2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım

bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr
bir oğlum olacak Allahın izniyle.
bugün minicik pipisini gördük babasıyla.
her zamanki gibi ben ağlamaya başladım.
Listeye göre doğumu en erken olan benim sanırım.
İnşallah hepimiz daha da güzel haberler yazarız bu sayfalara.
ayy ne mutlu sana sağlıkla kucağına al inş oğluşunu.....

aslında doğru diyosun canım ya kiminin hiç acımıyo kiminin midesi hiç bulanmıyo, herkesin farklı hatta aynı annenin iki hamileliği bile birbirinden farklı olabiliyor. ama tabi gel de bunu evhamlı tüp bebek annesine anlat :) herşey bir evham sebebi yavrularımızı görene kadar...
haklısın canım kanama nedeni ile bol su iç dedi doktorum tabi oda idrar rengini açıyo ona bile takılmıştım yuh dedim cidden kendime ama elinde olmuyo işte insanın.Rabbim yarım bırakmasın sevinçlerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbime emanet kuzucuklarımız hiç birşey olmaz Rabbimin izni ile...

arkadaşlar
göğüs şişliği konusunda tereddüt etmeyin.
benim de sizler gibi göğüslerim çok şişti büyüdü ve acıyordu. sonra göğüslerimde önce acı sonrada şişlikler geçti ve nerdeyse eski haline dönecek kadar küçüldüler. ancak yeşil damarlanmalar hala belli oluyor ve biraz dolgunlar. bende sizler gibi ilk başta çok korktum. hamilelik belirtilerim azalıyor mu diye ama sakın korkmayın. herşey yolunda emin olun.
mide bulantısı konusuna gelince.
biliyorsunuz ben 5 -6 kilo verdim 5+5 günlükken başlayan mide bulantısı yüzünden. iki büklüm geziyordum sürekli yatıyordum işe gitmek bir işkenceydi. hiç bişey yiyemiyordum.
şimdi 14.haftamı doldurmak üzereyim.12. haftayı doldurduktan sonra mide bulantılarım eskiye göre çok azaldı ama hala günde 2 posta çıkarmamız var.
yemeklerden tiksiniyorum
onun için sabredeceğiz arkadaşlar bebeklerimiz için buna mecburuz. bizim hiçbir lüksümüz yok. diğer anne adayları gibi değiliz ki. allah ın belki de verdiği son şans bu bize.
çok dua ediyorum. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun. cennet kokulu yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin.

arkadaşlar
göğüs şişliği konusunda tereddüt etmeyin.
benim de sizler gibi göğüslerim çok şişti büyüdü ve acıyordu. sonra göğüslerimde önce acı sonrada şişlikler geçti ve nerdeyse eski haline dönecek kadar küçüldüler. ancak yeşil damarlanmalar hala belli oluyor ve biraz dolgunlar. bende sizler gibi ilk başta çok korktum. hamilelik belirtilerim azalıyor mu diye ama sakın korkmayın. herşey yolunda emin olun.
mide bulantısı konusuna gelince.
biliyorsunuz ben 5 -6 kilo verdim 5+5 günlükken başlayan mide bulantısı yüzünden. iki büklüm geziyordum sürekli yatıyordum işe gitmek bir işkenceydi. hiç bişey yiyemiyordum.
şimdi 14.haftamı doldurmak üzereyim.12. haftayı doldurduktan sonra mide bulantılarım eskiye göre çok azaldı ama hala günde 2 posta çıkarmamız var.
yemeklerden tiksiniyorum
onun için sabredeceğiz arkadaşlar bebeklerimiz için buna mecburuz. bizim hiçbir lüksümüz yok. diğer anne adayları gibi değiliz ki. allah ın belki de verdiği son şans bu bize.
çok dua ediyorum. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun. cennet kokulu yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin.

ilk önce duana en içten dileklerimle katılıyorum canım ve ayrıca paylaşımların için de çok teşeşkkür ederizzz rahatlattın beni...

Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Napalim kaderde bu da varmış
Haftaya cars ya kadar da raporluyum
Bu arada minigimi de gördüm cok sukur hersey yolunda bnm beslenememem dısında
Hepimizin heyecanı doguma kadar sürecek maalesef
Olsun saglikla gelsinler ins
Optuk hepinizi

Cnmmm çok gecmis olsun, ben de dün geçirdim seni aklımdan, nerelerde, ne yapıyor acaba diye. Çok çok gecmis olsun cnm bnm, allahım bebeğini korusun, aman o iyi olsun bunlar geçici inşallah. Rapor da almissin yat dinlen arkadasım, bebisin icin bunlar.

bugün ailemden sonra ilk sizinle paylaşacağım bir sevincimi paylaşmak istiyorum.
,kızlarrrrrrrrrrr

Ayyy listemizin abisi gelmiş süper... Cnmmm gozunaydin ne güzel bir duygu değil mı oglusun olacak, allahım nazardan korusun, uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin listemizin ilk erkeğine ve tüm bebeklerine:KK66:)

bu arada bir itirafta bulunmam lazım arkadaşlar acaip midem bulanıo , hiç yemek yiyemiyorum yazmıştım daha önce de ama canım bikaç gündür inanılmaz whooper istiyodu, yemeyim zararlı diyodum ama başka neyi yemeyi düşünsem kusucak gibi oluyodum bugün çıktım gittim yedim ve çok mutlu oldum.
ama şimdi de pişmanlık duyuyorum , inşallah çok zararlı diildir dimi ??? kola içmedim yanında sadece patates ve hamburger...

