- 26 Ocak 2011
- 318
- 2
önemli değil ne demek ya şu anda hamile olduğun için herşey o kadar farklıki hastalıkta birtek canlıya oda hamileye gelişi güzel müdahale edilemez çünki normal yaşantından şu anda bütün hormonlar yüzünden faklısın ve içinde en küçük kötü bişeyden etkilenebilecek bi canlı var o yüzden hiç kendinizi eskiyle yeniyle kıyaslamayın şöle bi örnek vereyim benim
2.oğluma 7 aylık hamileydim yaşım tam 20 di ehliyet için sınavlara falan girdim ondan önce dr.kontrolü için rapor alıyosun falan zaten sallamasyon sorup geçiriyolar en son göz dr.takıldık normalde gözlerim bozuk oturtup adam beni muayene etti dedim benim gözlerim bozuk sol ... sağ .... vs ve benim sol gözüm o anda % 30 görüyo çıktı :)))) ayy ben şok nasıl ya dedim adam eni konu muayene etti evet bu böle dedi size rapor veremem ben önce gözlerinizi düzeltelim öle yalvar yakar aldık sözler verdim doğumdan sonra yaptırcağıma falan başka dr. gittim durumu anlattım bana direkt hamilesin o yüzden dedi nasıl dedim anlattı işte yani düşün gözün bozuksa daha çok bozulabiliyo hamileyken :))) şaka gibi çok şükür gerçektende hamilelikten sonra normale döndü benim eski dr.da bana hamileler 9 ay başka varlıklar gibidir derdi mesela Allah korusun bi araba çarpsa herhangi birine bi hastalığı yoksa hemen müdahale edebilirz derdi ama hamile olunca malesef yapamıyoruz falan filan :)) neyse uzattım annen doğru sölemiş şekerli su en iisidir ama yinede dr. sor aynı ayran gibi oda ters etki yapabilir eğer çok büyük sıkıntın yoksa yat uzan geçinceye kadar bence ağzına olmadı bi tane küp şeker at ben öle yapıyorum veya salata yiyorum çünki ne tatlı ne tuzlu salatalık ii geliyo bana içimide ferahlatıyo
benim hayatım boyunca tansiyonum düşük olduğu için ben çoğu zaman unutuyorum geçen hafta dr.tansiyonumu ölçtüğünde 9.5 di bana göre ii mesela ben narkoz falan aldığımda benim tansiyon problemi yüzünden ameliyattan sonra falan bana ağrı kesici bile yapamıyolar hemen çünki tansiyon çok düşük oluyo
ayy çok ilginç canım ya insan hamile olunca neler değişiyormuş.demekki 9 ay boyunca başka kimliğe bürünüyormuşuz.tansiyon düşüklüğünde hemen yatıyorum bende hiç bişey yapmıyorum.tansiyon düşüklüğünden dolayı ağrı kesici yapılmadığını ilk kez duydum genelde yüksek tansiyonda öyle olur diye duymuştum.canım verdiğin bilgi için çok saol.sen hepimizden deneyimlisin senin bilgilerin çok ii geliyor bana hergün bişey öğreniyorum.