2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

GÜNAYDINNNNNNNNNN:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
KOCA GÖBÜŞLÜLER NASILSINIZ BAKALIM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
BEBİŞLERİNİZİNİ HİSSEDİYOMUSUNUZ :KK49::KK49:ONLARI HISSETTIKCE SIZ NE HISSEDİYORSUNUZ:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

HEPİMİZEEE M:nazar:A:nazar:Ş:nazar:A:nazar:L:nazar:L:nazar:A:nazar:H:nazar::nazar: UYANININ BEBİŞLER ACIKTIIII:KK56::KK56:

iyiyiz canım göbekleri büyütüp duruyoruz valla sende iyisindir inşallah. ben hissetmeye başladım prensesimi karnımda yer değiştirdiğini bile hissediyorum hatta babamız bile elini koyduğunda karnıma oda hissediyor pıt pıt vuruyo kuzum ama sürekli değil aksamları daha cok hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyor.
ya sevinç cim ben sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum bi kalkabilsem doyuracam bebişimi ama uykudan gözümü acamıyorum sizdede oluyormu böyle. sonrada kendimi suclu hissediyorum kalkıp yemek yemedim diye aç kalıyo bebişim.

merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunku:KK43:birde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?

canım ben geçen hafta yaptırdım ama heralde tokluk kan şekerime bakıldı çünkü toktum doktorda aç olman gerekiyor filan demedi. muayeneden sonra yaptırdım sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum extra bir ücret ödemedim. bir şişe suyum içine şeker koydular sanırım. 50 gr. onu içtim bi saat sonra kan verdim. o bi saat içinde herhangi birşey yemedim içmedim. ama bildiğim kadarıyla her yerde yapılıyor.

merhaba hamişler ya dünde yazmıştım ama cevap verenim olmadı doktorum bazı testler istedi açlık kan şekeri falan siz bunları nerede yaptırdınız ssk da yaptırabiliyormuyuz ona göre en yakın yere gidicem bu karda dısarı cıkmak pek kolay olmıycak cunku:KK43:birde tahminen ac gidicem de ne kadrlık bı aclık gerekıyor acaba?yardımcı olurmusunuz?

canım ben açlık kan şekerimi gittiğim hastanede yani özelde yaptırdım ama bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarıda yapıyormuş.sabah aç karnına bişey yiyip içmeden gidiyorum ben bu testler için. zaten sabah aç karnına yapılıyor bildiğim kadarıyla açlık kan şekeri.

iyiyiz canım göbekleri büyütüp duruyoruz valla sende iyisindir inşallah. ben hissetmeye başladım prensesimi karnımda yer değiştirdiğini bile hissediyorum hatta babamız bile elini koyduğunda karnıma oda hissediyor pıt pıt vuruyo kuzum ama sürekli değil aksamları daha cok hareket ediyor sanki yada bana öyle geliyor.
ya sevinç cim ben sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum bi kalkabilsem doyuracam bebişimi ama uykudan gözümü acamıyorum sizdede oluyormu böyle. sonrada kendimi suclu hissediyorum kalkıp yemek yemedim diye aç kalıyo bebişim.

cnm hiç endişelenme ne güzel hissediyomuşsun işte bağzı bebek sabahları bağzı bebek akşamları bağzılarıda öğlen değişen zamanlarda yani daha çok hareket eder sen yattığın veya ayakta gün içerisinde hareketten dolayıda bebeğin hareketlerini farkedemiyebilirsin benimde hep sabahları olurdu deli olurdum uyutmuyo die :)) ne güzel işte bırak akşamları hareketli olsun
karnı acıktı konusuna gelincede hiçççççççççç merak etme miniklerimiz anne karnındayken hayatta aç kalmazlar çünki hamileliğimiz boyunca hepsi bizim vitamin depolarımızla besleniyolar ancak çok fazla aç kalırsan zararı san olur halsiz güçsüz düşersin o kadar bol bol uyu hiç korkma tadını çıkar uyku bebeklerin başta olmak üzre bütün insanların en büyük besin kaynağı sayılır kaldıki bizler hamileyiz sonra bu minikler bizi hiç uyutmuycaklar zaten :)

