Nec86, destegin icin cok tsk ederim. En iyi zaten birbirimizi anlıyoruz.Hayırlısıyla hicbirimiz de bir sorun yaşamadan kavusuruz inşallah bebişciklere.
Bilgemmm, sen de lutfen moralini bozma, kasılmalar,ara ara gelen agrılar normal demisti doktorum.Sürekli ve belli aralıklarla olursa haberdar et benı demisti.Vucudun doguma hazırlıklarıymıs bunlar. Benim de dusunsene rahim açılması olmamasına ragmen carsamba gecesi kahverengi leke geldi. Bizi simdiden hizaya sokuyor bu bıdıklar:)
Gunaydin kizlar.
Kizlar canim cok sıkkın .
20.haftada kasilmalarim baslamisti.Karnim sertlesiyor,rahim top gibi oluyor.
Bu yuzden bir gece acile gitmistim.Nst de sanci cikmamisti,acilma varmi diye cati muayenesi yapilmisti,acilmamda yokttu cok sukur.
Dr gunde 1 tane magnezyuma baslatmisti.20.haftadan beri iciyordum cokta iyi gelmisti.
Kasilmalarim gecti diye seviniyordum.
Simdi 3-4 gundur yine basladi.Karnim sertlesiyor rahim toplaniyor.
Dr randevuma 10 gun var daha.Ama ben magnezyumu gunde 2 kereye cikardim.
Internette 24.haftadan sonra bazen daha da erken yalanci kasilmalar baslar diyor.
Ama ben yinede korkuyorum.
Butun testler tahliller bitti simdi de erken dogum korkusu basladi.
Saglicakla bi kucaklasaydik yavrularimizi Allah'in izni ile.
Kasilma sirasinda agrim olmuyor,duzenlide degil.
Insallah yalanci dogum kasilmasidir.
Oglum masallah kipir kipir.Ama endiseleniyorum yinede.
merhaba arkadaşlar
yorucu bir haftasonu geçirdim misafirlerim vardı yatılı.
çok şükür atlattım. ama nezleyide kaptım yani.hemde en ağırından.
arkadaşımdan bahsetmiştim hastanede yatıyo diye.
çarşamba günü bebeği doğdu. 24 haftalık 600 gr cık.
allahım yardımcısı olsun. lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Gunaydin kizlar.
Kizlar canim cok sıkkın .
20.haftada kasilmalarim baslamisti.Karnim sertlesiyor,rahim top gibi oluyor.
Bu yuzden bir gece acile gitmistim.Nst de sanci cikmamisti,acilma varmi diye cati muayenesi yapilmisti,acilmamda yokttu cok sukur.
Dr gunde 1 tane magnezyuma baslatmisti.20.haftadan beri iciyordum cokta iyi gelmisti.
Kasilmalarim gecti diye seviniyordum.
Simdi 3-4 gundur yine basladi.Karnim sertlesiyor rahim toplaniyor.
Dr randevuma 10 gun var daha.Ama ben magnezyumu gunde 2 kereye cikardim.
Internette 24.haftadan sonra bazen daha da erken yalanci kasilmalar baslar diyor.
Ama ben yinede korkuyorum.
Butun testler tahliller bitti simdi de erken dogum korkusu basladi.
Saglicakla bi kucaklasaydik yavrularimizi Allah'in izni ile.
Kasilma sirasinda agrim olmuyor,duzenlide degil.
Insallah yalanci dogum kasilmasidir.
