merhaba arkadaşlar
bir iki haftadır yoktum. arada girip baktım ama yorum yazamadım.
CARMEN canım çok üzüldüm bu durumda ne denilebilir bilmiyorumumarım bir an önce toparlanırsın...
brnyns geçen gün girdiğimde sanırım kanaman olmuştu umarım şimdi daha iyisindir.
birde boluya gitmişsin ben BOLU luyum
ben artık bu aydan itibaren kadın doğum hastanesinde doktora gitmeye başladım.
hem özel hastane hemde kadın doğum ikisinede gidicem.
özel hastane çalıştığım yerde, kadın doğum doğum yapıcağım yerde olduğu için.
bugün 13+5 göründü ve %60 kız dedi
geniş çaplı ultrasonla herşeyine bakıldı gayet güzel herşey
cinsiyeti belli olan varmı başka....
Annecikler bişi sorcam göbüşleriniz cıktımı benım hala az hele sabah kalkıyorum hıc yokmuş gibi ne zamn cıkıcak kocaman olck
herkese gunaydın :)
bu sabah yağan karla uyandık izmir de
ben karla buyumus bırı olarak bile o kadar ozlemısım kı ındım hemen foto cektırdım. kızıma gosterırım. kımbılır o kac yasına girdiğinde bi daha görürüz izmir de kar
hepınızı optuk
kuzum buralarda kar buz bebısın hep görür inş karı kardan adam yaparsın beraber inş... bu arada cok merak edıyorum kac gr oldular meleklerimiz doktora nezamn gıdıceksn ben mınnıkımı cokk osledım bebısn hareketlerını hıssedıomusn cnm
ayy bizim burdada yağmaya başlamış ne güzel bende resim çekileyim güzel fikir kızıma gösteririm bak annem sana hamiştim derimmm:))herkese gunaydın :)
ben karla buyumus bırı olarak bile o kadar ozlemısım kı ındım hemen foto cektırdım. kızıma gosterırım. kımbılır o kac yasına girdiğinde bi daha görürüz izmir de kar
hepınızı optuk
ben dün gittiğimde 160gr olmuş benim kuzummmm ayyy miniminicik:))kuzum buralarda kar buz bebısın hep görür inş karı kardan adam yaparsın beraber inş... bu arada cok merak edıyorum kac gr oldular meleklerimiz doktora nezamn gıdıceksn ben mınnıkımı cokk osledım bebısn hareketlerını hıssedıomusn cnm
ayy ne mutlu sana aliasçımm ya ben hissetmiyorum hiç bişi ultrasonda hareketli maaşallah ama ben hissedemiyorum normalmı aceba...cnm bak eklı lınkte hafta hafta kılo ve boyu var
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
yaklasık 140 gr oldular bu hafta :)
bız 4 haftada bir gidiyoruz doktora. tabı herhangı bı agrı olursa sakın evde cekme gel dedı bu sure ıcınde. yanı 29 subat ta gorucem kuzumu yenıden
ben bebısımı hıssedıyorum cnm ama oyle tekme falan degıl. mınık seyırmeler oluyor karnımda genelde ben hareketsizken oluyor hareketlenmeler.. cook ozel cok guzel seyler bunlar Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah. tekmelerı de bır ıkı haftaya hıssetmemız gerekıyor sanırım
anam bu hesaplara göre benim kız şişşkoooo :))cnm bak eklı lınkte hafta hafta kılo ve boyu var
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
yaklasık 140 gr oldular bu hafta :)
bız 4 haftada bir gidiyoruz doktora. tabı herhangı bı agrı olursa sakın evde cekme gel dedı bu sure ıcınde. yanı 29 subat ta gorucem kuzumu yenıden
ben bebısımı hıssedıyorum cnm ama oyle tekme falan degıl. mınık seyırmeler oluyor karnımda genelde ben hareketsizken oluyor hareketlenmeler.. cook ozel cok guzel seyler bunlar Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah. tekmelerı de bır ıkı haftaya hıssetmemız gerekıyor sanırım
herkese gunaydın :)
hepınızı optuk
ayy bizim burdada yağmaya başlamış ne güzel bende resim çekileyim güzel fikir kızıma gösteririm bak annem sana hamiştim derimmm:))
ben dün gittiğimde 160gr olmuş benim kuzummmm ayyy miniminicik:))
ayy ne mutlu sana aliasçımm ya ben hissetmiyorum hiç bişi ultrasonda hareketli maaşallah ama ben hissedemiyorum normalmı aceba...
cekinin tabı pınarcım bunlar guzel anılar. biz bornovadayız. yaklaşık sabah 8 den beri perdeleri açtım kar yagısı seyrediyoruz.
