2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canlarım yaa birşey daha sorcam bu progestanı ben çok ileri itemiyorum sanki.. jel zaen uzundu gidiyordu bu ilaçta gereken yere götürüyor mudur hormonu?
cnm benim pantolanlarım tam kapanmıyor kilitli iğneyle tutturuyorum herkes karnın büyüdü diolar heralde büyümeye başladı:KK1:

canım zaten çok ileriye iteyim derken zorlanma sakın yumuşak yapıda olduğu için gerekli yerlere gidiyormuş kendisi bizim doktor akıllı ilaç o diyor :KK1:
maşallah senin göbüşüne o zaman:nazar: ama çok da kilo almamaya çalış hayatım günde 2.5-3 lt su içmek gerekiyor sakın unutma :KK34:

gazdır o gaz :KK9: bende de oluyor özellikle yemekten sonra :KK1: ama bende biran önce hamile badileri falan varya onlardan giymek istiyorum :KK16:

maşallah canım senin az kalmış evet çıkar yakında :KK34:

hadi yaaa kaçıncı haftandasınki sen kuzum ay ne güzel :KK16:hatıladığım kadarıyla 1 hafta falan vardı aramızda ama :44: Gerçi benim ilaçların verdiği şişkinlikler yeni geçiyor gaz falan da olunca arada benimde hafif bir çıkıntı oluyor :KK1:

canımm benim 8. hafta olucaz bugün bitince inşallah :) anlamadım ben de daha bu kadar erken çıkmaz gibi geliyor ama işyerinden bir arkadaşım normal yolla hamile kaldığı halde 2. ayda 5 aylık gibi çıkmış karnı :)

kızlar ben yanlış bakmışım zaten 5+6 mışım boşa pimpirik yapmışımmm...

göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...

bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm

canım ben işe gidip geliyorum ama cok midem bulandığı ve 7- 7,30 da uyuyakaldığım için her işimi annem hallediyo, yemek diil yapmak yiyemiyorum bile... ekmek peynir patates okadar...

canımm benim 8. hafta olucaz bugün bitince inşallah :) anlamadım ben de daha bu kadar erken çıkmaz gibi geliyor ama işyerinden bir arkadaşım normal yolla hamile kaldığı halde 2. ayda 5 aylık gibi çıkmış karnı :)
Maşallah canım aman çıksın daha iyi benim çok hoşuma gidiyor bende çıkmasını bekliyorum henüz bişey yok bende ama aldığımız ilaçlardan dolayı hala şişkinliklerim var tabi kilo da aldım bide bazı insanların iç karnı geniş olmadığı için çabuk belli oluyormuş belki seninde öyledir :KK34:

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziran:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziran:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:

Cnm özür dilerim, iki gündür listeyi toplamaya çalıştım, gelmeyen yazmayan kızlar vardı listede onları sildim sanırım o karışıklıkta sen de gitmişsin. Kusuruma bakma lütfen.

evde midkin miskin yatan arkadaşlara bu ara bende imreniyorum :))))
transferden sonra 4 gün yattım bende. ertesi hafta pazartesi başladım okula. yarım gün okuldayım...
biraz zorlanıyorum sonrasında karnımda ağrıyor ama yapabilecek başka bişeyim yok...
6. haftadayım ama birkaç gündür sabah kalktığımda midem ağzımda... çok kötü oluyprum :KK43:

evde midkin miskin yatan arkadaşlara bu ara bende imreniyorum :))))
transferden sonra 4 gün yattım bende. ertesi hafta pazartesi başladım okula. yarım gün okuldayım...
biraz zorlanıyorum sonrasında karnımda ağrıyor ama yapabilecek başka bişeyim yok...
6. haftadayım ama birkaç gündür sabah kalktığımda midem ağzımda... çok kötü oluyprum :KK43:

yok canım evde yatmanın hiç güzel bi tarafı yok, keyiften yatmıyosun sonucta transferden sonra nerdeyse 3 hafta yattım ama işkenceydi. simdi de başka bir türlü hiç halim yok, işten eve ruh gibi geliyorum, midem ağzımda kuru bişeyler yiyebilirsem ne ala ondan sonra eşimle iki kelam edemeden yatar pozisyona geçip uyuyakalıyorum :KK43: annem olmasa ev alıp gitmişti başını yatagımı bile toplamıyorum :KK43:((
gerçi razıyım 9 ay da böyle olucaksa olsun yeterki Rabbim sağlıkla versin yavrumu...
Allah hepimize bu zorlu yolculukta kolaylıklar versin , hepimizi mutlu sona sağlıkla ulaştırsın inşallah...

ben işaret parmağımla zorlamadan içeri birakıyordum ama sonrasında uzanıyordum biraz hem canım bence vücut ihtiyacı olanı merak etme :)

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziran:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziran:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:

kyr canım fikrimi değiştirdim benide yaz 26 yaşındayım 2. denemem ikiz SAT 29 eylül bana ve arkadaşlaran bu listenin hep şans getirmesini diliyorum.:KK19:

Arkadaslar,
Ben de aranızda yeniyim.gecen hafta yazmıştım!liste hala devam mı bilemiyorum ama bana transfer 29.09.2011 de yapıldı. 30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ve muhtemel dogum 18.06.2012
Ben de bu cuma ikili teste gidicem heycanlandim ! Forumda jelden bahsedilmiş ? Ben fitil olarak 3 ay progrstan kullandım ve 8.haftaya kadar da folic plus.şimdi provit vitamin dısında ilaç kullanmıyorum!sizler?

sanırım herkesin dr. farklı önerilerde bulunuyor bende 9.hft. bitimine kadar crinone jel+solgar folic asıt kullandım folıc asıte hala devam ediyorum 13. hafta bitimine kadar kullanıcamsanırım sonrasında da vitamin haplarına başlatırlar. 2li testten güzel sonuç alman dileğimle :nazar:

fırsat bulmuşken herşeyi cevaplıyım dedim :KK1: ben evde sırf oyalanmak için çamaşır katlamak ve ütü harici hiçbir iş yapmıyorum eşimle hft sonu sahil yürüyüşü dışında sürekli evdeyim :KK43: kitap bile netten sipariş verip alıyorum :KK1: tek başıma olunca biraz sıkılıyorum tabii ama bebeğim için herşeye değer yapılcak birşey yok sütten ağzım yandı bir kere malesef :KK43:
evde olan arkadaşlar için eğer severlerse puzzle yapmalarını tavsiye ederim vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan ben 3 ayı atlatınca bebeğimin odası için yapıp çerçeveleticem bir tane :KK49:

27 ekiimde transferim oldu o gün bu gündür yatıyorum değil kapının önü mutfağa bile yürümek yaasaktı:)) yeni yeni ayaklanmaya başlaım... bebeğime değermiş....

Merhaba kızlar , kabul ederseniz bende buraya tranfer oldum ..
14. gün değerim 1301, 4 ..
Tek embriyo koyuldu ama dr'um bölünüp ikiz olmuş olabilirler dedi..
Hayırlısı olsun , ikiz tekiil fark etmez .. sağlıkla gelsinler..

X