2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?

canım doktorum bana sola yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaktan kolumun kulağımın uyuştuğunu görüyorum.. bazen de kendiliğimden sırt üstüne dönmüşüm uyurken.. uzman tvdeydi sanırım ordaki doktor sola yatmak gerektiğini bebeğe daha çok oksijen gittiğini ama günde 2 saat sola yatmanın yeterli olduğunu söylemişti. her ne kadar sola dönmeye çalışsamda sırt üstü de çok yatıyorum. inşallah sıkıntı olmuyordeur bebişimize..

carmen canım ne kadar büyük yüreğin var o acı içinde bizleri haberdar ettin. Allah sabır güç versin inşallah.. hazır olduğunda bir melek daha göndersin Rabbim inşallah sağlıkla..

muhhannimcim kesinlikle öyle. çevremizde insanlar o kadar çok kilo almaya alışmışlar ki bizler az geliyoruz. ben 2,5 kg aldım şu ana kadar, herkes sadece karnına almışın diyorlar. zaten esas kilo alımı 5. aydan sonra olurumş. yavrularımız sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç takmıyorum inan ki.. ama karın çıkınca da insna kendini daha bi hamile hissediyor :KK49:

bu arada arkadaşlar 2 saat kadar önce tetanoz aşımı oldum. çok ağrılı değil ama benim aşı, iğne, kan verme fobim olduğu için bi süre sağlık ocaında yatmak zorunda kaldım. kesme şeker attım ağzıma, ayran ve çubuk krakerde götürmeyi unutmayın eğer benim gibi problemeniz varsa. bi de kullanmadığın kola yapalım deid hemşire ağrı yapabilir diye sola vurduttum ama sonradan aklıma geldi ki sol tarafa yatıyoruz. yanlış kola yaptırdım siz sağa yaptırın bence.. inşallah ateş, ağrı da olmaz bakalım. şimdi evde yatıyorum..

TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA anne OLACAKLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ CİNSİYET İSİM
pinar1202 30 4.deneme
sinem25 28 1.deneme
nec86 25 1.deneme 8eylül 15haziran
aymutu 29 4.deneme
myra 27 2.deneme
elon 31 1.deneme
hayalimmm 27 1.deneme
sevinc85 1.deneme
hayela89 23 2.deneme
muhhanim 2.deneme 12haziran
dilaha 27 3.deneme
aygun_akcan 27
Nazlic 26 1.deneme
AliasBlue 30 1.deneme 5ekim
baharugur 40 3.deneme
abadi 27 2.deneme
perla1 34 4.deneme
keşke o günlere geri böne bilsemmmmmmmm

baktım bi göbek muhabbeti var hemen katılayım dedim:KK52::KK52::KK52::KK52: şuan 11+1 olmama rağmen 4aylık gibiyim:)))) hiçbişey üstüme olmuyo:KK52: üstelik ben normalde çok az yiyen ömrünü zayıf hatta annemin değimiyle sısıka geçirmiş biri olarak son 4ayda (tedaviye başlamadan bi ay önce sigarayı bıraktım) nerdeyse 8 9 kilo aldım ve doğal olarak dr.um kızdı ve dietisyene yolladı beni yani demem o ki kilo almak iyi deil:))))))))))

geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış:KK43:

Carmencim Allah sabir versin arkadasım, o kadar üzüldüm ki . Rabbim insallah meleğini sana en kısa sürede göndersin

kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????

geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış:KK43:

canım çok üzüldümtekrar geçmiş olsun rabbim öncelikle sana sabır , tez zamanda daa sana meleğini tekrar versin allah yardımcın olsun canım

canım doktorum bana sola yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaktan kolumun kulağımın uyuştuğunu görüyorum.. bazen de kendiliğimden sırt üstüne dönmüşüm uyurken.. uzman tvdeydi sanırım ordaki doktor sola yatmak gerektiğini bebeğe daha çok oksijen gittiğini ama günde 2 saat sola yatmanın yeterli olduğunu söylemişti. her ne kadar sola dönmeye çalışsamda sırt üstü de çok yatıyorum. inşallah sıkıntı olmuyordeur bebişimize..

carmen canım ne kadar büyük yüreğin var o acı içinde bizleri haberdar ettin. Allah sabır güç versin inşallah.. hazır olduğunda bir melek daha göndersin Rabbim inşallah sağlıkla..

muhhannimcim kesinlikle öyle. çevremizde insanlar o kadar çok kilo almaya alışmışlar ki bizler az geliyoruz. ben 2,5 kg aldım şu ana kadar, herkes sadece karnına almışın diyorlar. zaten esas kilo alımı 5. aydan sonra olurumş. yavrularımız sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç takmıyorum inan ki.. ama karın çıkınca da insna kendini daha bi hamile hissediyor :KK49:

bu arada arkadaşlar 2 saat kadar önce tetanoz aşımı oldum. çok ağrılı değil ama benim aşı, iğne, kan verme fobim olduğu için bi süre sağlık ocaında yatmak zorunda kaldım. kesme şeker attım ağzıma, ayran ve çubuk krakerde götürmeyi unutmayın eğer benim gibi problemeniz varsa. bi de kullanmadığın kola yapalım deid hemşire ağrı yapabilir diye sola vurduttum ama sonradan aklıma geldi ki sol tarafa yatıyoruz. yanlış kola yaptırdım siz sağa yaptırın bence.. inşallah ateş, ağrı da olmaz bakalım. şimdi evde yatıyorum..

geçmiş olsun nec aşını yaptırmışsın, bu arada 2,5 kilo almışsın süper , ben 5 kg a yakın aldım ve göbişim çıktı ama hiç umrumda değil yeterki kuzularımız iyi olsun , yatarken ben de bazen sırt üstü yatıyorum ama uyku sersemliği bizim elimizde olan bir şey değil, korkma bir şey olmaz.

Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?

canım en sağlıklı olan sola yatmak, ben yüzüstü yatardım hep, hala uyuyamadığım geceler oluyor alışmadım bir türlü sola yatmaya ::KK43:
merhaba arkadaşlar
tansiyon düşüklüğünden korkmayın. benimde 6-9 larda geziyor. doktorum gebelikte yüksek değil düşük tansiyon istiyoruz dedi. tansiyonu yükseltmek için bişey yapmayın derim. çünki bu vücudumuzda oluşan diğer değişikliklerden bir tanesi.
benimde bugün acayip belim kalçalarım ağrıyor. sağ ve sol tarafa yatmaktan yoruldum valla. bacaklarımın arasındada bir yastık var. dönerken birde onu taşıyorum. eşim "atını al" diye güldürüyor beni.
bende ıhlamur bile olsa bitki çaylarını içmekten korkuyorum. rahim kasılması yapıyormuş. örneğin a vitamini bile fazla alınmayacak. yani yediğimiz herşeye dikkat etmeliyiz.

ben de bacaklarımın arasına yastık koyarak uyuyorum , ben de gece kaybedince arıyorum yastığımı , pardon atımı espriye çok güldüm gece kocama satayım bari atımı verir misin hayatım diye :))))bitki çayları hk. göürüşne katılıyorum çok dikkatli içmek gerekiyor

baktım bi göbek muhabbeti var hemen katılayım dedim:KK52::KK52::KK52::KK52: şuan 11+1 olmama rağmen 4aylık gibiyim:)))) hiçbişey üstüme olmuyo:KK52: üstelik ben normalde çok az yiyen ömrünü zayıf hatta annemin değimiyle sısıka geçirmiş biri olarak son 4ayda (tedaviye başlamadan bi ay önce sigarayı bıraktım) nerdeyse 8 9 kilo aldım ve doğal olarak dr.um kızdı ve dietisyene yolladı beni yani demem o ki kilo almak iyi deil:))))))))))

Seninle tia tip ayni hamileligimiz 11+1 ilginc ayni gunde olmamiz :)1

kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????

canım burda forumda da duymadım ama belki önceki dönemlerinde olan arkadaşlar vardır.. tüp bebek doktorun dediyse bence sakıncası yoktur.. peki şu an hamile misin?? test günün geldi mi?

kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine :KK43:( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım :KK43: uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım

kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine :KK43:( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım :KK43: uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım

canım geçmiş olsun senin hamileliğin baya zorlu geçiyor hı? ama şükür ki bebeğin iyi .inşallah tekrarlamaz bu son olur.
peki sebebini nedir kanamanın bilemiyor mu dr lar?

Kac gundur ugrayamadim, arada okudum yazdıklarınızı ama cvp yazamadim. Hep aklimdasiniz, burdayim bilmenizi istedim:KK66:))

Bugun kandil, hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin. Bizi saglikla evlatlarımıza kavuştursun, tüm dileyenlere de evlatlarının müjdesini nasip etsin. Sevgiyle kalın....

günaydın kader arkadaşlarım bugun bu mübarek günde bütün dileklerinzn kabul olsun ıns...ALLAHIM ınşş hayrlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırızz (aminnnn) mürvetlerinide görürüz inş..(amin)dualarımızn kabul olması dilegiylee:KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK49::KK49::KK49:
:KK49::KK49::KK49:

günaydınnnnn arkadaşlar
kandiliniz mubarek olsun. bu kandil bizim için çok önemli . dualarımızda meleklerimizde olacak. bebişlerimizin ilk kandili. Allahım şükürler olsun.

sevgili brnyns;
demekki vucuttaki sistemden dolayı böyle oluyor. ama bebeğin sağlıklı olduğu sürece korkma. ben 9 ay kanaması oup doğum yapanları duydum.
benim merak ettiğim bu kadar iğne kanamayı nasıl önlemiyor anlamıyorum.

Canim cok gecmis olsun,cok uzuldum...allah beterinden korusun...kiyamam ben kuzuya demek kipir kipir hareket ediyor...canim insallah kesilmistir kanama ve bir daha tekrari olmaz dualarim seninle...

canım çok büyük geçmiş olsun, bol bol dinlen, maaşallah kuzuna kıpır kıpırmış, moralini bozma bol bol dua et canım rabbim kuzunu korusun işallah

kızlar dün gece yatakta eski vogue dergilerimden birini karıştırırken bir reklam gördüm hamileliğin 2. ayından itibaren yapılabilen cinsiyet testi varmış ilk defa gördüm böyle bir testin olduğunu o yüzden henüz cinsiyet öğrenmemiş arkadaşlara duyurmak istedim adı ıntelli gender eczanelerde satılıyormuş :KK34:

X