2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
43
bi topik açmıştım eylül ekim ayında tüp bebek yaptıracaklar başlığı altında. açma nedenim kendi yaşadığım deneyimleri yazıp yine benim gibi anne olma yolunda zorluklarla mücadele verenlerle güzel paylaşımlar yapmak, acılarımı sevinçlerimi umudu ve ümitsizliği paylaşmaktı kendimce. ama o topik öyle bir yer haline geldi ki hamilelerle sevinip hamile kalamayanlarla üzülmeye başladık . öyyle bir bağ öyle bir yol arkadaşlığı oluştu aramızda. ve bu yol arkadaşlığı meyvelerini vermeye, topiğimizde nazar boncuklarımız artmaya gözlerimiz sevinçten sık sık dolmaya başladı. ben belki henüz alamadım nazar boncuğumu ama nazar değmesini hiç istemediğim arkadaşlarım için, yakın zamanda bebeğimle beraber nazar boncuğumla bu sayfaya transfer olacağım için ve listemizdeki tüm arkadaşlarımızın da bebekleri nazar boncuklarıyla beraber bu topiğe katılmaları için açıyorum bu sayfayı:))
Umarım dualarımız kabul olsun dilerim temmuz ağustos aylarında bebeklerimiz kucağımızda olsun:))
sinem25, nec86, aymutu, myra, elon sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza ve lütfen bizim içinde dua etmeyi unutmayın....

Son düzenleme:
Pınar ağlattın beni, allahım bu sayfada göbeklerimiz burnumuzda yazılar yazmayı da nasip etsin hepimize. Sayfaya girip yazini okuyunca biran Agustos2012de bu sayfada doğumlarımızı konuştuğumuzu hayal ettim. İçimden ılık ılık birseyler aktı. Gözlerimden akanlari basta söyledim zaten cnm benim hepimiz için hayırlısını diliyorum vee yürekten söylüyorum iyi ki varsın.

kuzummm canımsın benim asıl sen iyi ki varsın iyi ki bulduk birbirimizi dileğim nazar boncuklarımızla bu sayfada bebeğimizin cinsiyetlerini isim seçeneklerini doğum planlarını konuşuyo olmak az kaldı Rabbimin izni olursa eğer çok yakında keseleri kalp atışlarını konuşuyo olacağız bu sayfada ardından koca göbeklerimizi ve doğumumuzu unutmadan sonrasında da 2012 temmuz ağustos anneleri topiğine transfer:))

ayy çok heyecanlı çok güzel:))

mrb butür konuları paylaşmak elbete insanı azda ols rahatlatır,teselli olur.benim bir kızım var 5 yaşına yeni girdi. vebiz 2 yıldır ikincisi için uğraşıyoruz .bende problem vardiye dr gittim ama bende değilmiş sorun eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyormuş oldu allaha şükür,ameliyattan sonraki ay ben hamile olduğumu öğrendim.birbuçuk aylıkken dr gittim bebeğimi kalpatışlarını bana gösterdi dinleti sesini 2 hafta sonra gelmemi söyledi. çok sevinmiştik neyazık ki hüsranla bitti 2hafta sonra gittiğimde rahimde bebek diye bir şeyin olmadığını söyledi dr tabi dr değişmişti dünyam yıkıldı. kalkamadım yatağın üstünden inanmadim şaka yapıyoorsunuz dedim.ağlayarak hasta neden çıktım.2 tane dr daha gittim,ve onlara iki hafta önce bbeğimi gördüğümü ve var olduğunu söyledim .ilk dr seni kandırmış dediler,harab oldum oysaki bana bebeğime dair her şeyi göstrmiş ve 20 nisan doğumum demişti .hayır bu boşkesenin kalbimi olur seni kandırmış dedi.gün verdiler kürtaş için 2 hafta önce bu gün canlı canlı uyuşturmadan kürtaj oldum .nedenini sordumneden bebeğim böle odu diye bana kromozom bozukluğun yaşasa da özürlü olcağını tahmin ediyoruz dediler.çünkü özürlü bebekler erken anne karnında ölürmüş.benimde başımdan bunlar geçti allahtan her zaman hayırlısını dılemeliyiz.bide varikosel ameliyatından sonra tutmasıda mucize dediler biz en az 3 6 ve 9 ay veririz hastalarımıza bizimkisi ameliyattan hemen sonraki ay olduğu için sağlıklı hale gememiş spermler,ondanmış .rabbim herkesin gönlüne göre versin diyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

