- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?
canım doktorum bana sola yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaktan kolumun kulağımın uyuştuğunu görüyorum.. bazen de kendiliğimden sırt üstüne dönmüşüm uyurken.. uzman tvdeydi sanırım ordaki doktor sola yatmak gerektiğini bebeğe daha çok oksijen gittiğini ama günde 2 saat sola yatmanın yeterli olduğunu söylemişti. her ne kadar sola dönmeye çalışsamda sırt üstü de çok yatıyorum. inşallah sıkıntı olmuyordeur bebişimize..
carmen canım ne kadar büyük yüreğin var o acı içinde bizleri haberdar ettin. Allah sabır güç versin inşallah.. hazır olduğunda bir melek daha göndersin Rabbim inşallah sağlıkla..
muhhannimcim kesinlikle öyle. çevremizde insanlar o kadar çok kilo almaya alışmışlar ki bizler az geliyoruz. ben 2,5 kg aldım şu ana kadar, herkes sadece karnına almışın diyorlar. zaten esas kilo alımı 5. aydan sonra olurumş. yavrularımız sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç takmıyorum inan ki.. ama karın çıkınca da insna kendini daha bi hamile hissediyor
bu arada arkadaşlar 2 saat kadar önce tetanoz aşımı oldum. çok ağrılı değil ama benim aşı, iğne, kan verme fobim olduğu için bi süre sağlık ocaında yatmak zorunda kaldım. kesme şeker attım ağzıma, ayran ve çubuk krakerde götürmeyi unutmayın eğer benim gibi problemeniz varsa. bi de kullanmadığın kola yapalım deid hemşire ağrı yapabilir diye sola vurduttum ama sonradan aklıma geldi ki sol tarafa yatıyoruz. yanlış kola yaptırdım siz sağa yaptırın bence.. inşallah ateş, ağrı da olmaz bakalım. şimdi evde yatıyorum..