2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ayy çok ilginç canım ya insan hamile olunca neler değişiyormuş.demekki 9 ay boyunca başka kimliğe bürünüyormuşuz.tansiyon düşüklüğünde hemen yatıyorum bende hiç bişey yapmıyorum.tansiyon düşüklüğünden dolayı ağrı kesici yapılmadığını ilk kez duydum genelde yüksek tansiyonda öyle olur diye duymuştum.canım verdiğin bilgi için çok saol.sen hepimizden deneyimlisin senin bilgilerin çok ii geliyor bana hergün bişey öğreniyorum.

benimde doktorum aynısını dedi canım o yüzden bende sürekli yatıyorum.

benimde doktorum aynısını dedi canım o yüzden bende sürekli yatıyorum.

kızlar hamileliği şöle düşünün yeni bi işe girmişsiniz başarılı olabilmek için çabalıyosunuz iş hakkında hiç bişey bilmiyosunuz yetişmeniz ve ii olmanız gerek size en ii yardımcı öğretici olacak kişide dr.nuz onuda genel müdürünüz olarak düşünün ve herşeyi sorun en doğrusunu işin en başarılı yöntemlerini onlar daha ii anlatacaktır size sonuçta o kadar sene eğtim alıp yemin edip görev başına geliyolar bizim en güvendiğimiz kişiler onlar olmalı o şunu dedi bu bunu dedilerle olmuyo herkesin çalışma sistemi ayrı hastalıklar hamileliklerde öle ne kadar sorunlar aynı olasada birine ii gelen diğerine kötü gelebiliyo en iisini genel müdürlerimiz bilir diyip onlara güvenmeliyiz :)

nilifercim canım geçmiş olsunnnn benim bildiğimde ıhlamur var ama gebelikte ne kadar sıklıkta kullanılır bilmem. ben arada bi günde bi bardak içtim eşim hasta olduğunda bana geçmesin diye.. sanırım ilk 3 ay pek tavsiye edilmiyor sonrasında içilebiliyor. tansiyon düşüklüğü bu haftalarda normalmiş. bende yaşıyorum ama herhangi bişi kullanmıyorum. yat ayaklarını biraz havaya kaldır geçer..

merhaba arkadaşlar
tansiyon düşüklüğünden korkmayın. benimde 6-9 larda geziyor. doktorum gebelikte yüksek değil düşük tansiyon istiyoruz dedi. tansiyonu yükseltmek için bişey yapmayın derim. çünki bu vücudumuzda oluşan diğer değişikliklerden bir tanesi.
benimde bugün acayip belim kalçalarım ağrıyor. sağ ve sol tarafa yatmaktan yoruldum valla. bacaklarımın arasındada bir yastık var. dönerken birde onu taşıyorum. eşim "atını al" diye güldürüyor beni.
bende ıhlamur bile olsa bitki çaylarını içmekten korkuyorum. rahim kasılması yapıyormuş. örneğin a vitamini bile fazla alınmayacak. yani yediğimiz herşeye dikkat etmeliyiz.

sevgili arkadaşlarım
bu göbek çıkma sorunu bendede var. doktoruma sordum sen git o arkadaşlarını değiştir dedi bana. benimde göbüşüm çok az. doktorum 24. haftadan sonra esas gör sen bak nasıl büyüyecek karnın dedi. onun için ilk başlarda herkesin ""ayy sen nasıl hamilesin göbeğin yok" demeleri üzerine yaptığım stresi artık yapmıyorum. özellikle de doktorum normal olan seninki millet alışmış 30-40 kilo almaya seninki garip geliyor onlara dedi. aynen konuştuklarımız yazdım.
fazla kilo değil istenilen 9-12 kg almak önemliymiş.

o nedenle lütfen benim gibi gereksiz yere göbeğinize bakıp nerde bu bebek demeyin.

geçmiş olsun canım ılık çorba portakal ıhlamur en iyisi..

hahaha çok güldümmmm atınıda al ha:))

[

Nilifer cnm gecmis olsun bende 3-4 gundur berbattim biber gibi yaniyordu bademciklerim,oksurukte vardi ..ben bogazimi sardim,ihlamur ictim gunde bir bardagi gecmemekte fayda var,ilik sut bol corba ve cok uyudum cok dinlendim...gcmis olun cnm...

Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?

nasıl yaaaa inanmıyorum ayyy çok üzüldüm kistik higroması neymiş (( ne olur habersiz bırakma bizi inan şok oldum arkadaşım (

Cnm tüylerim diken diken oldu, Rabbim seni korusun, güç ve sabir versin. Ne diyeyim baska bilemiyorum... Kelimelerin bittiği yer burası...

cnm Allah sabır versin, Allah yardımcın olsun

canım çok üzüldüm. rabbim acını dindirsin. inşaAllah çabucak toparlanırsın ve en kısa zamanda tekrar yüzün güler.

şuanda şoka girdim canım çok kötü oldum hiç birşey diyemiyorum.Allah sabır versin canım.hayatımda duymadığım hastalıklar.kızlar topiğimize nazar değmeye başladı.

Ay Carmennn canim cok kotu oldum cok uzgunum,canim allah sana sabir versin guc versin....allah bir daha boyle acilar vermesin
((((((

canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim.. teşhisi daha önce hiç duymadım ama bi doktora daha gitseydiniz bilemedim ne diyeceğimi

söylenebilecek hiç birşey yok Rabbim en kısa zamanda acını hafifletsin acın dinsin Rabbim yardımcın olsun...

ne diyeceğimi bilemiyorum, allah sabır versin canım

canım yeni okudum çok geçmiş olsun ne denebilirki suan bilmiyorum rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda tekrar aramıza dönmen için hep dualarımdasın allahım dayanma gücü versin arkadasım.

Canım coook üzüldüm yazdıgın şey ne demek bilmiyorum..ne desem boş,rabbim sabır güç versin..tez vakitte toparlan inş.dua etcem arkadaşım senin için..

canım nasıl oldun?

canım nasılsın çok merak ettik seni

geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış

carmenn canım
sıkıntın içinde yazdıklarımızı tek tek okuyup herkese tek tek tşk etmişsin .
canım gözlerim doldu valla.
çok çok çok geçmiş olsun. allah sana sabır versin

cnm çoook geçmiş olsun rabbım acını haifiletsin sana sabır sağlık sıhhat ve en kısa zamanda hayrlı sağlıklı bebeler versin kucağına inşallhh söylenıcek hiçbirşey yok rabbım böyle olmasını istemiş demekten başka her zahmetin sonu rahmettir inşallh rabbim yüzünü güldürsün hepdualarımdasın arkadaşım dinlen bol bol lütfen sakın hiçbirşeyi kafana takma rabbime emanet ol

Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?

dew canım doğru olan sola yatmak. sürekli sağa yatan biri olarak çok zorlandım ama bebeğim için alışmak zorundaydım. şimdi sol ve sağ dönüşümlü yatıyorum. ama çoğunluk sol yana yatıyorum.

ohhh maşallah hepiniz burdasınız kızlar rabim yardımcınız olsun allah yüzünüzü güldürsün

canım tekrar çok geçmiş olsun...seni anlıyorum demicem çünkü yaşadığın acıyı tahmin bile edemem rabbim yar ve yardımcın olsun.. ben senin yazdıklarını okurken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum. derdi veren allah dermanınıda verirmiş en kısa zamanda atlatmanı dilerim.. ve umarım bigün meleğini kucağına aldığında yaşadığın tüm bu acıları unutursun.. kendine çok iyi bak...

Carmenn cnm ya goz yaslarim akiverdi okurken seni hepimiz elbet yanindayiz,anlamaya hissetmeye calisiyoruz seni inan ama asil uzuntu sana tabi dilerim ki sen hazir oldugunda saglikla bir bebegin olur kucagina almak nasip olur...dualarimiz seninle...
Dilerim senin yasadigin bu kotu olay son olur bir daha kimsenin basina gelmesin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…