Çok duygulandım inan çok teşekkür ederim burası da hepimiz için uğurlu olur umarım. Beni şimdiden heyecanı sardı hadi herkes alsın nazar boncuklarını gelsin bir an önce burda yepyeni bir başlangıça beraber adım atalım :) dualarım hep sizlerle olacak

çok üzüldüm yaşadıklarına zor çok zor bilirim sağlıklı bir bebeğin varmış Rabbim ona uzun ömürler ve sağlıklı bir kardeş versin umarım en kısa zamanda..

inşallah hepimize uğur mavi boncuklarımızı getirir bu topik inşallah. sizin hemen arkanızdan konuşuruz bizde keseleri kalp atışlarını cinsiyet doğumları.

peyam hakkarren bu sitede hergün başka hikaye okuyorum ve hepsi de birbirinden zorlu süreçlerle dolu.Seninki de öyle.Bebek sahibi olmak ççok zorrrmuşşş
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim daha basit bir hikayem var:Biz 6 senelik evliyiz,ilk 4 yıl doğal yollarla korunmuştuk,ben o zamanlar türk filmlerinden,dizilerden aklımda yer ettiği üzere hemen şıp diye hamile kalırım sanıyordum,zaman zaman kadın doğum druna gittiğimde de bir sorun olmadığını söylüüyordu ki hala daha da tıbben sorunumuz yok.Son 2 senedir ise önce serbest dönem,sonra klomenle siklus takibi,sonra 2 aşılama,sonra 3 ay ara vererek denemelerde bulunduk.Bu süreçte beni en çok yıpratan her hastaneye gittiğimde aynı salonda beklediğim hamile bayanlarla geçirdiğim saatler oldu.Kilo da aldım,psikolojim hiiçç iyi değildi.En son eşim benim bu halime dayanamayarak tüp bebeke ok dedi,çünkü o kendiliğinden olması taraftarıydı.300 lük doz günde 2 kez olmak üzere 6 gün gonal f kullandım ve 9 yumurtam gelişti ve toplandı,bunlardan 6 sı döllendi sadece 2 si gelişebildi.31 yaşında olduğum için de o ikisinden 1 i 5. gününde transfer edildi.Transferden sonra günde 2 kez östrojen hapı,asprin,2 kez vajinal gel ve folbiol kullandım,özellikjle 9. günden itibaren adet sancısı gibi sancılarım oldu ve halen var,bugün 12. günüm,kan testi değerim 219 çıktı.Cuma günü tekrarlayacağız değerin 2 ye katlanması gerekiyormuş,umarım bebeğim sağlıkla gelişir karnımda ve temmuz-ağustos gibi Allah kucağımıza almayı nasip eder:)
İşte böyle,Allah çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın bizleri insallah.Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.

inşallah hepimize uğur mavi boncuklarımızı getirir bu topik inşallah. sizin hemen arkanızdan konuşuruz bizde keseleri kalp atışlarını cinsiyet doğumları.

İnşallah kızlar
Ben cuma günü testi tekrarlayacakmışım değerim 2 katına çıkmalıymış,hadi bakalım hayırlısı
Benim kafam karıştı şimdi ben kaç haftalık gebe olmuş oluyorum?En son 22 Eylülde regl başlangıcım idi.Nasıl hesaplayacağım?

hayırlı olsun canım yeni topiğin
inşallah bende bu topikte devam ederim
hakkımızda hayırlısı olsun bütün isteyenlere sağlıklı bebişler versin allahım

canım ağlattın beni ya, ne kadar güzel yazmışsın, dediğin gibi çok güzelbir bağ oluştu aramızda.....eve gitsem de foruma baksam diyorum dışarıda olduğum zamanlar :)))işallah canım hepimiz boncuklarımızı alıp, bu sayfaya transfer oluruz, keseyi görme, sonra kalp atışları, 2 li testler, derken cinsiyetler, hamilelikte kaç kilo aldık, nerelerden alışveriş yaoacağız, ayyy allahım ne kadar heyecanlı ya, her şeyi ama her şeyi konuşuruz.....işallah canım işallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın......

