Sana da günaydın sayfamizin en aktif annesiiyi bir haftasonu olsun herkese...
herkese günaydınnnn..
sevincimm ne güzel bir karşılama yine.. çok teşekkürlerrrrrsen ne kadar erken kalkıyorsun öyle, nasıl kalkıyorsun canım ya ben 10dan önce gözümü açamıyorum
tskler cnmben saat 7 de kalkıyorum uyuyamıyrmkı esımden once ayaktayım 10 a kadar uyusamm keskee ahh ahhh
sevincim, kyrcım bakın uyumaya çalışın :) anne hamileyken ne kadar uyursa bebekte doğunca öyle alışırmış.. gözlemlerimize göre doğru. ablam hiç uyumazdı iki yeğenimde çok uykusuzdur.. abimin eşi de benim gibi uyurdu kzınında uykusu o kadar düzenlidir ki maşallah.. o yüzden zorla uyutun kendinizigerçi yeter ki yavrularımız sağlıkla gelsinler, uykusuzluğa hep razıyız..
ayy ne güzel görüntülerdir onlar kimbilir bede fotoğrafçı ayarladım ama kamera işide çok mantıklı ben tam bayılmayacağım kuvvetle muhtemel:))kızlar doğumu sezeryan olucaklara benden bir tavsiye..özellikle narkozla bayılacaklar için..odada bekleyenlerden biri bebeğin odaya gelişini kamerayla çeksin..benim kızım çekmiş..ben uyuduğum için birçok şeyini görememiştim..ama kızımın sayesinde gördüm..benim odaya getirilişimi bebeğin getirilişini hepsini çekmiş..doğuma girmeden öncede hepimizinb tek tek görüşlerini alıp yine kameraya çekmişti..şimdi arada bunları açıp seyrediyoruz..seyrederken aynı mutluluğu hissediyorum..çok değerli anılar bunlar...sizede tavsiye ederim :))
içimi aydınlattın............Eki Görüntüle 396827 Eki Görüntüle 396827
GÜNAYDINNNNNNNN......dünyanın en kıymetlı vee en güsel hamişlerii vee bebişlerii:)) bugun haftasasonu olmasıyla bırlıkte cogunuz gezmeye gıdıceksınız yada alışveriş hehehe:)) öpüyrz sizi
sevincim, kyrcım bakın uyumaya çalışın :) anne hamileyken ne kadar uyursa bebekte doğunca öyle alışırmış.. gözlemlerimize göre doğru. ablam hiç uyumazdı iki yeğenimde çok uykusuzdur.. abimin eşi de benim gibi uyurdu kzınında uykusu o kadar düzenlidir ki maşallah.. o yüzden zorla uyutun kendinizigerçi yeter ki yavrularımız sağlıkla gelsinler, uykusuzluğa hep razıyız..
benim kuzenime atılmıştı dikiş onun tek bebekTİ MAŞALLAHI VAR ŞİMDİ KIZININ HİÇ KORKMA YATMAK EN İYİ ÇARE. yinee bu sitede tüp bebekle hamile kalan bi arkadaş vardı ikizlerine. rahim ağzında açlma olmuştu erken haftalarında kalkmadan yattı zamanı geldiğinde doğmamıştı kızları içini ferah tutarkadaslar slm, sizlere yazamasam da yazdıklarınızı takip ediyorum.23. haftama girdim bu hafta.carsamba gecesi kahverengi leke geldi.doktorum rahim agzı acılmamıs ama ikiz oldugu icin biz her ihtimale karsı dikelim aklımız rahat etsin,calısma vs yok .evde dinleneceksin dedi.salı rahim agzıma dikis atılacak 1 gece hastanede yatacakmısım.Basına boyle brsey gelen oldu mu?cok korktumAllah 'ım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
içimi aydınlattın............