merhaba
canım sadece açlık kan şekerine bakılacaksa
sadece sabah bişey yemeden gidiyorsun ama kandaki gizili şekere bakılacaksa sanırım onun için erken haftalardasın onun içinde akşam saat 8 den sonra hiçbişey yiyip içmiyorsun. benim doktorum özel hastanede olduğu ve test ücretlerimi çalışan olduğumdan devlet karşıladığı için özel hastanede yaptırıyorum.
onun dışında büyük illerde devlet hastanesi tam bir işkence.

canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))[/QUOTE]

pıNar canım
aynı olurdu ama benim oğlum olcak ya. ona da oje sürmem doğru olmaz:)))))
gerçekten harika bir avatar resmi çok beğendim. birde kimdeydi bilmiyorum. baba. anne ve bebek elleri içiiçe. çok hoşuma gitti.

canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))

pıNar canım
gerçekten harika bir avatar resmi çok beğendim. birde kimdeydi bilmiyorum. baba. anne ve bebek elleri içiiçe. çok hoşuma gitti.[/QUOTE]
ayy pardon canım paşamıza oje olurmu iç aslan parçası o :))

ahh kuzum benim bende kalkıyorum zarzor kahvaltı yapıyorumya sonra bana bı uyku basıo sormaa bas agrısıda tabıi:KK53:yaa cnm benım sormaa benımkıde babasına şımarıo o gelınce cosuo maşallah bizim yavrularımıza:nazar::nazar::nazar::nazar: kuzum ac bırakma bebısı elının altında bısıler olsun atıstr kahvaltıdan once :KK36::KK36:

breskacım cnm sağol dikkat ediyorum ama çok ağrım oluyo bakalım cumartesi tekrar gidicem ne durumda die carmenni bende çok merak ediyorum :KK43:( çok etkiledi beni
sen nasılsın bu arada ??

karasu81 carmenni bizde çok merak ediyoruz suni sancı çok kötü bişey benim ilk doğumum öle olmuştu ölücem sandım :KK43:( ama bebeğin büyüklüğüylede alakalı çok ağrı olması neyse artık yapıcak bişey yok allah yardımcısı olsun çok üzücü

amin cnm amin rabbim hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı hepimiz sağlıkla alalım inşllh bebişlerimizi kucağımıza dün akşam birde arkdşn eşi tlfn da anlatınca tuylerim urperdi inşlh sırayla güzel ve kolay doğumlarımızı yapalım

ahh kuzum benim bende kalkıyorum zarzor kahvaltı yapıyorumya sonra bana bı uyku basıo sormaa bas agrısıda tabıi:KK53:yaa cnm benım sormaa benımkıde babasına şımarıo o gelınce cosuo maşallah bizim yavrularımıza:nazar::nazar::nazar::nazar: kuzum ac bırakma bebısı elının altında bısıler olsun atıstr kahvaltıdan once :KK36::KK36:

eee kız o.. babasına naz yapcak şımarcak tabi.. hele 3-4 yaşına gelsin sen o zaman gör :KK1:

canım benim resmin üzerine tıkla resmi masa üstüne kaydet sonra nec anlatmış sağolsun onun söylediği gibi yap ikimizin aynı olur ne güzel:))

pıNar canım
gerçekten harika bir avatar resmi çok beğendim. birde kimdeydi bilmiyorum. baba. anne ve bebek elleri içiiçe. çok hoşuma gitti.[/QUOTE]

canım bende sen yazınca aklıma geldi bende ressim koydum :)):KK1: saol nec bende senin sayende öğrendim.

canım benimde inanılmaz baş ağrısı oluyor.benimki yemekten sonra.bide sana şunu soracam sende de tansiyon düşüklüğü var mı?bu arada maşallah bebişine arkadaşımın dediği gibi kız evlat babaya şımarır seninki şimdiden başlamış :KK1::KK1: benim bebişlerimde sabah inanılmaz hareket ediyor bide akşam yatarken.

