2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Slm hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz şükür,biraz agrım oluyo yatıp dinleniyoz işte..ya size bişey sormak istiyorum benim bikac gündür sag böbregim cok agrıyo aniden giriyo saatlerce gecmiyo..cok su içip yoruyomuyum anlamadım:26:üşütmemeyede cok dikkat ediyorum zaten kardan dolayı evde hapisim,anlamadım bu seferde bu cıktı(sizdede olan varmı merak ettim??buarada 2.ignemi biraz önce yedim acı cekiyorum bebeklerime,bana hayırlı olsun inş

canım yeni okudum çok geçmiş olsun ne denebilirki suan bilmiyorum rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda tekrar aramıza dönmen için hep dualarımdasın allahım dayanma gücü versin arkadasım.

Canım coook üzüldüm yazdıgın şey ne demek bilmiyorum..ne desem boş,rabbim sabır güç versin..tez vakitte toparlan inş.dua etcem arkadaşım senin için..

herkese merhaba cici anneler bazı uzucu seyler paylaşılmış rabbim sabır dayanma gucu versın allahım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın kuzucuklarımızı ınss...ben bir kaç güne kadar açlık şekerimi ölçtürmek için doktora gidicem siz bu testlerinizi özeldemi yaptırdınız yoksa ssk damı birde bunlar için ne kadar önceden ac susuz kalmam gerekıcek tecrubesı olan arkadaslar paylasırsanız mutlu olurum?

kızlar sende benim gibi clexane iğne kullanıyor musunuz? ben 13 hafta bitti hala kullanıyorum ve dr. 8. aya kadar kullanacağımı söylüyor. benim gibi kullanan var mı?

az önce BRNYNS den öğrendim ve çok üzüldüm canım..ne denir bilemem ama netten bi araştırma yaptım gebeliğin ikinci dönemiinde kaybolabilirmiş yazıyodu..kesin araştırdılaar mı tüm tetkikler yapıldımı? ya ne bileyimm Rabbim göstermesin kimseye çok etkilendimm

Kistik higroma

"Kistik higroma", gebeliğin erken dönemlerinde bebeğin boyun bölgesinde saptanabilen birden fazla odacıklı kistik yapılara verilen isimdir. Bu normaldışı yapının ortaya çıkma nedeninin bölgede lenf kanallarının tıkanmasıyla lenf sıvısının birikmesi olduğu düşünülmektedir.

Bazı durumlarda boyun bölgesinde yeralan başka kitleler de kistik higroma sanılabileceğinden tanının tecrübeli bir uzman tarafından doğrulanması önemlidir.

Kistik higromanın önemi başta Turner sendromu olmak üzere bebekte bir kromozom kusuruna işaret edebilmesidir.

Kistik higroma genellikle erken gebelik haftalarında gözlenir ve gebeliğin ikinci yarısından itibaren kaybolur.

Kistik higroma gözlendiğinde muhtemel bir kromozom bozukluğunu araştırmak için koryon villus biyopsisi veya amniyosentez ile karyotipleme (kromozom tayini) yapılması önemlidir.

kızlar sende benim gibi clexane iğne kullanıyor musunuz? ben 13 hafta bitti hala kullanıyorum ve dr. 8. aya kadar kullanacağımı söylüyor. benim gibi kullanan var mı?

canım clexane kan sulandırıcı iğne dimi? genelde kan pıhtılaşması olanlarda kullanılıyor diye biliyorum öyle bi durum var mı sende? belkide doktorun tedbir amaçlı kullandırıyordur..

CARMEN ;
Canım okuyunca çok kötü oldum Allah sabır versin dilim varmıyor resmen kesin çözüm bu mu peki anlamadım açar açmaz şok oldum inşallah yazdığın gibi olmaz konu hakkında pek bir bilgim yok ama sadece çok üzgün olduğumu söyleyebilirim

brnyns ;

Canım sana da geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma kendini allah korusun şu riski dönemleri bi atlatsaydınız Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Atladığım bişey varsa kusuruma bakmayın kızlar bayadır giremiyorum geçmişi okuyamadım açar açmaz gözüme Carmen ve brnyns çarptı ve çok üzüldüm geçmişe bakamadım inşallah hepiniz çok iyisinizdir kendinize be bebeklerinize iyi bakın Allah hepinizi korusun inşallah

slm arkadaşlar benım aklım carmen de habr alan varmı hiç kendisinden çok dua ediyorum rabbım yardımcisi olsun benm arkadş akşam doğum yaptı çok acı çekmiş eşi anlattı kendime gelemedim yaa aklıma carmen de geldi bol dua edelim arkadaşımıza rabbim hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı tamamına erdirsin herkesin sağlıkla gebeliğini

canım clexane kan sulandırıcı iğne dimi? genelde kan pıhtılaşması olanlarda kullanılıyor diye biliyorum öyle bi durum var mı sende? belkide doktorun tedbir amaçlı kullandırıyordur..

canım kan pıhtılaşması yok ama dr. kan sulanınca bebek daha iyi besleniyor diyor. benim aslında en başından beri çok şükür herhangi bir kanama yada lekelenme ağrı hiçbişeyim olmadı. ama tüp bebek diye dr endişeleniyor ondan tedbir olarak devam ediyoruz.

