2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

maşallah kuzuya şeker kız kendiy olsun senin kızının lakabı oyy yerim ben onu.))

sağol canım geldi geçti çok şükür..

kızlar nasılsınız bu ara yazamadım hic. sürekli yatıyorum dr bebegin cok asagıda oldugunu,biraz daha inerse doğumun başlayacağını söyledi bunun icin sürekli yatmam gerekiyormus.çok üzülüyorum daha çok küçük kuzucum 31 haftalık eğer doğarsa baya bi kuvezde falan kalır bir sürü tedavi kıyamam ben ona. ne olur dua edin bizim için.yatarak nereye kadar durdura bilirsek o kadar iyidir diyo dr bir hafta sonra tekrar gidicem inşallah yer değiştirir ve yukarı doğru kayar meleğim.şimdilik bekliyoruz bakalım.
dua edin bizim için ne olur.

Aman da tombis fistik :) ne guzel ya bebegin kilo almasi bence super birsey senin kilonu bilemem tabi hani dikkat etmen gerekiyorsa ama kuzucgun iyi olmasi ve kilo almasina cok sevindim masallah kuzuma...

Canim dilerim daha 3-4 hafta dayanirsiniz ama yatarak cok sey basariliyor onu soyleyebilirim cok ornegini biliyorum o yuzden mutlaka dinlen cnm sakin birsey olmaz diye dusunme dualarimiz seninle dilerim erken degil zamaninda gelir kuzucuk...

canımm inşallah yavrun yukarılara çıkar ve erken doğum durumu yaşanmaz.. ama burda da konuşmuştuk bebek 2 kg geçince küvezde çok kalmıyormuş arkadaşlar öyle dedi. inşallah tüm bunlar sadece ihtimalde kalır yavrun sağlıkla zamanında dünyaya gelir canım.. hepimizin yavruları inşallah..

Cnm benim korkma icini ferah tut ins. Moral cok onemli biliyorsun iyi dusun iyi olsun hersey ins.

Benimde arkadasimda 7 aylik hamileyken erken dogum riski olusmustu ve surekli yatmasi onerildi. Oda surekli yatti ve inan bana bebegin gunu gelmesine ragmen dogumadi. Iki hafta gec geldi kucuk prenses. Rabbim herseyin hayirlisini versin.

Onlemini al tabiki bol bol dinlen kendini hic birsey icin yorma ama dedigim gibi icini ferah tut ve bol bol bebeginle konus

MasaALLAH bebisine cnm... Tombik bebekler cok tatli oluyor sapur supur opup bitiresin gelior

Dikkat et cnm sagligina, iyi diyetler...

çok geçmiş olsun canım zaten şurda 2 yada 3 haftayı geçirdikten sonra doğum olsada çok kuvezde kalacağını sanmıyorum sıkma canını benim bebişlerimde 32 haftalıktan sonra heran doğma ihtimali var.çok riskli bir durum olsaydı doktorun hemen ciğerlerin gelişmesi için iğnelere başlardı.biz mesela öğle yapacaz eğer nst girdiğimde sancı belirtisi yada görünüşte erken doğum belirtisi gösteriyorsa doktorum hemen ciğerleri için iğneye başlayacak.

ALLAH yardimcin olsun cnm. InsaALLAH bebeklerimizi vakti zamani geldiginde dunyaya getiririz.

Nst ins sanci filan cikmaz cnm. Uzulme ins

ahh canım benimde aynen öyle bebeğim aşağıda şuan erken doğum riski yok diyo doktor ama dikkat edecekmişiz evden çıkmak yasak ayakta durmak benim bebeğim çok minicik Allah yardımcımız olsun inş.zamanındsa sağlıkla gelsin kuzularımız

canım geçmiş olsun ancak sakın moralini bozma ve kendini ve kuzucuğunu üzme, moralini yüksek tut ve dinlenmene bak sakın kötü düşünme iyi düşün ki her şey iyi olsun, kuzun da zamanında gelsin

nasılsınız arkadaşlar?

aymutu bol bol dinlen allahın izniyle inşallah zamanında kucağına alırsın kuzucuğunu.

birkaç gündür moralim bozuk benimde. tüp bebek merkezinde tanıştığım arkadaşımda hamile kalmıştı aynı gün transfer olmuştuk. erken doğum riskinden hastanede yatıyo şuan. bebek doğum pozisyonuna gelmiş az kanamada olmuş. allahım yardımcısı olsun.

benimde iki gündür ayak bileklerimde şişlik var. daha erken değilmi şişler için. ayakta kalmamaya çalışıyorum ama okulda ayakta kalmıyorum. eve gelinde ayakları dikiyorum ama geçmiyo