ben aslında her hafta bır adet foto cekınıp album yapacaktım bebeğim için. ama malum 3,5 ayım cok agır gectı degıl foto cekınmek konusmuyordum bıle. 16. hafta ve bu hafta cekınmıs oldum resim. bakalım bundan sonra zaten buyumeye basladık. cekınıp saklamak lazım :)
cnm gecen gun ben sehpanın uzerıne laptop ı koydum egılmıs ekrana bakıyordum. mınık mınık seyırmeler basladı hemen. duzelttim kendımı gecti. bı 5 dak sonra yıne egıldım yıne ıcımde kelebekler ucustu :) sıkıstırınca falan kucuk hanım ı benımkı hemen hareket edıyor. deneyebılırsın cok fazla rahatsız etmeden senın prensesi.
pazartesi benım raporum bitiyor iş bası yapacagım 2,5 aylık bı aradan sonra. gitmeyi istiyorum ama insallah kokular kotu yapmaz beni. evde sonucta kokulardan uzak yasıyorum. kotu olursam da evden calısmayı teklıf edecegım
ayy sıkıştırıyom ben benim kızı sonra yatıyom ama aaa hissedemiyommmm neyse umaarım az kalmıştır hissetmeye:))cekinin tabı pınarcım bunlar guzel anılar. biz bornovadayız. yaklaşık sabah 8 den beri perdeleri açtım kar yagısı seyrediyoruz.
ben aslında her hafta bır adet foto cekınıp album yapacaktım bebeğim için. ama malum 3,5 ayım cok agır gectı degıl foto cekınmek konusmuyordum bıle. 16. hafta ve bu hafta cekınmıs oldum resim. bakalım bundan sonra zaten buyumeye basladık. cekınıp saklamak lazım :)
cnm gecen gun ben sehpanın uzerıne laptop ı koydum egılmıs ekrana bakıyordum. mınık mınık seyırmeler basladı hemen. duzelttim kendımı gecti. bı 5 dak sonra yıne egıldım yıne ıcımde kelebekler ucustu :) sıkıstırınca falan kucuk hanım ı benımkı hemen hareket edıyor. deneyebılırsın cok fazla rahatsız etmeden senın prensesi.
pazartesi benım raporum bitiyor iş bası yapacagım 2,5 aylık bı aradan sonra. gitmeyi istiyorum ama insallah kokular kotu yapmaz beni. evde sonucta kokulardan uzak yasıyorum. kotu olursam da evden calısmayı teklıf edecegım
cnm ya gecmedımı hala bulantılarn nerde calısıyrsn rahatmı işin
ayy sıkıştırıyom ben benim kızı sonra yatıyom ama aaa hissedemiyommmm neyse umaarım az kalmıştır hissetmeye:))
senin için hayırlısı olsun canım ama keşke çalışmasan mı hani en azından doğana kadar yada dediğin gibi evden çalışsan şimdi daha yeni toparladın kendini tekrar yaşa istemem aynı şeyleri çok zor şeyler yaşadın çünkü..
suan felaket agrıo basımtansıyon dusuklugude 18 19 haftalarda olurmus bende baslamadı ama normalmış cnm merak etme hemen tuzlu ayran ıç ayaklarını havaya dik biraz işe yarıomuş doktr tavsiyesi yanı kacıncı haftan tatlım satını söle sanada yapalım su haftaları gosteren seyden bende varya lınkını yazarım buraya alırsn
benimde aynı felaket ağrıyor.ağrıyı unutayım diye internete giriyorum.benim sat 29 eylül 18 haftalık canım yollarsan sevinirim.şimdiden çok saol.
kızlar korktuğum başıma geldi inanılmaz boğazım yanıyor sizce boğaz ağrısına ve yanmasına ne yapmalıyım ??
cnm geçmiş olsun en güzeli ıhlamur ılık ılık ve ılık sütle bal içebilirsin
arkadaşlar sakın sakın tansiyonunuz düştüğünde hemen tuzlu ayrana sarılmayın benim devamlı düşüktür tansiyonum ve oldum olası hep düşer banada sizin gibi eskide dayarlardı tuzlu ayranı ben daha beter olurdum meğerse kan şekeri düşüklüğüymüş kesinlikle dr. danışın önce ve tuzlu ayran yerine salatalığı ikiye bölün gerekirse üzerine tuz yerine az biraz şeker serpin ve yiyin içinizide bastırır hem yada sadece yiyebilirsiniz kesinlikle hemen dr.nuza sorun ama tuzlu ayrana sarılmayın hemen kaldıki hamilesiniz ve hamilelikte çok normal tansiyon düşmeleri
ayy canım saol hemen içeyim.bu arada ben açlık tokluk yükleme şeker ölçümü yaptırdım çok şükür normal çıktı.benim tansiyonum normalde 12-7 dir ama son iki haftadır 9-4,10-5 çıkıyor.annemde şekerli su iç diyor dengeler diyor.bide yemek yedikten sonra oluyor sende de olurmuydu önceki hamileliğinde.
bende son kontrolumde doktoruma tansiyon düşüklüğünden şikayet ettim yüksek olmasındansa düşükolmasını tercih ederiz ne güzelki senın tansiyon düşüyor dedi.
tansiyonun düştüğü zaman sol tarafına yat ve 5-10 dakika dinlen tuza fazla yüklenme hatta biraz zaman geçsin tuza kısıtlama getiricem dedi.