merhaba hanımlar, sayfamız baya gerilerde kalmış, zor buldum... tamda size hamile olduğum haberini verecektim...benim için sürpriz oldu, hiç beklemiyordum, ilk hamileliğimde, ilaçların etkisi, zor hamile kalmanın verdiği stres ile baya kilo almıştım,zayıflamaya çalışıyor, spor yapıyordum, bir akşam kıpırtılar hissettim, hadi canım olmaz dedim kendi kendime, eşimi uyandırıp test almaya gönderecektim ama ya bir şey yoksa deyip, sabahı bekledim, sabah ilk işim eczaneden test almak oldu iki çizgiyi görünce çok sevindim ve hemen kanda beta hcg baktırdım, oda 1900 civarında çıktı, eşimi aradım, eşimde şaşırdı, annemi ablamı aradım, onlar göz yaşlarını tutamadılar...ALLAH isterse oluyor kızlar, Rabbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin, isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin, hepimizin bebişlerine sağlık, mutluluk versin...sizlerinde tahmin edeceğiniz gibi tarifi anlatılmaz bir duygu bu...sevgiler hepinize...
Benim oğlumda ekmekle arası pek yok... Çeşitli şekilleri deniyorum. Kızartıyorum bazen bazen reçelle bazen çorba içine ama çok severek yemiyor. Bende eksik kalmasın tahıl grubu diye öğünlerde makarna pilav pişiriyorum. Çorbanın yanına cezvede makarna pişiriyorum biraz hem sandalyesinde makanraları kendi yiyiyor hemde tahıllı bişeyler yemiş oluyor. Bizde sabah 8 gibi uyanıyoruz 7 de uyanıyorda emiyor biraz 8 oluyor kalkıncaya kadar. 9.30 - 10.00 gibi kahvaltı. Labne bazen yumurta biz yumurtayı pek sevmiyoruz bu ara az pişmiş veriyorum yiyiyor. Bakalım. Sizdeki gibi bizimde reçel labne yumurta artık ne yerse. simit alıyorum bazen onu kemiriyor yanında labne vs veriyorum. Bir ara kaşar yiyiyordu bu ara onu da yemiyor. sonra emerek uyuyor saat 11 gibi , öğlen yemeği saat 14.00 falan oluyor. çorba bazen yemek köfte yoğurt artık ne vericeksem yanında yine ekmek olmadı makarna ya da pilav. ara öğün meyva uyanınca. akşam yemeği ve aralarda emziriyorum her yemek sonrası emzirmeye çalışıyorum umarım bizde erken bırakmayız. ısırma için yatarak emzirmenin işe yaradığını duymuştum. Yatarak emzirmeyi denedin mi bilmiyorum. birde öyle dene belki işe yarar. Ekmeği yine bir gün öncenin ki olunca daha rahat yiyiyor. Daha yumuşak ve ağzında kolay eriyor.maşallah bilgemmm kuzucuguna :) bizde bu ara emmeyı bırakmak uzereyızcok uzuluyorum bır aydır ısırmaya basladı sımdılerde kanatana dek ısırıyor ona ragmen ne denedıysem vazgecmedı ısırmaktan uyurken emzırmeyı denedım onda dahı ısırıyor.. 8 de kalkıyor emzırmeye calısıyorum bıraz sabah 9 10 gıbı bır yumurta 4 5 tatlı kasıgı labne yada krem peynır badem ve cevız cok az domates rendesı yok denecek kadar az recellı ekmek verıyorum ekmegı nasıl verırısem vereyım ufalasamda dahı yemıyor uyumamız 12 yı buluyor uyutuncada azcık emzırıyorum kalkınca meyve bıraz sora corba yıne ekmeksız uyku vaktı yıne emzırme cabaları uyanınca yogurt ve aksam yemegı yatarkende devam sutu ama cogunlukla 60 lık ıcıyor gecede 2 3 kez emzırıyorum az az sızce yeterlı bı beslenme olcusumu menumuz ? ekmek yıyebılmesı ıcın neler yapıım lutfen bana bı fıkır verın su sıra yemek faslı benı resmen cıldırttı da