nilifercim canım geçmiş olsunnnn benim bildiğimde ıhlamur var ama gebelikte ne kadar sıklıkta kullanılır bilmem. ben arada bi günde bi bardak içtim eşim hasta olduğunda bana geçmesin diye.. sanırım ilk 3 ay pek tavsiye edilmiyor sonrasında içilebiliyor. tansiyon düşüklüğü bu haftalarda normalmiş. bende yaşıyorum ama herhangi bişi kullanmıyorum. yat ayaklarını biraz havaya kaldır geçer..
evet canım yediğimiz herşeye dikkat etmeliyiz katılıyorum sana.bu arada atnı al olayı beni çok güldürdü süpermiş.merhaba arkadaşlar
tansiyon düşüklüğünden korkmayın. benimde 6-9 larda geziyor. doktorum gebelikte yüksek değil düşük tansiyon istiyoruz dedi. tansiyonu yükseltmek için bişey yapmayın derim. çünki bu vücudumuzda oluşan diğer değişikliklerden bir tanesi.
benimde bugün acayip belim kalçalarım ağrıyor. sağ ve sol tarafa yatmaktan yoruldum valla. bacaklarımın arasındada bir yastık var. dönerken birde onu taşıyorum. eşim "atını al" diye güldürüyor beni.
bende ıhlamur bile olsa bitki çaylarını içmekten korkuyorum. rahim kasılması yapıyormuş. örneğin a vitamini bile fazla alınmayacak. yani yediğimiz herşeye dikkat etmeliyiz.
geçmiş olsun canım ılık çorba portakal ıhlamur en iyisi..
hahaha çok güldümmmm atınıda al ha:))
[
Nilifer cnm gecmis olsun bende 3-4 gundur berbattim biber gibi yaniyordu bademciklerim,oksurukte vardi ..ben bogazimi sardim,ihlamur ictim gunde bir bardagi gecmemekte fayda var,ilik sut bol corba ve cok uyudum cok dinlendim...gcmis olun cnm...
carmen nasılsın çok m ettım seni hepdualarımdasın
carmenn canım
sıkıntın içinde yazdıklarımızı tek tek okuyup herkese tek tek tşk etmişsin .
canım gözlerim doldu valla.
çok çok çok geçmiş olsun. allah sana sabır versin
cnm çoook geçmiş olsun rabbım acını haifiletsin sana sabır sağlık sıhhat ve en kısa zamanda hayrlı sağlıklı bebeler versin kucağına inşallhh söylenıcek hiçbirşey yok rabbım böyle olmasını istemiş demekten başka her zahmetin sonu rahmettir inşallh rabbim yüzünü güldürsün hepdualarımdasın arkadaşım dinlen bol bol lütfen sakın hiçbirşeyi kafana takma rabbime emanet ol
canım tekrar çok geçmiş olsun...seni anlıyorum demicem çünkü yaşadığın acıyı tahmin bile edemem rabbim yar ve yardımcın olsun.. ben senin yazdıklarını okurken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum. derdi veren allah dermanınıda verirmiş en kısa zamanda atlatmanı dilerim.. ve umarım bigün meleğini kucağına aldığında yaşadığın tüm bu acıları unutursun.. kendine çok iyi bak...
Carmenn cnm ya goz yaslarim akiverdi okurken seni hepimiz elbet yanindayiz,anlamaya hissetmeye calisiyoruz seni inan ama asil uzuntu sana tabi dilerim ki sen hazir oldugunda saglikla bir bebegin olur kucagina almak nasip olur...dualarimiz seninle...