ah ben yandım o zaman... gece uykusu olmayacak kızımın......neyse bizde analı kızlı otururuz artık:))))))
benim kuzenime atılmıştı dikiş onun tek bebekTİ MAŞALLAHI VAR ŞİMDİ KIZININ HİÇ KORKMA YATMAK EN İYİ ÇARE. yinee bu sitede tüp bebekle hamile kalan bi arkadaş vardı ikizlerine. rahim ağzında açlma olmuştu erken haftalarında kalkmadan yattı zamanı geldiğinde doğmamıştı kızları içini ferah tut
sanırım bizde:))
arkadaslar slm, sizlere yazamasam da yazdıklarınızı takip ediyorum.23. haftama girdim bu hafta.carsamba gecesi kahverengi leke geldi.doktorum rahim agzı acılmamıs ama ikiz oldugu icin biz her ihtimale karsı dikelim aklımız rahat etsin,calısma vs yok .evde dinleneceksin dedi.salı rahim agzıma dikis atılacak 1 gece hastanede yatacakmısım.Basına boyle brsey gelen oldu mu?cok korktumAllah 'ım hepimizin bebişlerini korusun inşallah...
Gunaydin kizlar.
Kizlar canim cok sıkkın .
20.haftada kasilmalarim baslamisti.Karnim sertlesiyor,rahim top gibi oluyor.
Bu yuzden bir gece acile gitmistim.Nst de sanci cikmamisti,acilma varmi diye cati muayenesi yapilmisti,acilmamda yokttu cok sukur.
Dr gunde 1 tane magnezyuma baslatmisti.20.haftadan beri iciyordum cokta iyi gelmisti.
Kasilmalarim gecti diye seviniyordum.
Simdi 3-4 gundur yine basladi.Karnim sertlesiyor rahim toplaniyor.
Dr randevuma 10 gun var daha.Ama ben magnezyumu gunde 2 kereye cikardim.
Internette 24.haftadan sonra bazen daha da erken yalanci kasilmalar baslar diyor.
Ama ben yinede korkuyorum.
Butun testler tahliller bitti simdi de erken dogum korkusu basladi.
Saglicakla bi kucaklasaydik yavrularimizi Allah'in izni ile.
Kasilma sirasinda agrim olmuyor,duzenlide degil.
Insallah yalanci dogum kasilmasidir.
Oglum masallah kipir kipir.Ama endiseleniyorum yinede.
Gunaydin kizlar.
Kizlar canim cok sıkkın .
20.haftada kasilmalarim baslamisti.Karnim sertlesiyor,rahim top gibi oluyor.
Bu yuzden bir gece acile gitmistim.Nst de sanci cikmamisti,acilma varmi diye cati muayenesi yapilmisti,acilmamda yokttu cok sukur.
Dr gunde 1 tane magnezyuma baslatmisti.20.haftadan beri iciyordum cokta iyi gelmisti.
Kasilmalarim gecti diye seviniyordum.
Simdi 3-4 gundur yine basladi.Karnim sertlesiyor rahim toplaniyor.
Dr randevuma 10 gun var daha.Ama ben magnezyumu gunde 2 kereye cikardim.
Internette 24.haftadan sonra bazen daha da erken yalanci kasilmalar baslar diyor.
Ama ben yinede korkuyorum.
Butun testler tahliller bitti simdi de erken dogum korkusu basladi.
Saglicakla bi kucaklasaydik yavrularimizi Allah'in izni ile.
Kasilma sirasinda agrim olmuyor,duzenlide degil.
Insallah yalanci dogum kasilmasidir.
Oglum masallah kipir kipir.Ama endiseleniyorum yinede.
günaydın canım.. sonlara yaklaştıkça erken doğum korkusu başlıyor demekki. ben de sadece bende sanıp yazmamıştım.. aslında farklı birşey yok ama rüyalarıma girmeye başladı.. heralde doktor kontrolünde inşallah herşey iyi çıkarsa bi kaç hafta daha rahatlıcam..
benimde karnım ara ara sertleşiyordu o haftalarda canım.. doktor normal diyordu. bence seninkide öyle bir durum. stres yapmamaya çalış diyecem ama ben de her sesimi dinlediğim için zor olduğunu biliyorum. Allahım sağlıkla zamanlarında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallahh...
bilgem cnm aynı durumları ben yasadım sakın canını sıkma doktoru aradım olur normal demıstı simdi gectii cok şükür hic skma canını