merhaba kızlar bende 28 kasım pozitif sonucumu aldım bekliyorum c.tesi ilk ultrason kontorlumuz var sanırım ikiz olucak
bugun sabah biraz kanamam oldu doktorumu aradım hemen kalkmadan 3-4 gün yatmamı aspirini bırakmamı ve jeli günde 3 defa kullanmaması söyledi
çok huzursuz oldum sonucu alıp keseyi görmeye 2 gün kala kanamam olunca kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. kesyi görünce işten ayrılmayı düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inş. bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim
Kızlar içinizde en yeni benim, gerçi dün bilgem katıldı bize ama onun soku atlatması birkaç gun alır, malum tek embriyo ile ikiz gibi sonuc aldı))
Ben de geçen cuma(10.gun)ve pazar(12.gun)test yaptım. İlki 227, ikincisi 588 çıktı. Ayyy bem de hiç belirti yok sanki, hiç hamile gibi değilim. Sizin nasıldı keseyi görmeden önceki döneminiz??? Olanları söyleyeyim, transferin8.gununden beri göğüslerim doldu, son bir iki gundur de sürekli tuvalete gidiyorum ciş icin. Baska da birsey yok;(((
kizlar ben de araniza yeni katildim. Transferim 24 kasimda yapildi 6 aralikta da testimi yaptirdim 1600 cikti degerim. Yarin da testi tekrarliycak dr.
Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi nerdeyse surekli agrim var..
kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin
canım benimde hala kanamalarım var bu işin sırrı dinlenmek inan yat dinlen hiçbirşey olmaz Rabbimin izni ile kuzucuklarına içini ferah tut...merhaba kızlar bende 28 kasım pozitif sonucumu aldım bekliyorum c.tesi ilk ultrason kontorlumuz var sanırım ikiz olucak
bugun sabah biraz kanamam oldu doktorumu aradım hemen kalkmadan 3-4 gün yatmamı aspirini bırakmamı ve jeli günde 3 defa kullanmaması söyledi
çok huzursuz oldum sonucu alıp keseyi görmeye 2 gün kala kanamam olunca kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. kesyi görünce işten ayrılmayı düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun inş. bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim
canım biz iyiyiz şükürler olsun kanama alanı küçülüyo Allahın izni ile risk çok düştü ama benim doktorum çooookkkk temkinli mutlaka 3 aaya kadar yat diyo bende söz dinliyorum:))Pinarcim
Cok sagol arkadasım
Haklisin bebisler iyi olsun da ben raziyim cekmeye
Siz de keyifler nasıl :)
,hoş geldin caım hayırlısı olsun kuzucuğun yada kuzucuklarınmı deseydim:)) inşallah sağlıklı keyifli bir hamilelikle alırsın kuzucuklarını kucağına:))kizlar ben de araniza yeni katildim. transferim 24 kasimda yapildi 6 aralikta da testimi yaptirdim 1600 cikti degerim. yarin da testi tekrarliycak dr.
kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi nerdeyse surekli agrim var..
ohh hahi çok şükür bebişini görmüşsün ne mutlu sana bundan sonrası gelir Allahın izni ile...slm kızlarr nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bugün bebişimin kalp atışlarınıda gördük inşallah sorunsuz devam ederiz sona kadar
bebeğim 1 taneymiş ikiz değilmiş ama olsun hayırlısı inşallah
bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok ama azıcık olsun:))bazı arkadaşlar kilo bile vermiş oh ne güzel keşke bende versem bi kaç kiilo ne güzel olurdu
eminim çok zor oluyodur bulantısı olanlar için allah yardımcıları olsun
progynex iğneyi bıraktık şmdide progestan 200 kapsüle geçirdi hazneye koycam günde 3 kez
iğneler beni mahfetmişti
30 aralıkta kontrolüm var
yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah
Kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin
öncelikle eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallahmerhaba arkadaşlarrr 2 gündür giremedim eşim sabah doktora gitti yine ameliyat dendiartık yapacak birşey yok üzülmekle oluyor Allahım şifa versin inşallah..
