aymutu cnmmm cok cok geçmiş olsun, neyseki erkenden farkedilmiş önlemini almışsın yatıyorsun. Bu günler de geçecek arkadaşım emin ol, kuzun sağlıkla, vakti zamanında gelecek. Sen dinlen, hep güzel şeyler düşün, bizler de duacıyız sana ve bebeğine.
ermer öncelikle arkadaşın için tüm iyi dileklerimi yolluyorum, gerçekten çok erken gelmiş bebeği, Rabbim onu ailesine bağışlasın, biran önce büyüyüp serpilsin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun cnm, maalesef salgın var, dinlen bol bol, hemen atlatırsın umarım.
poyraz18 maaşallah oğluşuna, Allahım nazarlardan korusun. Kilo konusunda ben de alıp başını gidenlerdenim, 24hafta bugün bitti ben hali hazırda 10kilo almış bulunuyorum ama dürüst olayım hiç takılmıyorum kiloya. Allahım bebeklerimizi korusun, varsın ben fazla kilolu kalayım. Sen de genel olarak dikkat et ama canını sıkma cnm.
OzzOzz cnm üzme kendini gereken önlem alındıktan, sen de elinden geleni yaptıktan sonra Rabbim korur sizi, erken doğum stresi çok zor elbette ama şükürler olsun ki artık erken doğan bebekler de sağlıkla hayatını sürdürüyor. Sen kuzuna iyi bak, Alalhım sana bağışlasın.
Bilgemmm cnm kızlar yazmış ama ben de yazmadan geçemedim, bu kasılma dediğin nasıl birşey ki erken doğumdan korkuyorsun. Benim karnım günün her saati birden bire sertleşiyor, bir tarafımda top gibi bir şişlik oluyor, bu da acaip canımı yakıyor. Doktorum muayene ederken de oldu aynı şey beraber güldük, baaaakkk poposunu nasıl çıkardı oğlun dedi bana. Ben de o ana kadar hep oğluşumun hareketleri olarak yorumladım bu durumu, kızım çok az hareket ediyor gün içinde, genelde sabahları günaydın diyor bize, bir de akşamları iyi geceler:))) Kaldı ki ilerleyen haftalarda bu popo olayı dirsek, diz, topuk olarak artacakmış. Hatta bunları yazarken benim minik oğlum karnımda acaip şekiller oluşturuyor:)))) Sen bu top gibi sert olayını doktoruna iyice anlat, yaşadığın şey kasılmamı bilmem ama korkma diyebilirim, yeter ki yaşadığının tam olarak ne olduğunu öğren.
Bir de ben doktorumdan korkmam gereken acıyı tarif etmesini istediğimde; "doğum sancısı önce belden başlar, sonra kasıklarına vurur ve bu belli sıklıkta düzenli olur, emin ol hissedersin normal bir acı olmadığını, kasıklarına vuran bu acı, içini iki el sıkıyor gibi bir his verir eğer bunu yaşarsan hemen beni aramalısın" dedi.