2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

bir de arkadaşlar benim bi kaç gündür sağ kasığıda ağrılar oluyor internetten okuduğumda bu haftalarda olurmuş ama yaşayan var mı bu durumu?

bir de arkadaşlar benim bi kaç gündür sağ kasığıda ağrılar oluyor internetten okuduğumda bu haftalarda olurmuş ama yaşayan var mı bu durumu?

benimde sol kasığımda ağrım var. hemşireyle görüştüğümde dinlen demişti. yorgunluktan olur demişti. ama korkuyorum ya başka bişey varsa diye.
pazartesi bakalım neler olucak.

merhaba arkadaşlarrr 2 gündür giremedim eşim sabah doktora gitti yine ameliyat dendi :KK43: artık yapacak birşey yok üzülmekle oluyor Allahım şifa versin inşallah..

bilgemmm hayırlı olsun canımmmm çok çok sevindimmm

cloudycim çin takvimi bana pek uymadı sanırı oraya göre kız ama ikili test için gittiğimde doktora sordum daha erken ama bakıcam dedi bir ihtimal erkek dedi ama oğlunuz olacak demiyorum dedi.. ama genelde pek yanılmıyorlarmış..

muhhanimcimm oğlusun geliyormuşşşş cloudy dediğim gibi benim yavrumda bir ihtimal erkekmiş bir dahaki gidişimizde netleşir inşallah...

mide bulantıları hakkında soran bir arkadaş vardı benim 10. haftadan sonra başladı..

Nec eşin için acil şifa diliyorum cnm, inşallah en kısa zamanda çözülür derdi. Hayırlısıyla iyi olur umarım.
Cnmmm oğluşunuz geliyormuş, gözünüzaydın cnmmm. Hep dediğimiz gibi oğlan, kız farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar. Ama öğrenince de farklı bir keyif hissediyordur insan:))) Ayyy erkek anası olacaksın süperrr:)))

canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. benimde göğüslerde dolgunluk, kasıklarda adet sancısı gibi hafif batmalar olmuştu, hiç birşey olmayan bir sürü arkadaş da var önemli olan değerlerin maşallah onlar gayet iyi :)

bnmde ilk zamanlar transferden itibaren hatta göğüslerim dolmustu, ara ara kasıklarıma ani sancılar giriyordu bıcak batması gibii...tuvaletede sanki daha çok gider olmustum belki psikolojikti bilmiyorum...başka da bişeyim yoktu şimdi onlarda kalmadı

Cnm en taze annemiz :)
Umarım bulantisiz atlatirsin, benim gibi olmazsın sen.tadini çıkaramadım hamileliğin bu bulantilar nedeniyle. Olsun bakalım :)
Biz yememe dısında iyiyiz cok sukur
Senin miniklerini de seni de kocaman öptük

Sağolun kızlar desteğiniz için benim takvim biraz karışık,1kasım benim sat, ama deneme normalde adetin 3.günü başlıyor, benim 8.günü başladı, doğal olarak ben ne kadarlık olduğunu henüz bilemiyorum. O yüzden de bulantı zamanını kestiremiyorum ama sizleri okuyunca daha erken olduğunu anladım. Buarada bugün transferimin 18.günü kan verdim:)) 4828 çıktı, içim çok rahatladı, tam da olması gereken değer. Çok mutlu oldum tekrar, kese görmeye haftaya c.tesi gideceğiz bu bana bir hafta yeter sanırım:)))

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:

Son düzenleme:
Nec eşin için acil şifa diliyorum cnm, inşallah en kısa zamanda çözülür derdi. Hayırlısıyla iyi olur umarım.
Cnmmm oğluşunuz geliyormuş, gözünüzaydın cnmmm. Hep dediğimiz gibi oğlan, kız farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar. Ama öğrenince de farklı bir keyif hissediyordur insan:))) Ayyy erkek anası olacaksın süperrr:)))

canımm çok saolll.. evettt kesinlikle çok farklı duygu.. doktora sordum önce ikili test için ölçümleri yapıyordu sonra hemşireye değerleri söyledi oğlan soru işareti dedi hemen eşime döndüm zaten tüm kontrol boyunca ağladığım için ona da ağlayarak baktım.. sonra başladık kime benziyor diye konuşmalara babası hemen bana benziyor filan dedi esmer dedi doktorda esmer baskın tabi dedi ben de sarışınım.. böyle işte yaa.. heralde bir sonraki gidişimizde kesinleşir.. kız erkek hiç farketmez ALLAHIM sağlıkla göndersin inşallahta.. darısı sizlere inşallah..

