dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar.....
kızlar sende benim gibi clexane iğne kullanıyor musunuz? ben 13 hafta bitti hala kullanıyorum ve dr. 8. aya kadar kullanacağımı söylüyor. benim gibi kullanan var mı?
canım clexane kan sulandırıcı iğne dimi? genelde kan pıhtılaşması olanlarda kullanılıyor diye biliyorum öyle bi durum var mı sende? belkide doktorun tedbir amaçlı kullandırıyordur..
kızlar sende benim gibi clexane iğne kullanıyor musunuz? ben 13 hafta bitti hala kullanıyorum ve dr. 8. aya kadar kullanacağımı söylüyor. benim gibi kullanan var mı?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
inşlh bende en kısa zamanda hamile kalırsam yanınıza gelmek istiyorum sizinle sohpet etmek istiyorum. ara ara topiğe bakıp okuyorum sesizce çıkıyorum.ama hepiniz aklımdasınız. inşh hepnizin iyisinizdir hamileliğiniz güzel gidiyodur inşlh.arkadaşlar şimdidden MEVLİD KANDİLİNİZİ kutlu olsun. dualarınızda beni unutmayın olurmu neolur dualarınızda benim için, isim hatırlamasanız bile bi arkadaşımız var "bebek hasretiyle ölüyor" diye benim içinde dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
Allaha emanet olun.. sizleri çook seviyorum....
CARMEN ;
Canım okuyunca çok kötü oldum Allah sabır versin dilim varmıyor resmen kesin çözüm bu mu peki anlamadım açar açmaz şok oldum inşallah yazdığın gibi olmaz konu hakkında pek bir bilgim yok ama sadece çok üzgün olduğumu söyleyebilirim
brnyns ;
Canım sana da geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma kendini allah korusun şu riski dönemleri bi atlatsaydınız Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Atladığım bişey varsa kusuruma bakmayın kızlar bayadır giremiyorum geçmişi okuyamadım açar açmaz gözüme Carmen ve brnyns çarptı ve çok üzüldüm geçmişe bakamadım inşallah hepiniz çok iyisinizdir kendinize be bebeklerinize iyi bakın Allah hepinizi korusun inşallah
slm arkadaşlar benım aklım carmen de habr alan varmı hiç kendisinden çok dua ediyorum rabbım yardımcisi olsun benm arkadş akşam doğum yaptı çok acı çekmiş eşi anlattı kendime gelemedim yaa aklıma carmen de geldi bol dua edelim arkadaşımıza rabbim hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı tamamına erdirsin herkesin sağlıkla gebeliğini
merhaba arkadaşlar
bişeyi fark ettim. benim avatar resmim yok. o resmi nasıl yüklediniz ve bildiğiniz güzel site var mı?
bende avatar resmi istiyorum.
özellikle Pınar ın resmine bayıldım. çok şeker.
lütfen bana tarif edin nasıl yapıcam bu resmi.
merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunkubirde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?
normal canım çok normal yatmak istiyo bizim bebişler:))Kizlar herkese selam,
Bende sizler gibi cok merak ediyorum carmenni dilerim acilari dinmistir...allah guc sabir versin...
Kizlar tam 11.haftadayim, son 2 gundur epey halsizim surekli gozum yastikta...sabah kahvaltisindan sonra bir yatiyorum en az2 saat gozumu acamiyorum....sizce normal mi?
ben henüz o aşamaya gelemedeğim için bilemiyorum maalesefmerhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunkubirde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?
ayyy canım ya benim geçen bişeyler pıt pıtlamıştı ama sonra kayboldu uydurdum heralde ben:))ultrasonda çok hareketli maaşallah ama ben henüzhissedemiyorummGÜNAYDINNNNNNNNNN
KOCA GÖBÜŞLÜLER NASILSINIZ BAKALIM
BEBİŞLERİNİZİNİ HİSSEDİYOMUSUNUZONLARI HISSETTIKCE SIZ NE HISSEDİYORSUNUZ
HEPİMİZEEE MA Ş A L L A H UYANININ BEBİŞLER ACIKTIIII
merhaba arkadaşlar
bişeyi fark ettim. benim avatar resmim yok. o resmi nasıl yüklediniz ve bildiğiniz güzel site var mı?
bende avatar resmi istiyorum.
özellikle Pınar ın resmine bayıldım. çok şeker.
lütfen bana tarif edin nasıl yapıcam bu resmi.