canım hadi bakalım gidin gelin sağlıkla söylediğim gibi çok basit bir işlem ve güvenli..Kyr,sevgili arkadasım ne kadar guzel tum yazılanları okuyup,bizlere yanıt veriyorsun.İnceligin ,ilgin icin tsk ederim. İyi ki birbirimizle paylaşıyoruz,cunku bizi en iyi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.Seni ve bızdıklarını opüyorum....
Bilgemmm, cnm ben de kasılma deyince yogun regl agrısı seklinde oluyor sanmıstım.Senin bahsettigin kasılmaları ben de yasıyorum. Soyle dusunuyorum bebişim kafasını dayadı,biraz onu oksayayaım diyorum.Gercekten de o sertlik olan yeri oksuyorum,minigim de anlıyor,kafasını oradan cekiyor:) bu oyun gibi oldu artık aramızda.
Poyraz 18, arkadasım rahim agzı ölcümünü sormussun.Benim tup bebek doktorum 14,15,16 ve 17. haftalarda baktır.ikiz oldugu icin rahim agzı erken acılabilir demisti. Baktırdıgımda hersey normaldi.Ama 22. haftanın ortasında yanı gecen hafta kahverengi leke gelince tekrar gittim.Doktor açılma yok ama yine de biz dikelim her ihtimale karsı dedi.
Bugun rahim agzı dikilecek,bu gece hastanedeyiz ,yarına çıkacagız insallah.Ondan sonra doğuma kadar evde istirahat:) Lutfen dualarınızı bizden eksik etmeyin. Kuzucularımın ve benım ihtiyacım olacak:)
günaydınn arkadaşlarrrr..
ozzozzcum Allah yardımcın olsun canım, inşallah bi gece sonra daha güvenle evindesin
bilgemm seni o kadar iyi anlıyorum ki sanırım biz kardeşizçok bilmek bazen zarar veriyor bence hamilelikte. kimi durumlarda mutlaka çok önemli ama herşeyi bilince daha sık tedirgin oluyoruz. senin gibi internette ona bak buna bak bende şu belirti var mı diye diye yedim kendimi. dünde yazmıştım sanki yavrum az hareket ediyor diye. o da nerden çıkmıştı?? yine erken doğum belirtilerinde baş dönmesi, tansiyon yüksekliği filan yazıyordu. benimde bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara. normalde tansiyonum normal ya da düşük ama acaba yükseldi mi diye strese girdim kaç gündür. dün çıktım sağlık ocağına gideyim baktırayım dedim, bayramdan dolayı tatillmiş tabi. hastaneye gittim (tabi bunların hepsi eşimden habersiz). ölçtürdüm 12-7 çıktı. gayet iyi çok şükür. sonra anneme uğradım. yavrum bi başladı kıpır kıpır hareket etmeye.. Allahım dedim ya demek tansiyonu kafama takmışım meleğimde stres oldu nasıl üzüldüm anlatamam.. artık hiçbir şey okumayı düşünmüyorum. Allahım sağlıkla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah..
sevincimm güzel haberlerini verirsin akşama canım inşallah. bizde yarın gidicez inşallah..
çok güldüm eşineGünaydın kızlar ..
Kyr , Ozz ,Pınar ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ..
Dün akşam eşimlede konuştum artık kafama takmıyorum ..
Oğlum çok şükür ki iyi , kıpır kıpır ,sürekli atraksiyon peşinde :)
Rabbim'e hamd olsun ..
Birde moralimi bozan internet gezintileri yapmayacağım ..
Bir yerde olumsuz bişey okuyunca aynı şey başıma gelecek diye evham yapıyorum ..
Neyse kızlar dün göğüslerimden sonra beliminde sağlı sollu çatladığı fark ettim ..
Hiç umurumda değil ama anladım ki çatlayacaksa hiçbir krem vs fayda etmiyor belki azaltıyordur ..
Eşim'e gösterdim ' aşkım o kadar çatlatma iğnesi kullandın , çatlaman normaldi ' diyor ..
Aklınca espri yaptı ama bende çok güldüm
Kızlar bende çillenme olmadı , 1-2 tane nazar boncuğu sivilcem var .
Yazın iyice güneşlere çıkınca ne olur bilemiyorum ..
Hepinizi çok öpüyorum ..
Ozzz inşallah çok güzel geçer serklajın ..
Dualarım seninle ..
Rabbim hepimizin kuzularını bizlere bağışlasın ..
günaydınn arkadaşlarrrr..
ozzozzcum Allah yardımcın olsun canım, inşallah bi gece sonra daha güvenle evindesin
bilgemm seni o kadar iyi anlıyorum ki sanırım biz kardeşizçok bilmek bazen zarar veriyor bence hamilelikte. kimi durumlarda mutlaka çok önemli ama herşeyi bilince daha sık tedirgin oluyoruz. senin gibi internette ona bak buna bak bende şu belirti var mı diye diye yedim kendimi. dünde yazmıştım sanki yavrum az hareket ediyor diye. o da nerden çıkmıştı?? yine erken doğum belirtilerinde baş dönmesi, tansiyon yüksekliği filan yazıyordu. benimde bi kaç gündür başım dönüyordu ara ara. normalde tansiyonum normal ya da düşük ama acaba yükseldi mi diye strese girdim kaç gündür. dün çıktım sağlık ocağına gideyim baktırayım dedim, bayramdan dolayı tatillmiş tabi. hastaneye gittim (tabi bunların hepsi eşimden habersiz). ölçtürdüm 12-7 çıktı. gayet iyi çok şükür. sonra anneme uğradım. yavrum bi başladı kıpır kıpır hareket etmeye.. Allahım dedim ya demek tansiyonu kafama takmışım meleğimde stres oldu nasıl üzüldüm anlatamam.. artık hiçbir şey okumayı düşünmüyorum. Allahım sağlıkla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah..
sevincimm güzel haberlerini verirsin akşama canım inşallah. bizde yarın gidicez inşallah..
Ermer arkadaşın için çok üzüldüm , Rabbim yavrusunu ona ve eşine bağışlasın ..
çok geçmiş olsun ermer
kendine dikkat et.
ayyy kıyamam bebişe çok küçükmüş daha ,allah yardımcıları olsun
ermercim geçmiş olsun canımm.. çok yormamak lazım kendimizi yaa.. ben de biraz dolaştım yorulunca korku kapladı içimi, iyice paranoyak oldum heralde bebeğim az mı hareket ediyor şöyle mi oluyor diye kendimi bitiriyorumm.. çarşamba doktora gidicem, inşallah herşey iyidir şu tedirginlikler geçer..
arkadaşın için çok çok geçmiş olsun Allahım o güzel meleğini onlara bağışlasın inşallah. bi tanıdığımız bundan 20 yıl önce İsveçte 500 gr doğmuş, annesi diyordu kızımı pamuklarda yatırdılar öyle büyüdü diye. inşallah senin arkadaşınında meleği büyür, Allah yardımcıları olsun.. ciğer geliştirici iğneler olmuş muydu cnm bilgin var mı?
ermer öncelikle arkadaşın için tüm iyi dileklerimi yolluyorum, gerçekten çok erken gelmiş bebeği, Rabbim onu ailesine bağışlasın, biran önce büyüyüp serpilsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun cnm, maalesef salgın var, dinlen bol bol, hemen atlatırsın umarım.
cnm yaa senın oo evhamlı hallerını hatrlıyorum facede konusrken bilgenin konustugu seylerı sen soluodun hatırladınmı:)bencede bilgeyle kardes olmalısnızt tansıyonun gayet ıyı benım hala düşük cıkıo bazen. dogumuna az kaldı bır bucuk ay var ılk sen dogum yapıcaksın ılk annısımız sen olcksn.
teşekkür ederim arkadaşlar. arkadaşım bebeğini görmüş çok küçükmüş. allahım yardımcıları olsun.
benim nezle azaldı gibi ılık su limona devam.
gelelim bugünkü kontrolümüze. herşey gayet yolunda.
25+3 üz bugün ama 26+5 göründü kzımboyu uzun biraz iri olucakmışız
şeker testim açlık normal çıktı. yükleme sonrası 140 çıktı. cuma takrar istedi bu sefer fazla yükleme yapılacak 3 defa kan alınıcakmış. 140 fazlamı ki. 120-170 arası diye biliyorum ben.
eğerki onun sonucundada yüksek çıkarsa diyet dedi.:44:
kan değerim yükselmiş. kansızlığı olanlar günde 5-6 kaşık üzüm pekmesi için iyi geliyor.
ayak bileklerinde şişlikler normal dedi. birde kızım hareket edince tuvaletim geliyor gibi hissediyordum, kasılmalarıda söyledim onlarda gayet normal dedi bebeğin duruşundan kaynaklanıyor dedi.
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.benim haftam yarın başlıyor da malum yarın okul var :))
ermercimm maşallah prensesine.. sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. hatırladığım kadarıyla sınır 140 olmalı. inşallah diyete gerek kalmazarkadaşının da Allah yardımcısı olsun inşallah. aklıma geldikçe dua ediyorum..
Kızlar evet nec ile bir kardeşiz..
Bu kadar çabuk anlayacağınızı tahmin etmemiştik
Ermer canım sınırı 120-140 arası biliyorum ben..
Bizim hastanede en yüksek 140 sınır ..
Seninkide çok çıkmamış sınırda çıkmış..
Maşallah kızınada kocaman olmuş..
Mesaneye vuruyorsa idrara şıkışık gibi olur , benimde oluyor..
wc'de öne doğru eğilirsen mesaneyi tamamen boşaltırsın bu arada ..
Benim kan değerim 10,5 çıktı .. günde 1 tane kan hapı içiyorum ..
Normalde 12,5-16,5 arası referans aralığı ..
Benim ki düşük çıktı yani..
Peki üzüm pekmezini marketten alsak olur mu?
Yapanı bulamam bu mevzimde bağ bozumu taa güzde oluyor ..
Markettekilerin içindekilerde de şeker oluyor diyorlar ..
Kızlar bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 398736 Eki Görüntüle 398736
kızlar facede bı sıtede buldum bu resmı cok hosuma gıttı sızınle paylasmak ıstedım cok tatlı demi
kuzucuklarım biz geldik doktr amcamızdan kızım cok ıyıymiş maşallah doktr hersey normal dedı bakalım su anda normal dogum gözüküomuş hayırlısı cok oslemısm tatlısımı gördüm geldim