canlarım yaa birşey daha sorcam bu progestanı ben çok ileri itemiyorum sanki.. jel zaen uzundu gidiyordu bu ilaçta gereken yere götürüyor mudur hormonu?
cnm benim pantolanlarım tam kapanmıyor kilitli iğneyle tutturuyorum herkes karnın büyüdü diolar heralde büyümeye başladı
gazdır o gazbende de oluyor özellikle yemekten sonra ama bende biran önce hamile badileri falan varya onlardan giymek istiyorum
maşallah canım senin az kalmış evet çıkar yakında
hadi yaaa kaçıncı haftandasınki sen kuzum ay ne güzelhatıladığım kadarıyla 1 hafta falan vardı aramızda ama :44: Gerçi benim ilaçların verdiği şişkinlikler yeni geçiyor gaz falan da olunca arada benimde hafif bir çıkıntı oluyor
kızlar ben yanlış bakmışım zaten 5+6 mışım boşa pimpirik yapmışımmm...
göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...
bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm
Maşallah canım aman çıksın daha iyi benim çok hoşuma gidiyor bende çıkmasını bekliyorum henüz bişey yok bende ama aldığımız ilaçlardan dolayı hala şişkinliklerim var tabi kilo da aldım bide bazı insanların iç karnı geniş olmadığı için çabuk belli oluyormuş belki seninde öyledircanımm benim 8. hafta olucaz bugün bitince inşallah :) anlamadım ben de daha bu kadar erken çıkmaz gibi geliyor ama işyerinden bir arkadaşım normal yolla hamile kaldığı halde 2. ayda 5 aylık gibi çıkmış karnı :)
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | ||||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | ||||||
nili_fer | ||||||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz |
canım ben işe gidip geliyorum ama cok midem bulandığı ve 7- 7,30 da uyuyakaldığım için her işimi annem hallediyo, yemek diil yapmak yiyemiyorum bile... ekmek peynir patates okadar...
Çin Cinsiyet Takvimi
belki incelemek istersiniz...
evet canım benimde oğluşumm olacakmış:))Allah bilir tabi..peki hamile kaldığımız ay transfer yapılan ay mı olacak? öyleyse benim kız :)
evet canım benimde oğluşumm olacakmış:))Allah bilir tabi..
bulantın başlayalı ne kadar oldu[/QUOTE
6. HAFTAYI DOLDURURDOLDURMAZ BAŞLADI HERGÜN ARTARAK DEVAM EDİYO
evde midkin miskin yatan arkadaşlara bu ara bende imreniyorum :))))
transferden sonra 4 gün yattım bende. ertesi hafta pazartesi başladım okula. yarım gün okuldayım...
biraz zorlanıyorum sonrasında karnımda ağrıyor ama yapabilecek başka bişeyim yok...
6. haftadayım ama birkaç gündür sabah kalktığımda midem ağzımda... çok kötü oluyprum
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ +KAÇ KİLO CİNSİYET İSİM pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran AliasBlue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz CARMENNN 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 1kasım 8ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim nili_fer mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz
Arkadaslar,
Ben de aranızda yeniyim.gecen hafta yazmıştım!liste hala devam mı bilemiyorum ama bana transfer 29.09.2011 de yapıldı. 30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ve muhtemel dogum 18.06.2012
Ben de bu cuma ikili teste gidicem heycanlandim ! Forumda jelden bahsedilmiş ? Ben fitil olarak 3 ay progrstan kullandım ve 8.haftaya kadar da folic plus.şimdi provit vitamin dısında ilaç kullanmıyorum!sizler?