Dilerim senin yasadigin bu kotu olay son olur bir daha kimsenin basina gelmesin insallah....
canım doktorum bana sola yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaktan kolumun kulağımın uyuştuğunu görüyorum.. bazen de kendiliğimden sırt üstüne dönmüşüm uyurken.. uzman tvdeydi sanırım ordaki doktor sola yatmak gerektiğini bebeğe daha çok oksijen gittiğini ama günde 2 saat sola yatmanın yeterli olduğunu söylemişti. her ne kadar sola dönmeye çalışsamda sırt üstü de çok yatıyorum. inşallah sıkıntı olmuyordeur bebişimize..
carmen canım ne kadar büyük yüreğin var o acı içinde bizleri haberdar ettin. Allah sabır güç versin inşallah.. hazır olduğunda bir melek daha göndersin Rabbim inşallah sağlıkla..
muhhannimcim kesinlikle öyle. çevremizde insanlar o kadar çok kilo almaya alışmışlar ki bizler az geliyoruz. ben 2,5 kg aldım şu ana kadar, herkes sadece karnına almışın diyorlar. zaten esas kilo alımı 5. aydan sonra olurumş. yavrularımız sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç takmıyorum inan ki.. ama karın çıkınca da insna kendini daha bi hamile hissediyor
bu arada arkadaşlar 2 saat kadar önce tetanoz aşımı oldum. çok ağrılı değil ama benim aşı, iğne, kan verme fobim olduğu için bi süre sağlık ocaında yatmak zorunda kaldım. kesme şeker attım ağzıma, ayran ve çubuk krakerde götürmeyi unutmayın eğer benim gibi problemeniz varsa. bi de kullanmadığın kola yapalım deid hemşire ağrı yapabilir diye sola vurduttum ama sonradan aklıma geldi ki sol tarafa yatıyoruz. yanlış kola yaptırdım siz sağa yaptırın bence.. inşallah ateş, ağrı da olmaz bakalım. şimdi evde yatıyorum..
Carmencim Allah sabir versin arkadasım, o kadar üzüldüm ki . Rabbim insallah meleğini sana en kısa sürede göndersin
kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım
carmen ben sana hiç bişey yazmadım yazamadım ne desem acını hafifletmez bilirim sadece inan çok üzüldüm Rabbim yatdımcın olsun dilerim acın hemen hafiflesin meleğin kendiliğinden gelsin sanatekrar tekrar çok teeşkkür ederimm...sizler bnm için çok öenmlisiiniz merak ettiğinizi bile bile nasıl girip haber vermem sizlere....
herkes zamanla gececek diyor ama ben her sabah kalktığımda kalbimdeki acı sanki daha da artıyor...hepiniz hamilesiniz alnatıp sizleri üzmek ağlatmak en son isteyeceğim şey...o yüzden size yasadıklarımı özellikle hastaene sürecini hiçç anlatmim...sadece hamileliği daha yeni sayılan arkadaslara bişey söylemek istiyorum benim bebeğimin ense kalınlığı 11+3 de ölçülmüştü ve 1.1 çıkmıştı ve ikili test sonucu temiz gelmişti sonra 13+3te ense kalınlığı 5 mm di yani hemen temiz çıktı diye emin olmayın bikaç hafta daha ense kalınlığını iyice takip ettirin illa bişey olacak diye bişey yok ama tedbirli davranın nolurrr...16.haftaya kadar herşeyii didik didik edin 15günde bir kontrole gidin öyle 1 ay beklemeyin bakın 10gün içinde neler geldi başıma....
sizleri bırakaammam bu topikte olmaya sevinçlerinizi paylaşmaya devam edecm tabi kabul edersenizz...bugun kandil ve duaya çok ihtiyacım var hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edin tamam mı???
brayns çok geçmiş olsun ama korkma senin bebeğin çok dayanıklı bunları atlatacak...sadece dinlen gerekirse bardak bile kaldırma
tekrar tekrar çok teeşkkür ederimm...sizler bnm için çok öenmlisiiniz merak ettiğinizi bile bile nasıl girip haber vermem sizlere....
