- 19 Ekim 2010
- 1.091
- 1
merhaba arkadaşlar
bir iki haftadır yoktum. arada girip baktım ama yorum yazamadım.
CARMEN canım çok üzüldüm bu durumda ne denilebilir bilmiyorum umarım bir an önce toparlanırsın...
brnyns geçen gün girdiğimde sanırım kanaman olmuştu umarım şimdi daha iyisindir.
birde boluya gitmişsin ben BOLU luyum
ben artık bu aydan itibaren kadın doğum hastanesinde doktora gitmeye başladım.
hem özel hastane hemde kadın doğum ikisinede gidicem.
özel hastane çalıştığım yerde, kadın doğum doğum yapıcağım yerde olduğu için.
bugün 13+5 göründü ve %60 kız dedi
geniş çaplı ultrasonla herşeyine bakıldı gayet güzel herşey
cinsiyeti belli olan varmı başka....
Annecikler bişi sorcam göbüşleriniz cıktımı benım hala az hele sabah kalkıyorum hıc yokmuş gibi ne zamn cıkıcak kocaman olck
ermer cnm evet nedendir bilmiyorum perşembelerde bi uğursuzluk var sanırım hep perşembeye denk geldi kanamalar şimdi yine yeni perşembeye girdik valla psikolojim bozuldu adet kanaması gibi bekler oldum olcakmı die (( bende boluluyum :) hemşeriyiz yani kesin tanıyoruzdur birbirimizi malum bolu olunca tanınmamak mümkün olmuyo :) özelden yaz istersen bolunun içindenmisin köyündenmi ??
kızlar benim ilk hamileliğimde deli olucaktım 5. ayımı doldurdum hala bi şişlik yoktu alalm diodum ne zaman çıkacak bu karnım ve inanınki doğuma gittiğimde sancıyla herkes şaşırmıştı sen hamilemisin die yaş 17 di tabii 2. oğlumdada az biraz karnım çıktı ondada sezaryana gittim hemşireler vaktinizmi die sormuşlardı 5 aylık hamile kadar karnım vardı ve şu an inanınki sanki 5 aylık hamile gibi karnım var böel giderse doğuma kadar ben varil gibi şişicem (( karınlar çıktımı sonra başlıycaz ne zaman inicek die şimdi bahsetmiyorum o zaman sorucam size :)))
sağa dönemiyosun sola dönemiyosun hareketler kısıtlanıyo batmalar başlıyo vs. :))) ama çok heycan verici tadını çıkarın derim bu günlerinizin....