maşallah kuzuya şeker kız kendiy olsun senin kızının lakabı oyy yerim ben onu.))Biz geldik tombik kızımla :)
Bugun doktordaydik 5 haftadır görmüyordum bebeğimi
2,5 kilo aldığım icin azarı ışıttim ama şekerden hızlı kilo almissindir dedi bana
Bebek de 1 kilo olması gerekirken 1277 gr mis anali kızli buyumusuz yani bu ay :)
Ödemlerim varmış tuzu kes dedi hiç kullanmayacakmisim.yarin da diyete başlıyoruz 4 gun sıkı diyet sonraki tokluk şekerime bakılacak iyi çıkarsa diyeti gevşetiriz ayda 1.5 kilo Almani istiyorum diyete uyarsan alamazsın dedi
İste böyle
Kuzum aynı babasına benziyor cok net gördük bugun
Hepinizi öpüyoruz en sekerlisinden
Pinar cnm konuştuk ama buradan da yazayım, çok gecmis olsun. Kardesin de kızın da iyi çok şükür. Allahım saglikla devamını nasip etsin.
Justing kıyamam ben kuzunun minik ayağına, cnm ne acı çekmiş, allahım beterinden korusun. Elde değil kazalar oluyor, ne kadar dikkat etsen de olacağın önüne geçilmiyor. Bunla gecmis olsun cnm, minik Defneye kocaman öpücükler.
Nec gelmiş oglusunun odasi, ne güzel bir duygudur, tadını çıkar cnm doya doya. Ben 2 tane tulum aldım suana kadar onlar bile mest ediyor beni. Yataklar falan girince ise nasıl olur düşünemiyorum.
sağol canım geldi geçti çok şükür..