herkes zamanla gececek diyor ama ben her sabah kalktığımda kalbimdeki acı sanki daha da artıyor...hepiniz hamilesiniz alnatıp sizleri üzmek ağlatmak en son isteyeceğim şey...o yüzden size yasadıklarımı özellikle hastaene sürecini hiçç anlatmim...sadece hamileliği daha yeni sayılan arkadaslara bişey söylemek istiyorum benim bebeğimin ense kalınlığı 11+3 de ölçülmüştü ve 1.1 çıkmıştı ve ikili test sonucu temiz gelmişti sonra 13+3te ense kalınlığı 5 mm di yani hemen temiz çıktı diye emin olmayın bikaç hafta daha ense kalınlığını iyice takip ettirin illa bişey olacak diye bişey yok ama tedbirli davranın nolurrr...16.haftaya kadar herşeyii didik didik edin 15günde bir kontrole gidin öyle 1 ay beklemeyin bakın 10gün içinde neler geldi başıma....
sizleri bırakaammam bu topikte olmaya sevinçlerinizi paylaşmaya devam edecm tabi kabul edersenizz...bugun kandil ve duaya çok ihtiyacım var hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edin tamam mı???
brayns çok geçmiş olsun ama korkma senin bebeğin çok dayanıklı bunları atlatacak...sadece dinlen gerekirse bardak bile kaldırma
kızlar sabah kontrole gittik her şey yolundaydı çok şükür 1 saat önce karnıma hafif ağrı girdi normaldir dedim sonra 7-8 damla kanama pembe.hemen doktora gittik karnı biraz sertmiş ağrıda olunmca 3 gün hiç kalkmadan yatak istirahati verdi doktorum bu haftalarda kanamalardan çok karın sertliği ve aynı anda gelp giden ağrılar önemliymiş progestan fitile başladık tekrar. kuzumm mis kokulu kızım Rabbime emanet Rabbim dilerim bu mübarek günlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder hepimize benim savaşçı kızımdan kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
sağol canım inş öyle olsun..canım çok geçmiş olsun.bu son olur inş.dualarım hep sizlerle.
kızlar sabah kontrole gittik her şey yolundaydı çok şükür 1 saat önce karnıma hafif ağrı girdi normaldir dedim sonra 7-8 damla kanama pembe.hemen doktora gittik karnı biraz sertmiş ağrıda olunmca 3 gün hiç kalkmadan yatak istirahati verdi doktorum bu haftalarda kanamalardan çok karın sertliği ve aynı anda gelp giden ağrılar önemliymiş progestan fitile başladık tekrar. kuzumm mis kokulu kızım Rabbime emanet Rabbim dilerim bu mübarek günlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder hepimize benim savaşçı kızımdan kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
tekrar tekrar çok teeşkkür ederimm...sizler bnm için çok öenmlisiiniz merak ettiğinizi bile bile nasıl girip haber vermem sizlere....
canım çok geçmiş olsun benimde 10 haftalığa kadar her cuma kanamam olurdu.inş. 12 haftalıktan sonra bişeyin kalmaz canım.
carmenn canım ALLAH bi an önce unutturur inşlh ve tez zamanda normal yolla bebeğini sana geri verir senin ve herkes için bu gün dua edicem
tlşkler ardaşlar sağolun demin hastaneden kendi dr. geldim dediğim gibi bebeğim ii ama bu seferde sol tarafımdaki hematom küçülmüş ama sağ tarafta tekrar hematom başlamış önümüzdeki perşembe yine muayene var bebeğim çok sağlıklı görünüyo çok şükür kızlar resmen zıplıyo kıçının üstünde :)) çok hareketli ilk kez gördük hareketlerini dr. bile bu haftada mşlh olduğundan daha hareketli :)) bu arada benim alttaki cevtvelim 1 hafta önde gidiyo düzeltemedim
şimdi daha önce tedbir amaçlı yaptırdığım genetik testle birlikte kan pıhtılaşması falan vardı onu istedi kan pıhtılaşmama bakıcak gerekirse ona göre ilaç tedavisine başlıycakmışbakalım ne olucak kanamalarım yüzünden çok fazla ağrım oluyo şu an için dinlenmekten başka yapılacak bişey kalmıyo öpüyorum sizi
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN......