2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım okurkn benim içim sızladı kim bilir sen nasıl hissetmişsindir çok geçmiş olsun canım defneciğine ggörünmez kaza işte çok üzüldüm canım sıkma canını bunla gelmiş geçmiş olsun arkadaşımm

canım hayırlısı olsun paşacığının odası güzel sağlıklı günlerde kullansın inş bizim kızımızında odası geldi:)) havalandırıyoruz bizde sağlıkla zamanında kullanmak nasip olur inş:))

canımm çok teşekkürlerr amin aminn inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız.. prensesin odası da hayırlı olsun annesiii

justing:canım çok geçmiş olsun inana benim içim parçalandı okurken seni hiç düşünemiyorum.çok şükür çocuğunun durumu iyimiş.

pınar:canım kardeşine çok geçmişl olsun arkadaşların dediği gibi cana geleceğine mala gelsin Allah esirgesin.sana da çok geçmiş olsun bol bol dinlen canım zaten az kaldı çoğu gitti azı kaldı senin zeynan güçlüdür :)))

Canim kizkardesine cok gecmis olsun allah beterinden korusun,kuzunda desene biraz aceleci dinlendigin surece bence sorun yok korkma...iyiki halletmissin butun islerini bende onumuzdeki hafta briseyler yapacagim mayista esim geliyor onunla cikip besik gibi ayritnilarida halledecegiz kismetse bakalim...

Ay cnm ya cok gecmis olsun igne tehlikleidir birde vucutta yurur tabi iyiki hemen almislar cok cok gecmis olsun....

sevincimmm çok teşekkürler canımmmm hiç sorma canım yaa çok farklı bir duydu girip girip bakıyorum Allahım kullanmayı nasip et diyorum binlerce kez.. hayal gibi..

ay ne guzel darisi tum guzel annelerin basina saglikla uzun yollar yatsin odasinda kuzucuk...

Sevinc cnm sanda gunaydin... :)

sağol canımm öyle az kaldı Allahın izni ile geçip gitsin inş..

sağol canım benim zeyna hızlı ama konuştuk anlaştık bekleyecek temmuzu)

Pinar cnm konuştuk ama buradan da yazayım, çok gecmis olsun. Kardesin de kızın da iyi çok şükür. Allahım saglikla devamını nasip etsin.

Justing kıyamam ben kuzunun minik ayağına, cnm ne acı çekmiş, allahım beterinden korusun. Elde değil kazalar oluyor, ne kadar dikkat etsen de olacağın önüne geçilmiyor. Bunla gecmis olsun cnm, minik Defneye kocaman öpücükler.

Nec gelmiş oglusunun odasi, ne güzel bir duygudur, tadını çıkar cnm doya doya. Ben 2 tane tulum aldım suana kadar onlar bile mest ediyor beni. Yataklar falan girince ise nasıl olur düşünemiyorum.

çok şükür canım bugünleri gördük darısı sağlıkla doğumla yavrularımızı kucağımıza almamıza, o cicişleri giydiklerini görmemize, odalarında büyümelerine şahit olmamızda.. ben enüz bişi almadım hediyeler var sadece onlara bakıp bakıp dua ediyordum şimdi odası da eklendi çok şükür.. Allahım meleklerimizi korusun, zamanında kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh canımm..

justing çok geçmiş olsun canım, allah beterinden korusun
nec oğluşunun odası gelmiş, gözünaydın rabbim sağlıklı günlerde kullanmanızı nasip etsin işallah

ayyyy odalar geliyor hazırlıklar devam ediyor, ne kadar güzel heyecanlar değil mi kızlar, acaba ilk kim doğum yapacak forumumuzda çok merak ediyorum. :)))

Biz geldik tombik kızımla :)
Bugun doktordaydik 5 haftadır görmüyordum bebeğimi
2,5 kilo aldığım icin azarı ışıttim ama şekerden hızlı kilo almissindir dedi bana
Bebek de 1 kilo olması gerekirken 1277 gr mis anali kızli buyumusuz yani bu ay :)
Ödemlerim varmış tuzu kes dedi hiç kullanmayacakmisim.yarin da diyete başlıyoruz 4 gun sıkı diyet sonraki tokluk şekerime bakılacak iyi çıkarsa diyeti gevşetiriz ayda 1.5 kilo Almani istiyorum diyete uyarsan alamazsın dedi
İste böyle
Kuzum aynı babasına benziyor cok net gördük bugun
Hepinizi öpüyoruz en sekerlisinden

2,5 kilo aldığım icin azarı ışıttim ama şekerden hızlı kilo almissindir dedi bana
Bebek de 1 kilo olması gerekirken 1277 gr mis anali kızli buyumusuz yani bu ay :)
Ödemlerim varmış tuzu kes dedi hiç kullanmayacakmisim.yarin da diyete başlıyoruz 4 gun sıkı diyet sonraki tokluk şekerime bakılacak iyi çıkarsa diyeti gevşetiriz ayda 1.5 kilo Almani istiyorum diyete uyarsan alamazsın dedi
İste böyle

İste böyle

İste böyle

güüüüüünnnnaaaayyyddddıınnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $k.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

cnm bende 1 aydır görmuyorum bebısımı özledım cnm kızımı :2: kılo alımın bence fazla degıl kızın tombik olmus hee maşallah cnm bız yemedık yemedık senınle bırden basladık yemeye durduramıoz sımdı ıyıım ben yıyorum acıkıoyrum bı sogandan ve sarımsaktan tıksındım okadar halada yemıyorum onları

maşallah bebişine nazarlık kondurasım geldi
güüüüüünnnnaaaayyyddddıınnnnnnnnnnnnnn

günaydın

günaydın arkadaşlar

justing çok çok geçmiş olsun. sakınan göze çöp kaçar misali. istemediğimiz olaylar bazen başımıza geliyor işte. Allaha şükür iğne hemen alınmış ve defnen de iyileşmiş.allah beterinden saklasın.

nec bebişinin odasına ilk kavuşan sensin sanırım. hayırlı olsun. inş. kuzucun mışıl mışıl uyur odasında.

alisablue bebeklerin tonbikleri çok şeker oluyor.yerim ben o tatlı tonbiş kızını .ama şekerin varsa dikkat etmen gerekir annesi.

canım ben de 3 kilo aldığım için aarı işittim ben de şeker yok ancak ayda 1,5 kilo almamı istiyor, nasıl yapacaksam :))
hamur işi, makarna ve pilav gibi şeyleri biraz olsun kesersek bence başarabiliriz.
ama maaşallah yediğin kızına gitmiş tatlım :))) allah nazarlardan saklasın

günaydınnn herkeseeee..

cloudy ve muhhanimcim çok teşekkür ederimm yavrularımız odalarında sağlıkla büyürler inşallah...

aliascım maşallah kuzunaaa.. büyücek tabi doktor amcası bişi demesin annesi onun için almış kilolaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…