2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

hoş geldin bilgemm sağlıkla al inşallah kuzucuklarını kucağına....

bende daha bişe yok acıkınca anında yemezsem sadece kötü yapıyor ama sanırım artık baslar 6.haftayı doldurunca baslıyormus baksana...

selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyorum artık bende buraya yazayım dedim bu aralar çok yoruluyorum pazartesi bebişimi görmeye gideceğim inşalllah bilgemcim senin içinde çok sevindim rabbim tamamına erdirsin amin

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
nec86251.deneme8eylül13haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme17eylül24haziran
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziran
AliasBlue301.deneme5ekim
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter321.deneme5eylül11haziran
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme1kasım8ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
sesiler1.deneme10ekim
nili_fer262.deneme29eylül
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
pele301.deneme29eylül18haziran

kyr canım burdaki listeyede eklermisin beni

arkadaşlar günaydın,

bişey sorucam, mide bulantılarım tam gaz devam ediyo ama gğüslerimdeki sancı çoook azaldı neredeyse yok oldu, sadeceuçlarına dokununca hafif bir sızı oluyor, neden böyle 8. haftada kesilirmi artması gerekmezmi? 4-5-6 da yatarken bile canım yanıyodu..

yoksa ben evhamdan deliriyomuyummm ?????

hiç bilmiyorum canım. benim daha yeni yeni acımaya başlıyo
evham edilecek birşey yok canım merak etme oada sağlıkla duruyor bebeğin Rabbimin izni ile...
vucut farklı tepkiler verebiliyo sen rahat ol...

şimdi sen yazınca farkettim benmde eskiye nazaran bayaa azalmışşş....

Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Napalim kaderde bu da varmış
Haftaya cars ya kadar da raporluyum
Bu arada minigimi de gördüm cok sukur hersey yolunda bnm beslenememem dısında
Hepimizin heyecanı doguma kadar sürecek maalesef
Olsun saglikla gelsinler ins
Optuk hepinizi

çok geçmiş olsun arkadaşım kuzucuklarımız iyi olsun gerisi boş napalımm inşallah bundan sonrasını keyifli geçirirsin inşallah

merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım

bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
bir oğlum olacak Allahın izniyle.
bugün minicik pipisini gördük babasıyla.
her zamanki gibi ben ağlamaya başladım.
Listeye göre doğumu en erken olan benim sanırım.
İnşallah hepimiz daha da güzel haberler yazarız bu sayfalara.

maaşallah size :) ilk cinsiyetini öğrenen annemiz sensin.... erkenden göstermiş pipisini oğluşun, ne güzel cinsiyetini de öğrendin, gerçi önemli olan sağlıklı olmaları tebrik ederim ,

MAŞALLAH canımmm, Allah tamamına erdirsin kolaylıkla inşallah.....

hiç bilmiyorum canım. benim daha yeni yeni acımaya başlıyo
evham edilecek birşey yok canım merak etme oada sağlıkla duruyor bebeğin Rabbimin izni ile...
vucut farklı tepkiler verebiliyo sen rahat ol...

aslında doğru diyosun canım ya kiminin hiç acımıyo kiminin midesi hiç bulanmıyo, herkesin farklı hatta aynı annenin iki hamileliği bile birbirinden farklı olabiliyor. ama tabi gel de bunu evhamlı tüp bebek annesine anlat :) herşey bir evham sebebi yavrularımızı görene kadar...

bu arada bir itirafta bulunmam lazım arkadaşlar acaip midem bulanıo , hiç yemek yiyemiyorum yazmıştım daha önce de ama canım bikaç gündür inanılmaz whooper istiyodu, yemeyim zararlı diyodum ama başka neyi yemeyi düşünsem kusucak gibi oluyodum bugün çıktım gittim yedim ve çok mutlu oldum.
ama şimdi de pişmanlık duyuyorum , inşallah çok zararlı diildir dimi ??? kola içmedim yanında sadece patates ve hamburger...

ay ne güzel öğrenmişsin hazırlıklar başlar artıkk...gözün aydınnnnnn

ohh afiyet olsunn korkma kırk yılda bir bişey olmaz.ayrıca dr.lar cok canınız cekerse yiyin demiyorlar mı.....alışkanlık haline getirme ama

yok canım abartmadıktan sonra neden zararlı olsun ohh bebeğine kan olsun can olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…