesılsın ama 2haftadır bıtmedı ya çok sınır bozucu
Ayyyy bugünde çok kalabalığız, MAŞALLAH bizim güzel annişlere
Güzeller hepimiz için gerçi daha çok erken ama hepinizin bebek odası konusuyla ilgili ufak tefekdüşünceleriniz vardır...Valla ben her gün biraz biraz bebek odası ve park yataklara bakıyorum desem yalan olmazEvet daha çok eken ama ben zaten kararsız olduğum için şimdiden bakıyım..Zaten yerimden de kalkamadığım için bol bol vaktim oluyo..Sizler ne düşünüyosunuz oda yapıcakmısınız miniklerinize yoksa kendi odanızda beşikle mi idare etceniz:26:
Bazı konuları okudumda park yatağı çok tavsiye eden var..Bakalım doğuma kadar daha çok fikir değiştiririz ama sizinde düşünceleriniz ne bi öğrenelim dedik biz:44:
progestan veya proluton depot iğne kullanıyo musun
ZEYENPcim evet 8.haftada başlayıp 11.haftaya kadar sürmüştü kanamam...Şimdi de kahve lekelenme devam ediyo..Ben de kanamam olduğunda progestan 200mg kapsül kullanıyodum kanama başlayınca doktorum iğneye çevirdi tatlım...Ama sakın panik yapma çoğu kişide olabilen bi durummuş bu lekelenmeler,kanamalar...
Önemli olan istirahat etmen,yat uzan..Bence doktorunu da arayıp bi danış...Bu arada benim doktorum bulantı için ilaç vermediklerini söylemişti onun yerine serum taktırmamı önermişti bu konuyu da bi araştır istersen güzelim...Moralini sakın bozma,dediğim gibi yat ve önemli bişey olmadıkça kalkmamaya çalış....
Ikısını de kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?