Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?
geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış
geçmişi okuyordum kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp yazıyorum...öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...zaten biliyordum yanımda olacağınızıı...cmt.den beri sanki hayat durdu bnm için...bebeğimin hastalığı evet kistik higroma ilerleyen zamanlarda kistlerin küçülme ihtimalinin olduğu doğru ama her durumda değil...bnm bebeğimde hiç değill..bu hastalıktan dolayı karnında ve beyninde sıvı birikmeside başlamıştı..ayrıca ense kalınlığı 5mm olmuş...su an cok uzun uzadıya anlatack durumda değilim ama şunu söylim 2 ayrı bu dalda uzmanlığını yapmış profesörde gördü...suan çıkmak zorundayım geçmişe olsuna geldiler akşamagirip daha ayrıntılı yazacm sizlere...
bu arada bebeğim kız mış
canım doktorum bana sola yatmam gerektiğini söyledi ama sola yatmaktan kolumun kulağımın uyuştuğunu görüyorum.. bazen de kendiliğimden sırt üstüne dönmüşüm uyurken.. uzman tvdeydi sanırım ordaki doktor sola yatmak gerektiğini bebeğe daha çok oksijen gittiğini ama günde 2 saat sola yatmanın yeterli olduğunu söylemişti. her ne kadar sola dönmeye çalışsamda sırt üstü de çok yatıyorum. inşallah sıkıntı olmuyordeur bebişimize..
carmen canım ne kadar büyük yüreğin var o acı içinde bizleri haberdar ettin. Allah sabır güç versin inşallah.. hazır olduğunda bir melek daha göndersin Rabbim inşallah sağlıkla..
muhhannimcim kesinlikle öyle. çevremizde insanlar o kadar çok kilo almaya alışmışlar ki bizler az geliyoruz. ben 2,5 kg aldım şu ana kadar, herkes sadece karnına almışın diyorlar. zaten esas kilo alımı 5. aydan sonra olurumş. yavrularımız sağlıklı olsunlarda kiloyu hiç takmıyorum inan ki.. ama karın çıkınca da insna kendini daha bi hamile hissediyor
bu arada arkadaşlar 2 saat kadar önce tetanoz aşımı oldum. çok ağrılı değil ama benim aşı, iğne, kan verme fobim olduğu için bi süre sağlık ocaında yatmak zorunda kaldım. kesme şeker attım ağzıma, ayran ve çubuk krakerde götürmeyi unutmayın eğer benim gibi problemeniz varsa. bi de kullanmadığın kola yapalım deid hemşire ağrı yapabilir diye sola vurduttum ama sonradan aklıma geldi ki sol tarafa yatıyoruz. yanlış kola yaptırdım siz sağa yaptırın bence.. inşallah ateş, ağrı da olmaz bakalım. şimdi evde yatıyorum..
Kzlar birsey sorcam....yatakta ya saga ya sola dogru yatmak dogru olan diymi?sirt ustu yatmamak mi gerekiyor?
merhaba arkadaşlar
tansiyon düşüklüğünden korkmayın. benimde 6-9 larda geziyor. doktorum gebelikte yüksek değil düşük tansiyon istiyoruz dedi. tansiyonu yükseltmek için bişey yapmayın derim. çünki bu vücudumuzda oluşan diğer değişikliklerden bir tanesi.
benimde bugün acayip belim kalçalarım ağrıyor. sağ ve sol tarafa yatmaktan yoruldum valla. bacaklarımın arasındada bir yastık var. dönerken birde onu taşıyorum. eşim "atını al" diye güldürüyor beni.
bende ıhlamur bile olsa bitki çaylarını içmekten korkuyorum. rahim kasılması yapıyormuş. örneğin a vitamini bile fazla alınmayacak. yani yediğimiz herşeye dikkat etmeliyiz.
baktım bi göbek muhabbeti var hemen katılayım dedimşuan 11+1 olmama rağmen 4aylık gibiyim:)))) hiçbişey üstüme olmuyo üstelik ben normalde çok az yiyen ömrünü zayıf hatta annemin değimiyle sısıka geçirmiş biri olarak son 4ayda (tedaviye başlamadan bi ay önce sigarayı bıraktım) nerdeyse 8 9 kilo aldım ve doğal olarak dr.um kızdı ve dietisyene yolladı beni yani demem o ki kilo almak iyi deil:))))))))))
kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????
Seninle tia tip ayni hamileligimiz 11+1 ilginc ayni gunde olmamiz :)1
evet şükür hamileyim canımcanım burda forumda da duymadım ama belki önceki dönemlerinde olan arkadaşlar vardır.. tüp bebek doktorun dediyse bence sakıncası yoktur.. peki şu an hamile misin?? test günün geldi mi?
sat a göre böylepazartesi 2li testim var bakalım orada ne çıkıcak.... sen 2li testi ne zaman yaptırıyossun?
kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım
kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım