ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk
ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk
kızlar yaa karnı çıkmaya başlayan varmı :26:
armut gibi hafif çıktı ama bu gaz da olabilir ben de her gün bakıyorum büyümüş mü diye ama büyümüyor( bir an önce hamiş kıyafeti almak istiyorum :))))))) 15 .haftadan sonra çıkar herhalde
bende de aynı ama çıkmasını çok istiyorum çıkarsa kendimi hamile gibi daha çok hissedicem gibi geliyorr 15. haftalarda çıkmaya başlarsa benim az kalmış
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | ||||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim |
gazdır o gazarmut gibi hafif çıktı ama bu gaz da olabilir ben de her gün bakıyorum büyümüş mü diye ama büyümüyor( bir an önce hamiş kıyafeti almak istiyorum :))))))) 15 .haftadan sonra çıkar herhalde
maşallah canım senin az kalmış evet çıkar yakındabende de aynı ama çıkmasını çok istiyorum çıkarsa kendimi hamile gibi daha çok hissedicem gibi geliyorr 15. haftalarda çıkmaya başlarsa benim az kalmış
hadi yaaa kaçıncı haftandasınki sen kuzum ay ne güzelbenim çıktı ve pantalonlarımın hiçbiri olmadığı için gidip hamile pantalonu aldım, ama gaz yada tedavideki ilaçlardan dolayı da şişmiş olabilir tabi bilmiyorum :)
:))) tatlı telaşlar bunlar kuzucum keseler kalp atışı ve diğerleri sanırım bitmeyecek doğuma kadar....Slmmm herkese, nasılsınız bakalım 2012 yılının güzel anne adayları?
Listeye +kaç kilo ekledim isteğiniz üzerine, çok da mantıklı geldi, çok kilo almışsak burada görmek daha etkili olur, kontrol etmeyi destekler...
Ben bugün evde keyif yapıyorum, ayyy ne zor birşeymiş bu süre, hep söylüyordu kızlar, içimden amannnn hamile olduğumu duyayım takar mıyım birşeyi diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş:))))
Deli gibi oldum, habire kendime ordalar korkma, bak 10gün sonra göreceksin sakin ol diyorum, çünkü aklımın içinde bir ses oradalar mı acaba? Ne oluyor acaba? Neden hiç his yok? diye cevapsız sorular soruyor. Valla Allah hepimizin yanında, yardımcısı olsun zor iş anne olmaya çalışmak:)))
Gerçi bunu duyan anneler de oooo bunlar ne ki bir de doğurduktan sonra görün diyor:)))
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ +KAÇ KİLO CİNSİYET İSİM pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran AliasBlue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz CARMENNN 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 1kasım 8ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim
benim çıktı ve pantalonlarımın hiçbiri olmadığı için gidip hamile pantalonu aldım, ama gaz yada tedavideki ilaçlardan dolayı da şişmiş olabilir tabi bilmiyorum :)
kızlar ben yanlış bakmışım zaten 5+6 mışım boşa pimpirik yapmışımmm...
göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...
bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm
canım benimde pantolonlarım olmuyor ama bebekten değil tedavi sırasında aldığım ilaçlardan dolayı 3 kilo aldım:18: ondanda elbise giymek zorunda kalıyorm
ben önceki hamileliğimde kullanmıştım neccim inci tanesi gibi birşeydi parmağınla içeri ittiriyorsun ama bunda biraz uzanmak gerekiyor jele göre daha katı olduğu için daha geç çözünüyor ve jel gibi yine kalanı geri geliyor. 2li test sonucuna sevindim ultrason ölçümü iyi olunca zaten kanda da iyi oluyormuş sonuçlar bizimde ayın 15inde kısmetse şimdi 11 haftalığım
Gözün aydın canım maşallah diyelim inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar sen hiç endişelenmeProgestanı bende kullanıyorum doktor bana 3.ay boyunca kullanacaksın dedi hatta günde 3 kere kullanıyorum
oyyy maşallah canım yaa bizde h.sonu gideceğiz inşallah miniğimin sesini duymaya çok heyecanlanıyorum valla
kızlar yaa karnı çıkmaya başlayan varmı :26:
kızlar ben yanlış bakmışım zaten 5+6 mışım boşa pimpirik yapmışımmm...
göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...
bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm
ben ütü yapıyorum, toz alıyorum arada yemek yapıyorum yerleri elimle değil vileda ile siliyorum ( kovayı çok az doldurarak kaldırıyorum) tabi süpürecek birini bulursam :))) ama elektrik süpürgesi tutmuyorum .. hafif işler yapıyorum yani bunları da hepisni aynı gün değil dinlenerek mola vererek yapıyorum çünkü 12. haftaya kadar dikkatli olmamız gerekiyor ....
evet tedaviden dolayı ben de 2.5 kg aldım 8 haftalık hamileyim 1.5 kilo da 1 ayda aldım, benimde pantolonların hiç biri olmuyor ....