2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Yaklaşık ilk ayımdan beri düzenli aralıklarla rüyamda ikiz erkek bebek görüyorum. Şimdiye kadar hiç kız görmedim. ve geçen hafta bir tanesinin erkek olacağını öğrendik. Sanırım diğeri de öyle. Allah gönlüne göre versin :)

canım inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim:)))

bir tane oğlumuz olacak ama diğerini henüz öğrenemedik. Belki yarın ki kontrolde.

Tek yumurta ikizleri olduğu için ikinci bebğimde büyük ihtimal erkek ama yine de doktor birşey demeden bizde demiyoruz :)

hayırlısıyla inşallah :)

ultrason çıktıkların doğum 17 ocak gözüküyor..:emir_bebek:

canımmm hoşgelmişsiiinnnn, sefalar getirmişsiinnnnn.. e hemen listede yerini al dimi :61:

canım bu serklaj ne demek onu demiştim:)))

Canım rahım agzına atılan dıkış erken doğumu engellemek için allah korusun genelde 12. haftalarda rahım boyuna ve acıklıgına bakılıp karar verılıyor yada gecmiş oykuye asıl yapılması gereken haftalar 12 ve 14 bazen gecserklajda yapılabılıyor basarılı doktorlar tarafından
Bu haftalarda bışey olmayıpta sonradan da acılıp kısalmaolabılıyor bebekler buyudukçe rahıma baskı yaptığı için bunun ıcın ısrarla dıyorum doktorlarınzı uyarın dıe

Canım rahım agzına atılan dıkış erken doğumu engellemek için allah korusun genelde 12. haftalarda rahım boyuna ve acıklıgına bakılıp karar verılıyor yada gecmiş oykuye asıl yapılması gereken haftalar 12 ve 14 bazen gecserklajda yapılabılıyor basarılı doktorlar tarafından
Bu haftalarda bışey olmayıpta sonradan da acılıp kısalmaolabılıyor bebekler buyudukçe rahıma baskı yaptığı için bunun ıcın ısrarla dıyorum doktorlarınzı uyarın dıe

canım şuan öyle bir sorunum yok ilk dogumumda böyle bir şey olmadı hayırlısı bakalım:)))

Merhabalar güzel anne adaylarııııı:71:

İLAYcım ben inatla doğum falan seyretmiyorum netten,doğum konularını da okumamaya çalışıyorum,çünkü sezeryan herkeste farklı olabiliyo,zaten büyük ihtimalle sezeryan olucak hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyo,İNŞALLAH bizimkiler çok güzel geçerde bi an evvel çocuklarımızla güzel güzel ilgilenebilirz:nazar:

İLAYcım çok iyi yapmışsın senin cetvelinde çok güzel olmuş ve çokta güzel anlatmışsın cetvel yapımın..Ellerine sağlık tatlım:70:

NURSİNcim ben de yoğun kanamalar oldu hala rahimde kanama bölgesi var belki o yüzden olamıyacağını söylemiştir bilemiyorum ki canım:44:

HERKESİ KOCAMAN ÖPÜYORUM KENDİNİZE İYİ BAKINNNNN:70::71:

Canım kanama bölgesı nasıl bende de goruluyor ve kavrengı kanama hıç bıtmıyor plesentanın bırının arkasında goruluyor dedı ve bunu atması gerekıo dedı doktorum senın nasıl durumda
Evet kanama varsa serklaj rısklı onun ıçındır belkı dediğin gıbı

:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü
2|:49:desouza| 1 erkek geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |
3|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
4|:49:fatmaccc|belli değil|26 0cak:nazar::nazar: |5 kg aldı
5|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
6|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
7|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
8|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
9|:49:asel01|belli değil|27 şubat :nazar::nazar: |69'dan 71'e çıktı
10|:49:hathar|belli değil|28 şubat| 74-75 kg
11|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
12|:49:melitta|belli değil|8 mart :nazar::nazar:|50 kg'den 53.5'e çıktı
13|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
14|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |
15|:49:hathar|belli değil|belli değil| 74-75 kg

:65:30 bebek geliyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr :65:

:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

1|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü
3|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
7|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
10|:49:hathar|belli değil|28 şubat| 74-75 kg

:65:30 bebek geliyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr :65:

canım 28 şubat doğum tarihim düzelt istersen:))

bu gece de yemeyip içmeyip size nasıl cetvel yaptığımı anlatmaya çalışayım;

önce cetvelimiz yapmak için;
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers adresine giriyoruz.bu sayfaya girince;

sağdaki full size ticker yazanın altındaki nexte basıyoruz.

ilk basamak cetvelin resmini seçmek.7 sayfadan birini seçip üstüne basıyoruz.seçtiğimiz cetvelin resmi sağdaki küçük tabloda göründüğü zaman next'e basıyoruz.

ikinci basamak sıra cetvelin üstündeki bebekleri seçmekte bizim ikizler için sayfa 3-4'e bakalım.onu da seçtiysek,yine sağdaki ekranda bebeklerimiz gözüktüyse nexte basıyoruz.

son işlem:Expected due date:tahmini doğum tarihiniz
last menstrual period:son adet tarihiniz
bilgilerimizi yazıyoruz. yine sağdaki nexte tıklıyoruz.gebelik haftamız doğru mu diye baktıktan sonra cetveli profilimize ekleyeceğiz.