Oglum masallah kipir kipir.Ama endiseleniyorum yinede.
yazılanları okuyunca hemen bı kendımı yokluyorum acaba bunlar varda benmı farketmıyo yada onemsemıyorum dıyeuff napalımm zor gelen bebısler bızı pımpırık ve telase muduru yaptı gıttı ama bunlarada sukur rabbım hepsını korusun ıns....artık kısmetse ıkıncılerde uzmanlasmıs oluruz bızde benı sımdıden ıkıncı bebıs heycanı aldı garıp bı durum sanırım ama su aralar onun planını yapıyorum bu arada seker yuklemesı ıcın 24. hafta sart demısler plesantadan sanırım ozamn bı hormn mu ne salgılanıomus bız daha 21+2 gunluk olduk ve doktorum seker yuklemesı ıstedı yarın yada yarından sonra gıdıcem ıns ne kadar aclık suresı gerekıyor doktorum 7 8 saat yeter demıstı ama ıns dayanabılırım:))
ben 24+lardayım daha dün yaptırdım şeker yüklemesini 7-8 saat açlıkmıvalla dayanamam ben
doktorum kahvaltını yap öğlen acıktığında gel demişti sabah 9 gibi kahvaltı yapıp 1:30 da gittim kan verdim
he bırde sunu cok merak edıyorum sımdı bu erken dogumla ılgılı bısıler okuyordum kı denk geldım bu rahım agzı uzunlugu ne gıbı durumlarda olculuyor?su ana kadar bunla ılgılı bısı yapmadı doktorum acaba benmı bahsetsem ve bu bıldıgımız vajınal muayne yontemıyle bellı oluyor dımı?
Kyr,sevgili arkadasım ne kadar guzel tum yazılanları okuyup,bizlere yanıt veriyorsun.İnceligin ,ilgin icin tsk ederim. İyi ki birbirimizle paylaşıyoruz,cunku bizi en iyi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.Seni ve bızdıklarını opüyorum....
Bilgemmm, cnm ben de kasılma deyince yogun regl agrısı seklinde oluyor sanmıstım.Senin bahsettigin kasılmaları ben de yasıyorum. Soyle dusunuyorum bebişim kafasını dayadı,biraz onu oksayayaım diyorum.Gercekten de o sertlik olan yeri oksuyorum,minigim de anlıyor,kafasını oradan cekiyor:) bu oyun gibi oldu artık aramızda.
Poyraz 18, arkadasım rahim agzı ölcümünü sormussun.Benim tup bebek doktorum 14,15,16 ve 17. haftalarda baktır.ikiz oldugu icin rahim agzı erken acılabilir demisti. Baktırdıgımda hersey normaldi.Ama 22. haftanın ortasında yanı gecen hafta kahverengi leke gelince tekrar gittim.Doktor açılma yok ama yine de biz dikelim her ihtimale karsı dedi.
Bugun rahim agzı dikilecek,bu gece hastanedeyiz ,yarına çıkacagız insallah.Ondan sonra doğuma kadar evde istirahat:) Lutfen dualarınızı bizden eksik etmeyin. Kuzucularımın ve benım ihtiyacım olacak:)
Kyr,sevgili arkadasım ne kadar guzel tum yazılanları okuyup,bizlere yanıt veriyorsun.İnceligin ,ilgin icin tsk ederim. İyi ki birbirimizle paylaşıyoruz,cunku bizi en iyi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.Seni ve bızdıklarını opüyorum....
Bilgemmm, cnm ben de kasılma deyince yogun regl agrısı seklinde oluyor sanmıstım.Senin bahsettigin kasılmaları ben de yasıyorum. Soyle dusunuyorum bebişim kafasını dayadı,biraz onu oksayayaım diyorum.Gercekten de o sertlik olan yeri oksuyorum,minigim de anlıyor,kafasını oradan cekiyor:) bu oyun gibi oldu artık aramızda.
Poyraz 18, arkadasım rahim agzı ölcümünü sormussun.Benim tup bebek doktorum 14,15,16 ve 17. haftalarda baktır.ikiz oldugu icin rahim agzı erken acılabilir demisti. Baktırdıgımda hersey normaldi.Ama 22. haftanın ortasında yanı gecen hafta kahverengi leke gelince tekrar gittim.Doktor açılma yok ama yine de biz dikelim her ihtimale karsı dedi.
Bugun rahim agzı dikilecek,bu gece hastanedeyiz ,yarına çıkacagız insallah.Ondan sonra doğuma kadar evde istirahat:) Lutfen dualarınızı bizden eksik etmeyin. Kuzucularımın ve benım ihtiyacım olacak:)