GÜNAYDINNNNNNNNNN
KOCA GÖBÜŞLÜLER NASILSINIZ BAKALIM
BEBİŞLERİNİZİNİ HİSSEDİYOMUSUNUZ ONLARI HISSETTIKCE SIZ NE HISSEDİYORSUNUZ

HEPİMİZEEE MAŞALLAH UYANININ BEBİŞLER ACIKTIIII

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bişeyi fark ettim. benim avatar resmim yok. o resmi nasıl yüklediniz ve bildiğiniz güzel site var mı?
bende avatar resmi istiyorum.
özellikle Pınar ın resmine bayıldım. çok şeker.
lütfen bana tarif edin nasıl yapıcam bu resmi.

slm lilyum40, bana da doktorum hamilelik suresince clexane kullanmamı onerdi.Fazla tup bebek denemelerinde gebeligi olası riske atmamak icin böyle bir tedbir aldıklarını soyledi.Allah'tan iğne ince uçlu ve acıtmıyor:)İnşallah hepimiz biran once evlatlarımıza sağlıklı bir şekilde kavusuruz.

sevgili blowhole25, aşağıdaki yazdıklarını okuyunca inan gözyaşlarımı tutamadım.Cunku senin duygularını en iyi bizler anlayabiliyoruz.Ve ben de bircok kez basarısız tup bebek tedavisi gecirdim,her sefer ne zaman o mutlu haberi alacagım Allah'ım diye dua ediyordum.Kadere inanmak lazım arkadasım.Vakti zamanı gelince olur diyor ya hep büyüklerimiz, gerçekten öyle hepimizin bir alınyazısı var,hepimizin bebeklerine kavusacagı günler belirli.onu Allah'tan başka kimse değiştiremez.Beni bu zor sürecte rahatlatan bu düşünce tarzım olmustu.Umarım bir nebze de olsa sana faydası dokunur. Bebek hasreti çeken herkes inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavusur.

breskacım cnm sağol dikkat ediyorum ama çok ağrım oluyo bakalım cumartesi tekrar gidicem ne durumda die carmenni bende çok merak ediyorum ( çok etkiledi beni
sen nasılsın bu arada ??

karasu81 carmenni bizde çok merak ediyoruz suni sancı çok kötü bişey benim ilk doğumum öle olmuştu ölücem sandım ( ama bebeğin büyüklüğüylede alakalı çok ağrı olması neyse artık yapıcak bişey yok allah yardımcısı olsun çok üzücü

canım ben de dün keşfettim önce google da görseller kısmından resim bul. arama kısmına bebek filan yazınca güzel şeyler çıkıyor.onu masa üstüne kaydet. sonra sayfanın sağ üst köşesinde kontrol paneli kısmına tıkla. soldan 2. altta ayarlar başlığı var. orda profil resmi değiştir, avatara değiştir kısımlarına tıkla.resim yüklencek yeri görüceksin gözat de masaüstündeki resme tıkla o kaydediyor. böylece resmin değişmiş oluyor

Son düzenleme:
Kizlar herkese selam,

Bende sizler gibi cok merak ediyorum carmenni dilerim acilari dinmistir...allah guc sabir versin...

Kizlar tam 11.haftadayim, son 2 gundur epey halsizim surekli gozum yastikta...sabah kahvaltisindan sonra bir yatiyorum en az2 saat gozumu acamiyorum....sizce normal mi?

merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunkubirde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?

Canim inan hic bilgim yok,bu karda kisada zor vallaha aman cikarsan dikkatli ol...

normal canım çok normal yatmak istiyo bizim bebişler:))

ben henüz o aşamaya gelemedeğim için bilemiyorum maalesef

GÜNAYDINNNNNNNNNN
KOCA GÖBÜŞLÜLER NASILSINIZ BAKALIM
BEBİŞLERİNİZİNİ HİSSEDİYOMUSUNUZ ONLARI HISSETTIKCE SIZ NE HISSEDİYORSUNUZ

HEPİMİZEEE MAŞALLAH UYANININ BEBİŞLER ACIKTIIII
ayyy canım ya benim geçen bişeyler pıt pıtlamıştı ama sonra kayboldu uydurdum heralde ben:))ultrasonda çok hareketli maaşallah ama ben henüzhissedemiyorumm(

canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…