Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende yeni geldim buraya aranıza benide listeye eklermisiniz cinsiyetlerimiz belli değil dogumumuzun günüde belli değil 76 kilodan 74 düştüm henüz almadım daha ikiz bebişlerim olacak çift yumurta ikizleri hayırlısıyla herkes kucağına alır inşallah:)))
boncuuuukk çok teşekkür ederim.inşallah cümlemizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bazen kramp gibi bişey oluyo geçiyor benimde.50 kg ile hamile kaldım.şu an 53,5 - 53,4 de gidip geliyorum.100gr oynuyor :) ama ikiz annesi olacağım içinde mutluyum.annem tarafında inanılmaz çok ikizler üçüzler.bende şaşırmadım :)
bu sitede anne olmak isteyen tüm bayanlara çok dua ediyorum.rabbim sizlere de nasip etsin.2 ay öncesine bende üzülüyordum ama hamileymişim meğer.rabbim herkese tattırsın inşallah
süper tatlım :) e madem çözdün bize de anlat canım biz de yapalım :)
evet bende özendim.bende istiyorum.![]()
slm arkadaşlar bende yeni geldim buraya aranıza benide listeye eklermisiniz cinsiyetlerimiz belli değil dogumumuzun günüde belli değil 76 kilodan 74 düştüm henüz almadım daha ikiz bebişlerim olacak çift yumurta ikizleri hayırlısıyla herkes kucağına alır inşallah:)))
boncukcuğum,dediğim ücret doğru,özel ve sezeryan doğum 300, normal doğum 200..muayenelerde sadece fark alıyorlar,27 lira,üçlü test filan da 10 lira diyelim....devlet hastaneleri bedava ama orda da ilgi yok..
arkadaşlar yarın randevum var doktorum ikili test yapıcak çok tedirginim sonuç ya kötü çıkarsa diye hayırlısı bakalım
kızlaaarrr hosgeldiniz ya valla, her gecen gün büyüyoruz, şahane :) bana dogum tarihlerinizi söyler misinizzz?? bir de kilo degisiminizi.. sizi de listemize ekleyecegim hemen.. melittacım senin cinsiyetler belli mi??
Hoşbulduk sağol amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah ısrarla doktorlarınıza söyleyın lutfen çok önemli beklenen doğum tarıhı 20 ocak ben aralığı görsem sukredıcem 1 veya 2 kılo aldım açken farklı tokken farklı oluyo ya ondan tam çözemedım
canım önerin için çok teşekkür ederim ama erkek doktor tercih etmiyorum bahar hastanesinde nagihan hanıma gideceğim inşallah. bi kuzenim onda doğum yaptı diğer kuzenim de 5 aylık hamile ona gidiyor çok memnunlar bakalım darısı başıma..canım demek bursaya geliyorsun.bende bursada yaşıyorum ve bursada jimer hastanesinde cenk beye gidiyorum.doktorun asiye hanım gibi sorduğun her soruya cevap alabilirsin.
cenk beyde çok pipirikli işin her boyutunu söylüyor ve herşeyi iki üç kez söylüyor.hastasını hatırlıyor.ismen hatırlıyor.bu da çok hoş.seni gördüğünde doktorun ismini söylemesi.hayırlısı olsun hepimiz için bakalım.
kızlaaarrr hosgeldiniz ya valla, her gecen gün büyüyoruz, şahane :) bana dogum tarihlerinizi söyler misinizzz?? bir de kilo degisiminizi.. sizi de listemize ekleyecegim hemen.. melittacım senin cinsiyetler belli mi??
canım benim diğer doğumlarımın ikisi evde,biri hastanede oldu..hepside normal..sanırım bu sezeryan olur...kordonlarıda bağlattırmayı düşünüyorum..yetmez mi 5 çocuk :) ev deyince şaşıracaksınız belki ama kv ile oturunca bende ne olduğunu anlamadım..yaşımda küçüktü..amann benim çektiklerimi bir ben bir Allah bilir..o günler geçmişte kaldı..şimdi artık çok daha tecrübeli ve tedbirliyim..![]()
arkadaşlar yarın randevum var doktorum ikili test yapıcak çok tedirginim sonuç ya kötü çıkarsa diye hayırlısı bakalım
canım önerin için çok teşekkür ederim ama erkek doktor tercih etmiyorum bahar hastanesinde nagihan hanıma gideceğim inşallah. bi kuzenim onda doğum yaptı diğer kuzenim de 5 aylık hamile ona gidiyor çok memnunlar bakalım darısı başıma..