Kızlar dün doktrdaydik,kalp atışlarını duydum yavrumun,benimle olduguna daha çok inandım,belirtilere çok takılmayalım,mesela benim tüm belirtilerim hafif seyrediyor,doktr magnezyum tableti verdi size de verdilermi acaba?bide mantar icin bir fitil ve krem ama kremin icinde gebelik kategorisi c yazıyor bende onu kullanmadim

Kızlar dün doktrdaydik,kalp atışlarını duydum yavrumun,benimle olduguna daha çok inandım,belirtilere çok takılmayalım,mesela benim tüm belirtilerim hafif seyrediyor,doktr magnezyum tableti verdi size de verdilermi acaba?bide mantar icin bir fitil ve krem ama kremin icinde gebelik kategorisi c yazıyor bende onu kullanmadim

banada magnezyum için magnorm verdi.. gebelik kategorisi b yazınca ben biraz tedigrdin oldum birkaç gün kullanmadım ama sonra kasık ağrım olunca hafif hafif kullandım.. doktor kasılmalar ve ağrılar için vermişti onu..

banada magnezyum için magnorm verdi.. gebelik kategorisi b yazınca ben biraz tedigrdin oldum birkaç gün kullanmadım ama sonra kasık ağrım olunca hafif hafif kullandım.. doktor kasılmalar ve ağrılar için vermişti onu..

Evet babada aynı ilacı verdi ama benim kasık ağrılarım şiddetli degilki,kiyamiyorum ya bebeğime bisey olursa diye,dün ictim ama benim midemi bulandırdı magnorm,ve karnım sancilandi gece boyu,devam etmeyi düşünmüyorum.Sen kaç haftaliktin,ben 6+2 :KK49:

ohh çok şükür ne mutlu sana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.doktor kaşıntı için bana travazol verdi ama çok az sür 4-5 günde 1 sür dedi gelişim geriliği yapabilirmiş. bende kullanmadım açıkçası .ama senin doktorun verdiğine göre vardır sanırım bir bildiği..

canım sen bizden büyüksün bilemiyorum bu haftalarda oluyomu ama doktorum bana dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti..

Sağolun kızlar desteğiniz için benim takvim biraz karışık,1kasım benim sat, ama deneme normalde adetin 3.günü başlıyor, benim 8.günü başladı, doğal olarak ben ne kadarlık olduğunu henüz bilemiyorum. O yüzden de bulantı zamanını kestiremiyorum ama sizleri okuyunca daha erken olduğunu anladım. Buarada bugün transferimin 18.günü kan verdim:)) 4828 çıktı, içim çok rahatladı, tam da olması gereken değer. Çok mutlu oldum tekrar, kese görmeye haftaya c.tesi gideceğiz bu bana bir hafta yeter sanırım:)))
ohh çok şükür her şey yolunda ne mutlu bize:)) az kaldı büyük buluşmaya :))

ohh çok şükür ne mutlu sana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.doktor kaşıntı için bana travazol verdi ama çok az sür 4-5 günde 1 sür dedi gelişim geriliği yapabilirmiş. bende kullanmadım açıkçası .ama senin doktorun verdiğine göre vardır sanırım bir bildiği..

canım sen bizden büyüksün bilemiyorum bu haftalarda oluyomu ama doktorum bana dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti..

ohh çok şükür her şey yolunda ne mutlu bize:)) az kaldı büyük buluşmaya :))

canım çok şükür öyle şiddetli bir ağrı değil ama hafif hafifte olsa oluyor arada.. doktor normal dedi internettende okudum 13. haftadan sonra özellikle sağ kasığınızda ağrı olabilir yazmış benimde tam sağda.. rahmin büyümesinden dolayı sağ taraftaki damarla genişliyormuş mu ne birşey oluyormuş. tabi iş dışında hep dinlenmedeyim inşallah birşey olmadan geçer..

