2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım zaten çok ileriye iteyim derken zorlanma sakın yumuşak yapıda olduğu için gerekli yerlere gidiyormuş kendisi bizim doktor akıllı ilaç o diyor
maşallah senin göbüşüne o zaman ama çok da kilo almamaya çalış hayatım günde 2.5-3 lt su içmek gerekiyor sakın unutma

canımm benim 8. hafta olucaz bugün bitince inşallah :) anlamadım ben de daha bu kadar erken çıkmaz gibi geliyor ama işyerinden bir arkadaşım normal yolla hamile kaldığı halde 2. ayda 5 aylık gibi çıkmış karnı :)

canım ben işe gidip geliyorum ama cok midem bulandığı ve 7- 7,30 da uyuyakaldığım için her işimi annem hallediyo, yemek diil yapmak yiyemiyorum bile... ekmek peynir patates okadar...

Maşallah canım aman çıksın daha iyi benim çok hoşuma gidiyor bende çıkmasını bekliyorum henüz bişey yok bende ama aldığımız ilaçlardan dolayı hala şişkinliklerim var tabi kilo da aldım bide bazı insanların iç karnı geniş olmadığı için çabuk belli oluyormuş belki seninde öyledir

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
nec86251.deneme8eylül13haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme17eylül24haziran
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziran
AliasBlue301.deneme5ekim
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter321.deneme5eylül11haziran
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme1kasım8ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
sesiler1.deneme10ekim
nili_fer
mucociko312.deneme17ekim23temmuz

Cnm özür dilerim, iki gündür listeyi toplamaya çalıştım, gelmeyen yazmayan kızlar vardı listede onları sildim sanırım o karışıklıkta sen de gitmişsin. Kusuruma bakma lütfen.

evde midkin miskin yatan arkadaşlara bu ara bende imreniyorum :))))
transferden sonra 4 gün yattım bende. ertesi hafta pazartesi başladım okula. yarım gün okuldayım...
biraz zorlanıyorum sonrasında karnımda ağrıyor ama yapabilecek başka bişeyim yok...
6. haftadayım ama birkaç gündür sabah kalktığımda midem ağzımda... çok kötü oluyprum

yok canım evde yatmanın hiç güzel bi tarafı yok, keyiften yatmıyosun sonucta transferden sonra nerdeyse 3 hafta yattım ama işkenceydi. simdi de başka bir türlü hiç halim yok, işten eve ruh gibi geliyorum, midem ağzımda kuru bişeyler yiyebilirsem ne ala ondan sonra eşimle iki kelam edemeden yatar pozisyona geçip uyuyakalıyorum annem olmasa ev alıp gitmişti başını yatagımı bile toplamıyorum ((
gerçi razıyım 9 ay da böyle olucaksa olsun yeterki Rabbim sağlıkla versin yavrumu...
Allah hepimize bu zorlu yolculukta kolaylıklar versin , hepimizi mutlu sona sağlıkla ulaştırsın inşallah...

ben işaret parmağımla zorlamadan içeri birakıyordum ama sonrasında uzanıyordum biraz hem canım bence vücut ihtiyacı olanı merak etme :)

kyr canım fikrimi değiştirdim benide yaz 26 yaşındayım 2. denemem ikiz SAT 29 eylül bana ve arkadaşlaran bu listenin hep şans getirmesini diliyorum.

sanırım herkesin dr. farklı önerilerde bulunuyor bende 9.hft. bitimine kadar crinone jel+solgar folic asıt kullandım folıc asıte hala devam ediyorum 13. hafta bitimine kadar kullanıcamsanırım sonrasında da vitamin haplarına başlatırlar. 2li testten güzel sonuç alman dileğimle

fırsat bulmuşken herşeyi cevaplıyım dedim ben evde sırf oyalanmak için çamaşır katlamak ve ütü harici hiçbir iş yapmıyorum eşimle hft sonu sahil yürüyüşü dışında sürekli evdeyim kitap bile netten sipariş verip alıyorum tek başıma olunca biraz sıkılıyorum tabii ama bebeğim için herşeye değer yapılcak birşey yok sütten ağzım yandı bir kere malesef
evde olan arkadaşlar için eğer severlerse puzzle yapmalarını tavsiye ederim vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan ben 3 ayı atlatınca bebeğimin odası için yapıp çerçeveleticem bir tane

27 ekiimde transferim oldu o gün bu gündür yatıyorum değil kapının önü mutfağa bile yürümek yaasaktı:)) yeni yeni ayaklanmaya başlaım... bebeğime değermiş....

Merhaba kızlar , kabul ederseniz bende buraya tranfer oldum ..
14. gün değerim 1301, 4 ..
Tek embriyo koyuldu ama dr'um bölünüp ikiz olmuş olabilirler dedi..
Hayırlısı olsun , ikiz tekiil fark etmez .. sağlıkla gelsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…