Teşekkür ederiz teyzesi,ee senin zaten var bizimkine göz dikmesen yawwww
![]()
bu gece de yemeyip içmeyip size nasıl cetvel yaptığımı anlatmaya çalışayım;
önce cetvelimiz yapmak için;
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers adresine giriyoruz.bu sayfaya girince;
sağdaki full size ticker yazanın altındaki nexte basıyoruz.
ilk basamak cetvelin resmini seçmek.7 sayfadan birini seçip üstüne basıyoruz.seçtiğimiz cetvelin resmi sağdaki küçük tabloda göründüğü zaman next'e basıyoruz.
ikinci basamak sıra cetvelin üstündeki bebekleri seçmekte bizim ikizler için sayfa 3-4'e bakalım.onu da seçtiysek,yine sağdaki ekranda bebeklerimiz gözüktüyse nexte basıyoruz.
son işlem:Expected due date:tahmini doğum tarihiniz
last menstrual period:son adet tarihiniz
bilgilerimizi yazıyoruz. yine sağdaki nexte tıklıyoruz.gebelik haftamız doğru mu diye baktıktan sonra cetveli profilimize ekleyeceğiz.
şimdi:cetvelimizin altına doğru ilerliyoruz.açık mavi bir kutucuk var.içinde ne yazdığı belli değil.biz ordan src=''işaretinden sonra yazan ve ''width ile başlayan yazıya kadar yani http://lbdf.lilypie.com/Omiep3.png buna benzer yazıyı kopyalıyoruz.ve kadınlar kulübü sayfamızın kontrol panelini açarak ticker yazan yazının karşısındaki boşluğa yapıştırıyoruz.bu yazıyı alırken ben istenilen yerden kesemedim.hepsini kopyalayıp yapıştırıp önünden arkasından gereksiz olanları sildim.
sizlere bunları anlatırken bende cetvelimi yeniledim.benim bebeklerim bana yeni yıl hediyesi gelecekleri için onları yeni yıl torbasının içinde seçtim:))))
ben size bunları yazarken sayfada Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. diye bir yazı beliriyor ve bunu size gönderemiyorum ama ben bunu başka bir yere kopyalayıp size mutlaka ileteceğim.
slm,ben bugün hiç iyi değilim,bulantılarla kalktım yine,çok azda olsa bişeyler yedim ama gün içinde nasıl olurum bilemem..sen nasılsın canım,nasıl gidiyor..
işte 2012'nin güzel ikiz anneleri
NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|esila7884| 1 kız geliyor
-diğeri belli değil|17 ocak
|64 kg'dan 63'e düştü
2|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor
| 20 ocak
|62 kg'dan 64'e çıktı
3|fatmaccc|belli değil|26 0cak
|5 kg aldı
4|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor
| |
5|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor
|4 şubat
|
6|buglem80| belli değil |4 şubat
| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok
)
7|boncukkkkk| belli değil |5 şubat
| 64 kg'dan 67'ye çıktı
8|asel01|belli değil|27 şubat
|69'dan 71'e çıktı
9|florinda|belli değil|29 şubat
|
10|melitta|belli değil|8 mart
|50 kg'den 53.5'e çıktı
11|gulizelif| belli değil |19 mart
|74 kg'dan 77'ye çıktı
12|zeynepppppp|belli değil|3 nisan
|
24 bebek geliyooooooooooooorrrrrrrrr
![]()
slm,ben bugün hiç iyi değilim,bulantılarla kalktım yine,çok azda olsa bişeyler yedim ama gün içinde nasıl olurum bilemem..sen nasılsın canım,nasıl gidiyor..
NURSİNcim bugün doktorumu arayıp bu serklaj konusunu sordum ama düşüğe neden olabileceği için pek önermediklerini söyledi...Sana böyle bişye söylenmişmiydi bide anestezi altında yaptılar bu işlemi dimiii:44:
Canım doktorun çok saçma bişey söylemiş zaten her doktor yapamıyor beceremıyeceği için demiştir ne demek önermiyoruz erken doğumu engellıyo allah korusun tamam bı garantısı yok ama tedbırı almak gerekıyor serklajla o kadar ınsan bebeklerine kavusuyo evet anestesi ile yaptılar
Benım basıma geldiği için sizleri uyarmak istedim kontrol ettırmek yaptırmak sizlere kalmış