ayy ne mutlu sana sağlıkla kucağına al inş oğluşunu.....merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım
bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
bir oğlum olacak Allahın izniyle.
bugün minicik pipisini gördük babasıyla.
her zamanki gibi ben ağlamaya başladım.
Listeye göre doğumu en erken olan benim sanırım.
İnşallah hepimiz daha da güzel haberler yazarız bu sayfalara.
haklısın canım kanama nedeni ile bol su iç dedi doktorum tabi oda idrar rengini açıyo ona bile takılmıştım yuh dedim cidden kendime ama elinde olmuyo işte insanın.Rabbim yarım bırakmasın sevinçlerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbime emanet kuzucuklarımız hiç birşey olmaz Rabbimin izni ile...aslında doğru diyosun canım ya kiminin hiç acımıyo kiminin midesi hiç bulanmıyo, herkesin farklı hatta aynı annenin iki hamileliği bile birbirinden farklı olabiliyor. ama tabi gel de bunu evhamlı tüp bebek annesine anlat :) herşey bir evham sebebi yavrularımızı görene kadar...
arkadaşlar
göğüs şişliği konusunda tereddüt etmeyin.
benim de sizler gibi göğüslerim çok şişti büyüdü ve acıyordu. sonra göğüslerimde önce acı sonrada şişlikler geçti ve nerdeyse eski haline dönecek kadar küçüldüler. ancak yeşil damarlanmalar hala belli oluyor ve biraz dolgunlar. bende sizler gibi ilk başta çok korktum. hamilelik belirtilerim azalıyor mu diye ama sakın korkmayın. herşey yolunda emin olun.
mide bulantısı konusuna gelince.
biliyorsunuz ben 5 -6 kilo verdim 5+5 günlükken başlayan mide bulantısı yüzünden. iki büklüm geziyordum sürekli yatıyordum işe gitmek bir işkenceydi. hiç bişey yiyemiyordum.
şimdi 14.haftamı doldurmak üzereyim.12. haftayı doldurduktan sonra mide bulantılarım eskiye göre çok azaldı ama hala günde 2 posta çıkarmamız var.
yemeklerden tiksiniyorum
onun için sabredeceğiz arkadaşlar bebeklerimiz için buna mecburuz. bizim hiçbir lüksümüz yok. diğer anne adayları gibi değiliz ki. allah ın belki de verdiği son şans bu bize.
çok dua ediyorum. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun. cennet kokulu yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin.
yok canım abartmadıktan sonra neden zararlı olsun ohh bebeğine kan olsun can olsun inşallah...
Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Napalim kaderde bu da varmış
Haftaya cars ya kadar da raporluyum
Bu arada minigimi de gördüm cok sukur hersey yolunda bnm beslenememem dısında
Hepimizin heyecanı doguma kadar sürecek maalesef
Olsun saglikla gelsinler ins
Optuk hepinizi
merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım
bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
bu arada bir itirafta bulunmam lazım arkadaşlar acaip midem bulanıo , hiç yemek yiyemiyorum yazmıştım daha önce de ama canım bikaç gündür inanılmaz whooper istiyodu, yemeyim zararlı diyodum ama başka neyi yemeyi düşünsem kusucak gibi oluyodum bugün çıktım gittim yedim ve çok mutlu oldum.
ama şimdi de pişmanlık duyuyorum , inşallah çok zararlı diildir dimi ??? kola içmedim yanında sadece patates ve hamburger...
Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Optuk hepinizi
merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım
,kızlarrrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun arkadaşım kuzucuklarımız iyi olsun gerisi boş napalımm inşallah bundan sonrasını keyifli geçirirsin inşallah
Ve kızlar biz geldik
Optuk hepinizi[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun benim arkadaşım da aynı durumu yaşadı 12. haftasından sonra geçti bulantıları, işallah bundan sonra hafifler , ben de arada istifra ediyorum ama benim ki ara sıra oluyor....
Sorma cnm doğurmak kolay geliyo bu yaşadıklarımdan sonra
Acım ve midemde 5 sm bile tutamıyorum yediklerimi
Neyse insallah son 3 haftamız 12 hafta için
geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz mide bulantıların. birkaç akrabamdada oldu aynısı. sıkma canını. bebişinle bizde seni öptük
Cnmmm çok gecmis olsun, ben de dün geçirdim seni aklımdan, nerelerde, ne yapıyor acaba diye. Çok çok gecmis olsun cnm bnm, allahım bebeğini korusun, aman o iyi olsun bunlar geçici inşallah. Rapor da almissin yat dinlen arkadasım, bebisin icin bunlar.
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ +KAÇ KİLO CİNSİYET İSİM pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran AliasBlue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz CARMENNN 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 1kasım 8ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim nili_fer 26 2.deneme 29eylül mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran
Kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin
slm kızlarr nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bugün bebişimin kalp atışlarınıda gördük inşallah sorunsuz devam ederiz sona kadar
bebeğim 1 taneymiş ikiz değilmiş ama olsun hayırlısı inşallah
bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok ama azıcık olsun:))bazı arkadaşlar kilo bile vermiş oh ne güzel keşke bende versem bi kaç kiilo ne güzel olurdu
eminim çok zor oluyodur bulantısı olanlar için allah yardımcıları olsun
progynex iğneyi bıraktık şmdide progestan 200 kapsüle geçirdi hazneye koycam günde 3 kez
iğneler beni mahfetmişti
30 aralıkta kontrolüm var
yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah
Tabii ki seve seve, bilgilerini paylaşır mısın cnm liste icin.