bilgemmm hayırlı olsun canımmmm çok çok sevindimmm
cloudycim çin takvimi bana pek uymadı sanırı oraya göre kız ama ikili test için gittiğimde doktora sordum daha erken ama bakıcam dedi bir ihtimal erkek dedi ama oğlunuz olacak demiyorum dedi.. ama genelde pek yanılmıyorlarmış..
muhhanimcimm oğlusun geliyormuşşşş cloudy dediğim gibi benim yavrumda bir ihtimal erkekmiş bir dahaki gidişimizde netleşir inşallah...
mide bulantıları hakkında soran bir arkadaş vardı benim 10. haftadan sonra başladı..
hayırlı olsuuuuuuun :)
kızlar benide alın aranza bende katıldım,ben test tarihim 19 kasımdı,bende 6 haftalığımm
hoşgeldin aramıza..
benimde 28 kasımdı. 9 gün var aramızda... kalp atışlarını duydun mu ?
Kızlar içinizde en yeni benim, gerçi dün bilgem katıldı bize ama onun soku atlatması birkaç gun alır, malum tek embriyo ile ikiz gibi sonuc aldı))
Ben de geçen cuma(10.gun)ve pazar(12.gun)test yaptım. İlki 227, ikincisi 588 çıktı. Ayyy bem de hiç belirti yok sanki, hiç hamile gibi değilim. Sizin nasıldı keseyi görmeden önceki döneminiz??? Olanları söyleyeyim, transferin8.gununden beri göğüslerim doldu, son bir iki gundur de sürekli tuvalete gidiyorum ciş icin. Baska da birsey yok;(((
Kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin
merhaba kızlar bende 28 kasım pozitif sonucumu aldım bekliyorum c.tesi ilk ultrason kontorlumuz var sanırım ikiz olucak
kızlar benide alın aranza bende katıldım,ben test tarihim 19 kasımdı,bende 6 haftalığımm
ewet canım duydum çok şükürr,,sen ne durumdasın şuan,
yarın bizimde ilk kontrolumuz var nasipse keseyi yada keseleri görücez :)
ohh erkenden cinsiyetini de göstermiş ne güzel ya hayırlı olsun sağlıklı olsun da önemli olan bu.... bakalım kısmeyse biz de şubatta öğreneceğiz işallah çin takvimi uyacak mı bakalım :)merhaba arkadaşlarrr 2 gündür giremedim eşim sabah doktora gitti yine ameliyat dendiartık yapacak birşey yok üzülmekle oluyor Allahım şifa versin inşallah..
bilgemmm hayırlı olsun canımmmm çok çok sevindimmm
cloudycim çin takvimi bana pek uymadı sanırı oraya göre kız ama ikili test için gittiğimde doktora sordum daha erken ama bakıcam dedi bir ihtimal erkek dedi ama oğlunuz olacak demiyorum dedi.. ama genelde pek yanılmıyorlarmış..
muhhanimcimm oğlusun geliyormuşşşş cloudy dediğim gibi benim yavrumda bir ihtimal erkekmiş bir dahaki gidişimizde netleşir inşallah...
mide bulantıları hakkında soran bir arkadaş vardı benim 10. haftadan sonra başladı..
Benim ilk kontrolü pazartesi. inşallah kap atışını duyabilirim. çok korkuyorum
inşallah görürsün....sonrasında da kalp atışını duyarsın inşallah...
senınle aynı gün öğrendik test sonucumuzu umarım güzel haberleride peşpeşe veririrz canım :)
öncelikle eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah
ve oğluşunaaaaa çoookkk sevindim tam belli olmasada:))
herkese merhaba
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
yeni anne adaylarına ve bebişinin yeni haberlerini alanve bizimle paylaşan herkese de hayırlı olsun diyorum.
nec canım evet oğlum olacakmış. ayyyyyy senin de oğlan demekk çok sevindim.
sağlıklı olsunlar da yavrularımız.
belki ikinciye denersek kızımız olur. hayırlısı.
ohh erkenden cinsiyetini de göstermiş ne güzel ya hayırlı olsun sağlıklı olsun da önemli olan bu.... bakalım kısmeyse biz de şubatta öğreneceğiz işallah çin takvimi uyacak mı bakalım :)