cnm hiç endişelenme ne güzel hissediyomuşsun işte bağzı bebek sabahları bağzı bebek akşamları bağzılarıda öğlen değişen zamanlarda yani daha çok hareket eder sen yattığın veya ayakta gün içerisinde hareketten dolayıda bebeğin hareketlerini farkedemiyebilirsin benimde hep sabahları olurdu deli olurdum uyutmuyo die :)) ne güzel işte bırak akşamları hareketli olsun
karnı acıktı konusuna gelincede hiçççççççççç merak etme miniklerimiz anne karnındayken hayatta aç kalmazlar çünki hamileliğimiz boyunca hepsi bizim vitamin depolarımızla besleniyolar ancak çok fazla aç kalırsan zararı san olur halsiz güçsüz düşersin o kadar bol bol uyu hiç korkma tadını çıkar uyku bebeklerin başta olmak üzre bütün insanların en büyük besin kaynağı sayılır kaldıki bizler hamileyiz sonra bu minikler bizi hiç uyutmuycaklar zaten :)

evet canım haklısın bizde her seyde kedimizi sucluyoruz neyse böyle böyle geçireceğiz hamileliğimizi yeterki kuzucuklarımız sağlıklıca doğsun.

canım benimde inanılmaz baş ağrısı oluyor.benimki yemekten sonra.bide sana şunu soracam sende de tansiyon düşüklüğü var mı?bu arada maşallah bebişine arkadaşımın dediği gibi kız evlat babaya şımarır seninki şimdiden başlamış :KK1::KK1: benim bebişlerimde sabah inanılmaz hareket ediyor bide akşam yatarken.

suan felaket agrıo basım :KK51: tansıyon dusuklugude 18 19 haftalarda olurmus bende baslamadı ama normalmış cnm merak etme hemen tuzlu ayran ıç ayaklarını havaya dik biraz işe yarıomuş doktr tavsiyesi yanı:KK34::KK34: kacıncı haftan tatlım satını söle sanada yapalım su haftaları gosteren seyden bende varya lınkını yazarım buraya alırsn:KK34::KK34::KK34:

pıNar canım

cnm sanırım benim resimden bahsediliyo beğendiğine çok sevindim :) henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için en doğru resim bu olacağını düşündük teyzesi o yüzden bide babamızı unutmuyalım dedik :))

merhaba arkadaşlar

bir iki haftadır yoktum. arada girip baktım ama yorum yazamadım.

CARMEN canım çok üzüldüm bu durumda ne denilebilir bilmiyorum :KK43: umarım bir an önce toparlanırsın...

brnyns geçen gün girdiğimde sanırım kanaman olmuştu umarım şimdi daha iyisindir.

birde boluya gitmişsin ben BOLU luyum :KK1:

ben artık bu aydan itibaren kadın doğum hastanesinde doktora gitmeye başladım.
hem özel hastane hemde kadın doğum ikisinede gidicem.
özel hastane çalıştığım yerde, kadın doğum doğum yapıcağım yerde olduğu için.

bugün 13+5 göründü ve %60 kız dedi :KK1:
geniş çaplı ultrasonla herşeyine bakıldı gayet güzel herşey:nazar:

cinsiyeti belli olan varmı başka....

Annecikler bişi sorcam göbüşleriniz cıktımı benım hala az hele sabah kalkıyorum hıc yokmuş gibi ne zamn cıkıcak kocaman olck
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Annecikler bişi sorcam göbüşleriniz cıktımı benım hala az hele sabah kalkıyorum hıc yokmuş gibi ne zamn cıkıcak kocaman olck
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım benimde herkes az diyor ayına göre ama bence çıktı :KK49: iç karınla ilgiliymiş ya bu durum iç karnı geniş olanın göbüşü daha geç çıkarmış. bende dün gece yattım sanki karnım hiç yok gibi geldi saahtan bu yanada bakıp duruom önceli günlere göre daha mı az diye eşime sordum hayır diyor. heralde gaz filan yok ondan az gibi geldi. bende bi an önce büyüsün istiyom..

Son düzenleme:
X