bu gece de yemeyip içmeyip size nasıl cetvel yaptığımı anlatmaya çalışayım;
önce cetvelimiz yapmak için;
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers adresine giriyoruz.bu sayfaya girince;
sağdaki full size ticker yazanın altındaki nexte basıyoruz.
ilk basamak cetvelin resmini seçmek.7 sayfadan birini seçip üstüne basıyoruz.seçtiğimiz cetvelin resmi sağdaki küçük tabloda göründüğü zaman next'e basıyoruz.
ikinci basamak sıra cetvelin üstündeki bebekleri seçmekte bizim ikizler için sayfa 3-4'e bakalım.onu da seçtiysek,yine sağdaki ekranda bebeklerimiz gözüktüyse nexte basıyoruz.
son işlem:Expected due date:tahmini doğum tarihiniz
last menstrual period:son adet tarihiniz
bilgilerimizi yazıyoruz. yine sağdaki nexte tıklıyoruz.gebelik haftamız doğru mu diye baktıktan sonra cetveli profilimize ekleyeceğiz.
şimdi:cetvelimizin altına doğru ilerliyoruz.açık mavi bir kutucuk var.içinde ne yazdığı belli değil.biz ordan src=''işaretinden sonra yazan ve ''width ile başlayan yazıya kadar yani
http://lbdf.lilypie.com/Omiep3.png buna benzer yazıyı kopyalıyoruz.ve kadınlar kulübü sayfamızın kontrol panelini açarak ticker yazan yazının karşısındaki boşluğa yapıştırıyoruz.bu yazıyı alırken ben istenilen yerden kesemedim.hepsini kopyalayıp yapıştırıp önünden arkasından gereksiz olanları sildim.
sizlere bunları anlatırken bende cetvelimi yeniledim.benim bebeklerim bana yeni yıl hediyesi gelecekleri için onları yeni yıl torbasının içinde seçtim:))))
ben size bunları yazarken sayfada Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. diye bir yazı beliriyor ve bunu size gönderemiyorum ama ben bunu başka bir yere kopyalayıp size mutlaka ileteceğim.