Hamile arkadaşlar dularınızı eksik etmeyin bizden olur mu????

eloncum sen şu an gebelik hesaplayıcılarına göre 3 hafta 6 günlük gebişsin muhtemel doğum tarihinse28 haziran 2012 ayy ne güzel:))

googleye gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo canım)

canım benim inşallah bu göz yaşları bebek haberleriyle akan sevinç göz yaşlarına karışsın :)) doğumdan sonrada vereceğimiz küloları yazarken umarım bu kadar mutlu oluruz hoş biz her şeye razıyız ama :))

razıyız canım razıyız :)))) tüm duların için kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar topiğimiz hayırlı olsun ..
Yakında hepimiz gelicez buraya tek tek , bekleyin biziiiii :)

GEBELİK. NET diye bir site var canım orda tüp bebeğe göre hesaplayıcı var. yumurta toplama gününe göre hesap yapıyo? ne zaman toplandı senin yumoşlar hesaplayalım

Valla öyle, o kadar gönülden bağlandım ki senin açtığın eylül-ekim sayfasına, bu iletişimle alakalı. Daha önce de yazdığım sayfalar var, profilimden oku bak, hep mesafeli, net durmuşum oralarda. Eylül-ekim sayfasında kendimi aştım:))) Güya ben böyle netten paylaşımların içten olmadığını düşünürdüm. Bana göre herkes kendini rahatlatmak için giriyordu bu sayfalara. Hatta nisan sayfasında ilk karşılaştım, tedavisi olumsuz olan çekip gidiyordu, bu da bana çok bencilce, çok sahte geliyordu. Ben biraz duygusal bakıyorum sanırım olaya. Nisan sayfasına arada bakıp, yazıyorum, vefasızlık yapmamış olmak için. Amannn ne diyorum ben yaaa... Hep senin yüzünden, durup dururken, doğumumu bile düşündürttün bana:)))) Öpüyorum çooook...

eloncum sen şu an gebelik hesaplayıcılarına göre 3 hafta 6 günlük gebişsin muhtemel doğum tarihinse28 haziran 2012 ayy ne güzel:))

googleye gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo canım)
Valla süpersin pınar, bilmediğin ne var annem senin:))) Hadi bunu da bil bakalım; ola ki ben bu tedavimde hamile kalırsam (son adetim 27 eylül) Temmuz1de kaç haftalık olacağım:)))))))))))))))))))))
Ayyy bak ben de merak ettim, nasıl olcak ki ben 2 kutu d.k.h içeceğim, adet olacak mıyım ki tedaviden önce, olmazsam olmaz ki, doktor lucrin başlayacağız sonra dedi. Kafam karıştı yaaa...

amin inşallah bu yaşadıklarımız son bulur,ve dediğin gibi olur umarım.

pınar yeni topiği açmışsın cnm inşaallah burayada transfer oluruz sırasıyla ay benim doğumum ağustos eylül gibi olucak inşaallah

hayırlı olsun canım yeni topiğin
inşallah bende bu topikte devam ederim
hakkımızda hayırlısı olsun bütün isteyenlere sağlıklı bebişler versin allahım

aminn beydacım inşallah hepimiz tek tek bu sayfada yer alalımm..

Kızlar topiğimiz hayırlı olsun ..
Yakında hepimiz gelicez buraya tek tek , bekleyin biziiiii :)

ne mutlu bana ki sana doğumunu düşündürüp heyecanlandırabilmişim çok çok sevindim sanırım gerçek yol arkadaşlığı böyle olsa gerek. benimde takıldığım bi kaç sayfa vardı ama beende inan hiç bu güne kadar bu denli iletişim sağlayamamış bu denli heyecanlanmamıştım bu gerçekten iletişimle alakalı:)) yalnız sayfamızın hamişlerinin listesini tutmak yine sana düşecek sanırım seni biraz daha yoracağız umarım bizden bıkmazsın? kyr cım canım benim eğer 27 eylülden hesaplarsan muhtemel doğum tarihin 3 temmuz 2012 yani 1 temmuzda sen paçaların tutuşmuş şekilde doğum hazırlıkları yaşıyo ve doğum için ,sıpanı kucağına almak için gün sayıyo olacaksın ayyy nee güze demi:)) ama sanırım arada bi adet daha olman lazım galiba onu doktoruna sor istersen merakta kalmak en kötüsü.. bu hesaplamayıda googleden gebelik hesaplama diye yazdım oradan çıkıyo:))...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…