bir de arkadaşlar benim bi kaç gündür sağ kasığıda ağrılar oluyor internetten okuduğumda bu haftalarda olurmuş ama yaşayan var mı bu durumu?
umarım canım allahım nasip ederse veririz güzel haberleri.
seninde 16 sındamıydı taransfer tarihin?
merhaba arkadaşlarrr 2 gündür giremedim eşim sabah doktora gitti yine ameliyat dendiartık yapacak birşey yok üzülmekle oluyor Allahım şifa versin inşallah..
bilgemmm hayırlı olsun canımmmm çok çok sevindimmm
cloudycim çin takvimi bana pek uymadı sanırı oraya göre kız ama ikili test için gittiğimde doktora sordum daha erken ama bakıcam dedi bir ihtimal erkek dedi ama oğlunuz olacak demiyorum dedi.. ama genelde pek yanılmıyorlarmış..
muhhanimcimm oğlusun geliyormuşşşş cloudy dediğim gibi benim yavrumda bir ihtimal erkekmiş bir dahaki gidişimizde netleşir inşallah...
mide bulantıları hakkında soran bir arkadaş vardı benim 10. haftadan sonra başladı..
canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. benimde göğüslerde dolgunluk, kasıklarda adet sancısı gibi hafif batmalar olmuştu, hiç birşey olmayan bir sürü arkadaş da var önemli olan değerlerin maşallah onlar gayet iyi :)
bnmde ilk zamanlar transferden itibaren hatta göğüslerim dolmustu, ara ara kasıklarıma ani sancılar giriyordu bıcak batması gibii...tuvaletede sanki daha çok gider olmustum belki psikolojikti bilmiyorum...başka da bişeyim yoktu şimdi onlarda kalmadı
Cnm en taze annemiz :)
Umarım bulantisiz atlatirsin, benim gibi olmazsın sen.tadini çıkaramadım hamileliğin bu bulantilar nedeniyle. Olsun bakalım :)
Biz yememe dısında iyiyiz cok sukur
Senin miniklerini de seni de kocaman öptük
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | ||||||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz |
Nec eşin için acil şifa diliyorum cnm, inşallah en kısa zamanda çözülür derdi. Hayırlısıyla iyi olur umarım.
Cnmmm oğluşunuz geliyormuş, gözünüzaydın cnmmm. Hep dediğimiz gibi oğlan, kız farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar. Ama öğrenince de farklı bir keyif hissediyordur insan:))) Ayyy erkek anası olacaksın süperrr:)))
Kızlar dün doktrdaydik,kalp atışlarını duydum yavrumun,benimle olduguna daha çok inandım,belirtilere çok takılmayalım,mesela benim tüm belirtilerim hafif seyrediyor,doktr magnezyum tableti verdi size de verdilermi acaba?bide mantar icin bir fitil ve krem ama kremin icinde gebelik kategorisi c yazıyor bende onu kullanmadim
banada magnezyum için magnorm verdi.. gebelik kategorisi b yazınca ben biraz tedigrdin oldum birkaç gün kullanmadım ama sonra kasık ağrım olunca hafif hafif kullandım.. doktor kasılmalar ve ağrılar için vermişti onu..
ohh çok şükür ne mutlu sana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.doktor kaşıntı için bana travazol verdi ama çok az sür 4-5 günde 1 sür dedi gelişim geriliği yapabilirmiş. bende kullanmadım açıkçası .ama senin doktorun verdiğine göre vardır sanırım bir bildiği..Kızlar dün doktrdaydik,kalp atışlarını duydum yavrumun,benimle olduguna daha çok inandım,belirtilere çok takılmayalım,mesela benim tüm belirtilerim hafif seyrediyor,doktr magnezyum tableti verdi size de verdilermi acaba?bide mantar icin bir fitil ve krem ama kremin icinde gebelik kategorisi c yazıyor bende onu kullanmadim
canım sen bizden büyüksün bilemiyorum bu haftalarda oluyomu ama doktorum bana dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti..bir de arkadaşlar benim bi kaç gündür sağ kasığıda ağrılar oluyor internetten okuduğumda bu haftalarda olurmuş ama yaşayan var mı bu durumu?
ohh çok şükür her şey yolunda ne mutlu bize:)) az kaldı büyük buluşmaya :))Sağolun kızlar desteğiniz için benim takvim biraz karışık,1kasım benim sat, ama deneme normalde adetin 3.günü başlıyor, benim 8.günü başladı, doğal olarak ben ne kadarlık olduğunu henüz bilemiyorum. O yüzden de bulantı zamanını kestiremiyorum ama sizleri okuyunca daha erken olduğunu anladım. Buarada bugün transferimin 18.günü kan verdim:)) 4828 çıktı, içim çok rahatladı, tam da olması gereken değer. Çok mutlu oldum tekrar, kese görmeye haftaya c.tesi gideceğiz bu bana bir hafta yeter sanırım:)))
ohh çok şükür ne mutlu sana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.doktor kaşıntı için bana travazol verdi ama çok az sür 4-5 günde 1 sür dedi gelişim geriliği yapabilirmiş. bende kullanmadım açıkçası .ama senin doktorun verdiğine göre vardır sanırım bir bildiği..
canım sen bizden büyüksün bilemiyorum bu haftalarda oluyomu ama doktorum bana dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti..
ohh çok şükür her şey yolunda ne mutlu bize:)) az kaldı büyük buluşmaya :))
Evet babada aynı ilacı verdi ama benim kasık ağrılarım şiddetli degilki,kiyamiyorum ya bebeğime bisey olursa diye,dün ictim ama benim midemi bulandırdı magnorm,ve karnım sancilandi gece boyu,devam etmeyi düşünmüyorum.Sen kaç haftaliktin,ben 6+2
Kızlar dün doktrdaydik,kalp atışlarını duydum yavrumun,benimle olduguna daha çok inandım,belirtilere çok takılmayalım,mesela benim tüm belirtilerim hafif seyrediyor,doktr magnezyum tableti verdi size de verdilermi acaba?bide mantar icin bir fitil ve krem ama kremin icinde gebelik kategorisi c yazıyor bende onu kullanmadim
ne güzeldir o kalp atışlarını duymak.. allahım kucağına almanıda nasip eder inşallah.
bizde duyarız inşallahh o güzel sesi....
pınarcım nasılsınız, bugün gittin mi canım kontrole gördün mü kuzucuğunu büyümüş mü :)
gördük canım şükürler olsun sorun yok maaşallah suphanallah. 2 gün geriden geliyomoş benim meleğimde ama doktor normal sorun yok dedi. kanama alanıda küçülüyo Rabbimin izni ile inşallah Allahım acılarını göstermeden kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkesede bu duyguları yaşatsın amin..
siz napıyosunuz napıyo benim teyzoşummm
banada magnezyum için magnorm verdi.. gebelik kategorisi b yazınca ben biraz tedigrdin oldum birkaç gün kullanmadım ama sonra kasık ağrım olunca hafif hafif kullandım.. doktor kasılmalar ve ağrılar için vermişti onu..