Afiyet bal seker olsun bence de, hiç birsey olmaz genel olarak öyle beslenmiyorsun ki takma kafana, hem köfte var icinde protein o protein:KK66:))

Ve kızlar biz geldik
Mide bulantisindan 5 kilo verip ağızdan besleneyince 3 gun Ege de serUmla beslendik
Optuk hepinizi

geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz mide bulantıların. birkaç akrabamdada oldu aynısı. sıkma canını. bebişinle bizde seni öptük :)

,kızlarrrrrrrrrrr

tebrik ederim :)) mutluluklar paylaşınca artarmışş bak bizlerde çok sevindik :))

Kızlar içinizde en yeni benim, gerçi dün bilgem katıldı bize ama onun soku atlatması birkaç gun alır, malum tek embriyo ile ikiz gibi sonuc aldı:KK66:))

Ben de geçen cuma(10.gun)ve pazar(12.gun)test yaptım. İlki 227, ikincisi 588 çıktı. Ayyy bem de hiç belirti yok sanki, hiç hamile gibi değilim. Sizin nasıldı keseyi görmeden önceki döneminiz??? Olanları söyleyeyim, transferin8.gununden beri göğüslerim doldu, son bir iki gundur de sürekli tuvalete gidiyorum ciş icin. Baska da birsey yok;(((

Ve kızlar biz geldik
Optuk hepinizi[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun benim arkadaşım da aynı durumu yaşadı 12. haftasından sonra geçti bulantıları, işallah bundan sonra hafifler , ben de arada istifra ediyorum ama benim ki ara sıra oluyor....

Sorma cnm doğurmak kolay geliyo bu yaşadıklarımdan sonra
Acım ve midemde 5 sm bile tutamıyorum yediklerimi
Neyse insallah son 3 haftamız 12 hafta için

kizlar ben de araniza yeni katildim. transferim 24 kasimda yapildi 6 aralikta da testimi yaptirdim 1600 cikti degerim. yarin da testi tekrarliycak dr.

kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi nerdeyse surekli agrim var..

Cnmmm çok gecmis olsun, ben de dün geçirdim seni aklımdan, nerelerde, ne yapıyor acaba diye. Çok çok gecmis olsun cnm bnm, allahım bebeğini korusun, aman o iyi olsun bunlar geçici inşallah. Rapor da almissin yat dinlen arkadasım, bebisin icin bunlar.

Cnm en taze annemiz :)
Umarım bulantisiz atlatirsin, benim gibi olmazsın sen.tadini çıkaramadım hamileliğin bu bulantilar nedeniyle. Olsun bakalım :)
Biz yememe dısında iyiyiz cok sukur
Senin miniklerini de seni de kocaman öptük

slm kızlarr nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bugün bebişimin kalp atışlarınıda gördük inşallah sorunsuz devam ederiz sona kadar
bebeğim 1 taneymiş ikiz değilmiş ama olsun hayırlısı inşallah
bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok ama azıcık olsun:))bazı arkadaşlar kilo bile vermiş oh ne güzel keşke bende versem bi kaç kiilo ne güzel olurdu
eminim çok zor oluyodur bulantısı olanlar için allah yardımcıları olsun
progynex iğneyi bıraktık şmdide progestan 200 kapsüle geçirdi hazneye koycam günde 3 kez
iğneler beni mahfetmişti
30 aralıkta kontrolüm var

yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah:nazar::emir_bebek::KK49:

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziran:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziran:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:

kyr canım benide eklermisin listeye yaş 24 1.deneme sat 27 ekim beklenen gün :)2 ağustos bu arada annelik nasıl gidiyor bebişler nasıl canım

Son düzenleme:
Kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Kızlar dün bebeklerimi gördüm elleri ayakları kafası herşeyi oluşmuştu bebek şeklini almış artık ve kıpır kıpırlardı ellerini ayaklarını oynatıyolar dönüyolar dr cinsiyetlerinide söyledi yüzde 80 bir tane prensim bir tanede prensesim olucak tabi alllahın izniyle ama çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu amin:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Allah'ım ne güzel bir haber bu, bu denemenin top10 de 1 numarası bu olsa gerek, hem ikiz hem de biri kız, biri erkek:KK66:)) allahım uzun sağlıklı ömür nasip etsin, hayirla büyüsünler cnm. Coook çook coook güzel bir duygusun eminim, Rabbim hepimize o günleri yaşatsın. Öpüyorum hepinizi...

slm kızlarr nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bugün bebişimin kalp atışlarınıda gördük inşallah sorunsuz devam ederiz sona kadar
bebeğim 1 taneymiş ikiz değilmiş ama olsun hayırlısı inşallah
bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok ama azıcık olsun:))bazı arkadaşlar kilo bile vermiş oh ne güzel keşke bende versem bi kaç kiilo ne güzel olurdu
eminim çok zor oluyodur bulantısı olanlar için allah yardımcıları olsun
progynex iğneyi bıraktık şmdide progestan 200 kapsüle geçirdi hazneye koycam günde 3 kez
iğneler beni mahfetmişti
30 aralıkta kontrolüm var

yeni hamilelerimizi de tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah:nazar::emir_bebek::KK49:

Hayırlı olsun ayyy ne mutlu sana beni şimdiden sardı bu stres hayirlisiyla bir görseydim bebeğimi ya da bebekleri mı? Benim de ikiz olma ihtimali var ama ben de allahım hayırlısını nasip et diye yalvarıyorum. Tek ikiz farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar. Rabbim hepimizin, herkesin bebeklerini korusun.

X