hoş geldin bilgemm sağlıkla al inşallah kuzucuklarını kucağına....Merhaba kızlar , kabul ederseniz bende buraya tranfer oldum ..
14. gün değerim 1301, 4 ..
Tek embriyo koyuldu ama dr'um bölünüp ikiz olmuş olabilirler dedi..
Hayırlısı olsun , ikiz tekiil fark etmez .. sağlıkla gelsinler..
evde midkin miskin yatan arkadaşlara bu ara bende imreniyorum :))))
transferden sonra 4 gün yattım bende. ertesi hafta pazartesi başladım okula. yarım gün okuldayım...
biraz zorlanıyorum sonrasında karnımda ağrıyor ama yapabilecek başka bişeyim yok...
6. haftadayım ama birkaç gündür sabah kalktığımda midem ağzımda... çok kötü oluyprum
bulantın başlayalı ne kadar oldu[/QUOTE
6. HAFTAYI DOLDURURDOLDURMAZ BAŞLADI HERGÜN ARTARAK DEVAM EDİYO
ya ben su hesap konusunda özürlü oldum yaww...mesela 6+1 iken 6 haftalık mı hamileyiz 7 mi...6yı doldurduğumda dediğin 6+6 mı yanii..
Merhaba kızlar , kabul ederseniz bende buraya tranfer oldum ..
14. gün değerim 1301, 4 ..
Tek embriyo koyuldu ama dr'um bölünüp ikiz olmuş olabilirler dedi..
Hayırlısı olsun , ikiz tekiil fark etmez .. sağlıkla gelsinler..
hoşgeldin tabi farkemz tekil,çoğull
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | ||||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | ||||||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran |
kyr canım burdaki listeyede eklermisin beni[sıze=3]haziran_temmuz_ağustos_eylül ayında anne olacaklar bizim kızlar [/sıze]
isim yaş k. Deneme sat d.tarihi +kaç kilo cinsiyet isim pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran aliasblue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz carmennn 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 1kasım 8ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim nili_fer 26 2.deneme 29eylül mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran
kyr canım burdaki listeyede eklermisin beni
arkadaşlar günaydın,
bişey sorucam, mide bulantılarım tam gaz devam ediyo ama gğüslerimdeki sancı çoook azaldı neredeyse yok oldu, sadeceuçlarına dokununca hafif bir sızı oluyor, neden böyle 8. haftada kesilirmi artması gerekmezmi? 4-5-6 da yatarken bile canım yanıyodu..
yoksa ben evhamdan deliriyomuyummm ?????
arkadaşlar günaydın,
bişey sorucam, mide bulantılarım tam gaz devam ediyo ama gğüslerimdeki sancı çoook azaldı neredeyse yok oldu, sadeceuçlarına dokununca hafif bir sızı oluyor, neden böyle 8. haftada kesilirmi artması gerekmezmi? 4-5-6 da yatarken bile canım yanıyodu..
yoksa ben evhamdan deliriyomuyummm ?????
çok geçmiş olsun arkadaşım kuzucuklarımız iyi olsun gerisi boş napalımm inşallah bundan sonrasını keyifli geçirirsin inşallahVe kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Napalim kaderde bu da varmış
Haftaya cars ya kadar da raporluyum
Bu arada minigimi de gördüm cok sukur hersey yolunda bnm beslenememem dısında
Hepimizin heyecanı doguma kadar sürecek maalesef
Olsun saglikla gelsinler ins
Optuk hepinizi
merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım
bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
bir oğlum olacak Allahın izniyle.
bugün minicik pipisini gördük babasıyla.
her zamanki gibi ben ağlamaya başladım.
Listeye göre doğumu en erken olan benim sanırım.
İnşallah hepimiz daha da güzel haberler yazarız bu sayfalara.
Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Napalim kaderde bu da varmış
Haftaya cars ya kadar da raporluyum
Bu arada minigimi de gördüm cok sukur hersey yolunda bnm beslenememem dısında
Hepimizin heyecanı doguma kadar sürecek maalesef
Olsun saglikla gelsinler ins
Optuk hepinizi[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun benim arkadaşım da aynı durumu yaşadı 12. haftasından sonra geçti bulantıları, işallah bundan sonra hafifler , ben de arada istifra ediyorum ama benim ki ara sıra oluyor....
bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
şimdi sen yazınca farkettim benmde eskiye nazaran bayaa azalmışşş....
hiç bilmiyorum canım. benim daha yeni yeni acımaya başlıyo
evham edilecek birşey yok canım merak etme oada sağlıkla duruyor bebeğin Rabbimin izni ile...
vucut farklı tepkiler verebiliyo sen rahat ol...
,kızlarrrrrrrrrrr
bu arada bir itirafta bulunmam lazım arkadaşlar acaip midem bulanıo , hiç yemek yiyemiyorum yazmıştım daha önce de ama canım bikaç gündür inanılmaz whooper istiyodu, yemeyim zararlı diyodum ama başka neyi yemeyi düşünsem kusucak gibi oluyodum bugün çıktım gittim yedim ve çok mutlu oldum.
ama şimdi de pişmanlık duyuyorum , inşallah çok zararlı diildir dimi ??? kola içmedim yanında sadece patates ve hamburger...
yok canım abartmadıktan sonra neden zararlı olsun ohh bebeğine kan olsun can olsun inşallah...bu arada bir itirafta bulunmam lazım arkadaşlar acaip midem bulanıo , hiç yemek yiyemiyorum yazmıştım daha önce de ama canım bikaç gündür inanılmaz whooper istiyodu, yemeyim zararlı diyodum ama başka neyi yemeyi düşünsem kusucak gibi oluyodum bugün çıktım gittim yedim ve çok mutlu oldum.
ama şimdi de pişmanlık duyuyorum , inşallah çok zararlı diildir dimi ??? kola içmedim yanında sadece patates ve hamburger...