GÜNAYDINNNNNNNNNN
KOCA GÖBÜŞLÜLER NASILSINIZ BAKALIM
BEBİŞLERİNİZİNİ HİSSEDİYOMUSUNUZONLARI HISSETTIKCE SIZ NE HISSEDİYORSUNUZ
HEPİMİZEEE MA Ş A L L A H UYANININ BEBİŞLER ACIKTIIII
merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunkubirde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?
merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunkubirde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?
iyiyiz canım göbekleri büyütüp duruyoruz valla sende iyisindir inşallah. ben hissetmeye başladım prensesimi karnımda yer değiştirdiğini bile hissediyorum hatta babamız bile elini koyduğunda karnıma oda hissediyor pıt pıt vuruyo kuzum ama sürekli değil aksamları daha cok hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyor.
ya sevinç cim ben sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum bi kalkabilsem doyuracam bebişimi ama uykudan gözümü acamıyorum sizdede oluyormu böyle. sonrada kendimi suclu hissediyorum kalkıp yemek yemedim diye aç kalıyo bebişim.
canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))
nec canım teşekkür ederim tatlım.
benim de artık bir avatar resmim var.
iyiyiz canım göbekleri büyütüp duruyoruz valla sende iyisindir inşallah. ben hissetmeye başladım prensesimi karnımda yer değiştirdiğini bile hissediyorum hatta babamız bile elini koyduğunda karnıma oda hissediyor pıt pıt vuruyo kuzum ama sürekli değil aksamları daha cok hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyor.
ya sevinç cim ben sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum bi kalkabilsem doyuracam bebişimi ama uykudan gözümü acamıyorum sizdede oluyormu böyle. sonrada kendimi suclu hissediyorum kalkıp yemek yemedim diye aç kalıyo bebişim.
breskacım cnm sağol dikkat ediyorum ama çok ağrım oluyo bakalım cumartesi tekrar gidicem ne durumda die carmenni bende çok merak ediyorum( çok etkiledi beni
sen nasılsın bu arada ??
karasu81 carmenni bizde çok merak ediyoruz suni sancı çok kötü bişey benim ilk doğumum öle olmuştu ölücem sandım( ama bebeğin büyüklüğüylede alakalı çok ağrı olması neyse artık yapıcak bişey yok allah yardımcısı olsun çok üzücü
ahh kuzum benim bende kalkıyorum zarzor kahvaltı yapıyorumya sonra bana bı uyku basıo sormaa bas agrısıda tabıiyaa cnm benım sormaa benımkıde babasına şımarıo o gelınce cosuo maşallah bizim yavrularımıza kuzum ac bırakma bebısı elının altında bısıler olsun atıstr kahvaltıdan once
canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))
ahh kuzum benim bende kalkıyorum zarzor kahvaltı yapıyorumya sonra bana bı uyku basıo sormaa bas agrısıda tabıiyaa cnm benım sormaa benımkıde babasına şımarıo o gelınce cosuo maşallah bizim yavrularımıza kuzum ac bırakma bebısı elının altında bısıler olsun atıstr kahvaltıdan once
cnm hiç endişelenme ne güzel hissediyomuşsun işte bağzı bebek sabahları bağzı bebek akşamları bağzılarıda öğlen değişen zamanlarda yani daha çok hareket eder sen yattığın veya ayakta gün içerisinde hareketten dolayıda bebeğin hareketlerini farkedemiyebilirsin benimde hep sabahları olurdu deli olurdum uyutmuyo die :)) ne güzel işte bırak akşamları hareketli olsun
karnı acıktı konusuna gelincede hiçççççççççç merak etme miniklerimiz anne karnındayken hayatta aç kalmazlar çünki hamileliğimiz boyunca hepsi bizim vitamin depolarımızla besleniyolar ancak çok fazla aç kalırsan zararı san olur halsiz güçsüz düşersin o kadar bol bol uyu hiç korkma tadını çıkar uyku bebeklerin başta olmak üzre bütün insanların en büyük besin kaynağı sayılır kaldıki bizler hamileyiz sonra bu minikler bizi hiç uyutmuycaklar zaten :)
canım benimde inanılmaz baş ağrısı oluyor.benimki yemekten sonra.bide sana şunu soracam sende de tansiyon düşüklüğü var mı?bu arada maşallah bebişine arkadaşımın dediği gibi kız evlat babaya şımarır seninki şimdiden başlamışbenim bebişlerimde sabah inanılmaz hareket ediyor bide akşam yatarken.
Annecikler bişi sorcam göbüşleriniz cıktımı benım hala az hele sabah kalkıyorum hıc yokmuş gibi ne zamn cıkıcak kocaman olck