Son düzenleme:
biz geldik oğluşumun(yani hala sanırım oğluş cunku bacaklarıyla bagdas kurmus hıııcc bısı goremedık)teyzeleri...pınar ve diğer arkadaslar cok cok gecmıs olsun kuzularınızı rabbım korusun ıns hıcc bısıcıkler olmıycak tamda vakıtlerınde gelıcekler kollarınıza...bugun doktordan bende azar ısıttım 1 ayda 3 kılo almısım bende cokk uzuldum doktorda sekerden supelendı 50 lık seker yuklemesı yapıcaz sımdı 57 ıle hamıle kalmıstım bugun 5 ay 5 gunluk olduk ve kılomuzda 63 olmus:18:banada makarna ve pılavdan uzak dur hamur ıslerını fazla yeme falan dedı tuz kısmına gelınce ben bıraz tuz sevenlerdenım sakın tamamen kısma tuzu o da gerek az az kullan dedı gunde 3 lıtreden fazla su ıcıyorum belkıde odemdır bıraz takıpe alıp dıyet yapabılırmısızuffff canım azcık sıkıldı bı kılo ısıne daha 4 ayım var her ay 3 kılo alırsam naparım bılmem bu arada oglusum 25,5 cm ve 437 grmmıs:)

ermercimm ayakta durmaktan ve tuzlu yemekten ödem oluşurmuş. sen ne kadar ayakta durmamaya çalışsanda çocuklarla mümkün değil.. o yzden vakit buldukça ayaklarını havaya kaldır canım.. benimde bu hafta yavaş yavaş başladı sanırım, o da parmaklarımda.. yüzüğüm biraz boldu artık tam oluyor.. bakalım çok ödem oluşmadan atlatırız inallah bu dönemlerimizide..

poyrazcımm maşallah yavruna.. sizi merakta bırakmak istiyor demekki bu kilo işine bi benim doktorum bişey demiyor demekki.. haftaya kontrolüm var bi bakıyom bu sefer diyormuş elbette sağlıklı gebelik için kilo önemli ama aldığımız 2-3 kilonunda lafını yapmasınlar canım

cnm bnm hala cok yemıyorum ama alıyoruz artık kıloları :) sogan sarımsak ben de yemıyorum gerek de yok zaten :)

maşallah bebişine nazarlık kondurasım geldi

cnm bnm hepımızın bebıslerı nazarlık :)

alisablue bebeklerin tonbikleri çok şeker oluyor.yerim ben o tatlı tonbiş kızını .ama şekerin varsa dikkat etmen gerekir annesi.

sorma muhhanımcım bugun dıyetın ılk gunuydu. cok zor gectı.. normal dıyet yapsam yerım o kadar sıkmama kendımı ama bebek soz konusu olunca butun gun cnm ıstese de sıktım kendımı

cnm bnm dedıgın gıbı makarna pılav yok. ekmek de kısıtlı. bır de tum tatlılar yasak . napalım mınık ıyı olsun da dayanacagız

günaydınnn herkeseeee..

aliascım maşallah kuzunaaa.. büyücek tabi doktor amcası bişi demesin annesi onun için almış kilolaları

dimi ama :) cogu kıza gıtmıs zaten :) kızımla konusuyorum bugun kadın olmak zor degıl mı kızım daha bu yastan dıyet yapıyorsun sen de dıye :) alıssın sımdıden hayatı dıkkat etmekle gececek

maşallah kuzuya şeker kız kendiy olsun senin kızının lakabı oyy yerim ben onu.))

.

evde sekerpare dedık babasıyla :) seker kız candy de guzelmıs :)
cok tatlı olucak bu gıdısle cook

cnm bnm bebek ıyı olsun da sen yat . Allah yardımcınız olsun ınsallah gununden once gelmesın kuzularımız

Aman da tombis fistik :) ne guzel ya bebegin kilo almasi bence super birsey senin kilonu bilemem tabi hani dikkat etmen gerekiyorsa ama kuzucgun iyi olmasi ve kilo almasina cok sevindim masallah kuzuma...

fıstık kı ne fıstık :) yıyecegım ben onu bı dogsun :)

MasaALLAH bebisine cnm... Tombik bebekler cok tatli oluyor sapur supur opup bitiresin gelior
.

sorma esracım. zayıf da olsa gelınce yıyecek kısı cok mınıgımı :)

masallah oglusuna :)
ınsallah sureklı dıyete gerek kalmaz . gercekten zor oluyor cunku
Allah yardımcımız olsun

cnm merhaba
benım de ayak bıleklerım sısıyor. e. haftada da sıstı erken olmuyor sanırım.

kuzucuklarım sayfamız nerelere gıtms kımsecıkler yazmamıs bugun yanlız kalmıss nerelere gıttnız ısınız gücünüzmü var yoksa sıcaklar geldı dısarıyamı attık kendımızı ama yınede boş bırakmayalım topiğimizi bizimde salı günü doktr amcamızla randevumuz var ıns kızımızı görcez teyzeleri bir ay oldu bu arada ıst da yasayanlar hangı hastanelere gıdıosunuz ben anadolu saglık merkezine gidiyorum varmı oraya gıdenler

Gunaydin canm hadi bakalim hayirli doktorlar olsun...guzel haberlerle don insallah her doktor randevusu heyecan diymi?bu arada izmirde hava serin yani ruzgar var lodos esiyor basim agriyor bugun ilacta icemeyince agriyla debeleniyorum...
Simdiden iyi hafta sonlar guzleim...

Selam kizlar.
Hepimizin su siralar kilolar ile basi dertte.
Bende 10 kilo aldim daha 3 ayim var.
Diyette yok diye habire yigiyorum.
Allah sonumuzu hayir etsin.
Saglicakla kavusalim insallah yavrularimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…