Evet babada aynı ilacı verdi ama benim kasık ağrılarım şiddetli degilki,kiyamiyorum ya bebeğime bisey olursa diye,dün ictim ama benim midemi bulandırdı magnorm,ve karnım sancilandi gece boyu,devam etmeyi düşünmüyorum.Sen kaç haftaliktin,ben 6+2 :KK49:

cnm benim 13-14. haftadayım geçen hafta ikili test için gittiğimde verdi ama dediğim gibi ben birkaç kez kullandım her gün kullanmayı düşünmüyorum haftada 2-3 kere kullanırım diyorum.. benimde ağrım şiddetli değil çok şükür hafif bir ağrı bir de bir kaç kez sağ bacağıma ağrı vurdu o da hafifti ama ben doktora söyledim ondan verdi heralde..

Son düzenleme:

ne güzeldir o kalp atışlarını duymak.. allahım kucağına almanıda nasip eder inşallah...

bizde duyarız inşallahh o güzel sesi....

bugun ilk ultrason muayenemizi olduk kesemizi gördük.doktorumuz ikiz gebelik gibi görünüyor dediğinden kendimizi ikize göre hazırlamıştık bira şaşırdık tabi ama buna şükür bu durumlara gelmek için çok zaman ve emek harcadık sağlıklı bşr gebelik geçirip sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inş.
10 gün sonra kalp atışını dinlicez nasipse....

pınarcım nasılsınız, bugün gittin mi canım kontrole gördün mü kuzucuğunu büyümüş mü :)

gördük canım şükürler olsun sorun yok maaşallah suphanallah. 2 gün geriden geliyomoş benim meleğimde ama doktor normal sorun yok dedi. kanama alanıda küçülüyo Rabbimin izni ile inşallah Allahım acılarını göstermeden kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkesede bu duyguları yaşatsın amin..
siz napıyosunuz napıyo benim teyzoşummm

gördük canım şükürler olsun sorun yok maaşallah suphanallah. 2 gün geriden geliyomoş benim meleğimde ama doktor normal sorun yok dedi. kanama alanıda küçülüyo Rabbimin izni ile inşallah Allahım acılarını göstermeden kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkesede bu duyguları yaşatsın amin..
siz napıyosunuz napıyo benim teyzoşummm

çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam ben sana bir şey diyeyim mi senin kuzun karakter olarak çok güçlü olacak ...maaşallah size :):nazar:

benim ki de 4 gün geriden geliyormuş yani normalde bugün 8. hafta 1 günlük ultrasona göre... ama bazen bir sonraki ultrasonda aradaki fark kapanabiliyormuş yani çok önemli değil ....ufaklık iyidir herhalde arada beni istifra ettiriyor ama hakkını yemiyeyim kuzumun bir gün ara veriyor hep :) canım doktora gidince görünce rahatlıyorum ancak aradan bir hafta geçince acaba her şey yolunda mıdır diyorum, doktorum arada uğra bakalım dedi haftaya cumartesi yanına uğramayı düşünüyorum ....:)

nec merhaba canım.
doktorun verdiği magnezyum ilacını kasık ağrısı için verdiğini yazmışsın.
doktorum banada verdi ama bunun kasık ağrısıyla hiç bir alkası yok sanırım. çünkü magnezyum bebek gelişiminde önemli bir madde.
banada aynen senin gibi ikili teste gittiğim gün verdi. hatta demir, kalsiyum ve magnezyum verdi. içmesi çok zor oluyor. acayip mide bulantısı ve yanma yapıyor bende.
ama bebeğim için mecburen içiyorum. bunlar 4.aydan itibaren verilen destekleyici ilaçlar.

X