şimdi:cetvelimizin altına doğru ilerliyoruz.açık mavi bir kutucuk var.içinde ne yazdığı belli değil.biz ordan src=''işaretinden sonra yazan ve ''width ile başlayan yazıya kadar yani http://lbdf.lilypie.com/Omiep3.png buna benzer yazıyı kopyalıyoruz.ve kadınlar kulübü sayfamızın kontrol panelini açarak ticker yazan yazının karşısındaki boşluğa yapıştırıyoruz.bu yazıyı alırken ben istenilen yerden kesemedim.hepsini kopyalayıp yapıştırıp önünden arkasından gereksiz olanları sildim.
sizlere bunları anlatırken bende cetvelimi yeniledim.benim bebeklerim bana yeni yıl hediyesi gelecekleri için onları yeni yıl torbasının içinde seçtim:))))
ben size bunları yazarken sayfada Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. diye bir yazı beliriyor ve bunu size gönderemiyorum ama ben bunu başka bir yere kopyalayıp size mutlaka ileteceğim.

canım ticker yerini bulamadım ben kadınlar kulubunde yaa..

aynı güzelim bende ii değilim valla mide bulantısı ve ekşime var midemde sen nasılsın bakalım habersiz bırakma beni ya merak ediyom seni cinsiyetleri ile ilgili bişey dedimi dr canım biz bakalım 23 - 24 agustos gibi gideceğim hayırlısı bakalım cnm rüyamda bir kız bir erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını versin:)))

15 gün sonra belli olur dedi doktor acelemiz yok sağlıklı olsunlarda en önemlisi o:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

10|:49:hathar|belli değil|28 şubat:nazar::nazar:| 74-75 kg

:65:30 bebek geliyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65:6

Canım kanama bölgesı nasıl bende de goruluyor ve kavrengı kanama hıç bıtmıyor plesentanın bırının arkasında goruluyor dedı ve bunu atması gerekıo dedı doktorum senın nasıl durumda
Evet kanama varsa serklaj rısklı onun ıçındır belkı dediğin gıbı

NURSİNcim 8.haftada kanamalarım başladı 3hafta iğne kullandım sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü...11.haftanın sonundan beri 3haftadırda kahverengi lekelenmem devam ediyo...Kanamadan sonra artık bu hiç bişeymiş gibi geliyo:nazar:...Zaten 3aydır yatıştayım bakalım kahverengilerde geçerse belki ayaklanırım biraz....Bi tek doktora gitmek için evden çıkıyorum...Geçen ki kontrolde kanama alanı azalmış orası tamamen kapanmadan da kahverengi lekelenme geçmez demişti doktor..İNŞALLAH yeni bi kanama olmasın diye yatıştayız işte:49:...

FLORİNDAcım demek bebişlerini gördün İNŞALLAH güzel sonuçlar alırsınız tatlım,ben de bizim sonuçları daha hala doktora gidipte gösteremedim...Bakalım hayırlısı....Bu arada miden için ekşi şeyler yesen turşu falan iyi gelmiyo mu tatlımmm:26:

saol canım amin enseleri iyi çıktıda kan sonuçları ne çıkacak 1 haftada geçmek bilmez bulantı yetmiyo multivitamin birde balık yagı hapı verdi :25:

Son düzenleme:
canım ticker yerini bulamadım ben kadınlar kulubunde yaa..

GÜLİZELİFcim kendi yaptığın tickerı mı yapıştıracağın yeri bulamadın...LİLYPİE sayfasına girince cetvelini oluşturunca kadınlar kulübü profilinde kan grubunun altındaki çizelge bölümüne kopyala yapıştır yapıcaksın canım,bilmem anlatabildim miii:61::44:

Ayyyy bugünde çok kalabalığız, MAŞALLAH bizim güzel annişlere:nazar:

Güzeller hepimiz için gerçi daha çok erken ama hepinizin bebek odası konusuyla ilgili ufak tefekdüşünceleriniz vardır...Valla ben her gün biraz biraz bebek odası ve park yataklara bakıyorum desem yalan olmaz:61:Evet daha çok eken ama ben zaten kararsız olduğum için şimdiden bakıyım..Zaten yerimden de kalkamadığım için bol bol vaktim oluyo..Sizler ne düşünüyosunuz oda yapıcakmısınız miniklerinize yoksa kendi odanızda beşikle mi idare etceniz:26:
Bazı konuları okudumda park yatağı çok tavsiye eden var..Bakalım doğuma kadar daha çok fikir değiştiririz ama sizinde düşünceleriniz ne bi öğrenelim dedik biz:44:

bakın teyzeleri benim elma şekerlerime altlı üstlü muhabbet ediyolar :1::1:

Eklentiler

• $007.jpg
    $007.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 79
Back