cnm doktorum ergun ozız de yaptırın dedı. ama barıs tomografı esımın calıstıgı sırketın musterısı. gelın yapalım demısler. barısa gıdecegız sanırım. sen nerde yaptırdın?
cd ye cekıp verıyorlar degıl mı? ay ne kadar guzeldır kımbılır bebısını bu kadar net gormek
sağol canım teşekkürler işallah darısı başınıza, evt çok güzel pozlar yakaladı doktorCok sevindim cnm guzel haberlerle donmene darisi hepimizin basina....demek poz vermeyi simdiden ogrenmis ha?:)
ben 17 artılarda öğrendim cinsiyetini, benim doktorum da sezeryan önerdi ancak benim kistim olduğu için de, tüp bebek olduğu için de sezeryan yapılacak kısmetse işallahmerhaba hamişler:)bişi öğrenmek istiyorum bebişlerinin cinsiyetini 16.haftada öğrenen oldumu aranızda?biz kısmetse haftaya salı gunu 4ay 2 gunluk olucaz doktorumuz pek bı ketun garantıye alana dek bısıy solemıcek gıbıbıde ben su an hala sadece klınıktekı doktorumla ırtıbat halındeyım ve dogum ıcın yenı bı doktor edınmem gerekıcek sızce ayrıntılı ultrasondan sonra yenı bı doktor edınsem gecmı kalırım?bırde doktorum tup bebekde bebegı tehlıkeye atmamak ıcın sezeryan olucagını soyledı ve ben sımdıden korkmaya basladım bebısımın ılk banyosu ılk aglaması ben bunları bızzat gormek dıkıs korkusu olmadan saatlerce basında beklemek ıstıyorum tum doktorlar aynı seyımı onerıyor dogum ıcın yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...
ben 16. haftadaki kontorlumde öğrenemedim göstermedi.inş. pazartesi organ taramada öğrenirim diye umut ediyorum. ben doktorumu hiç değiştirmedim takiplerimi yapan doktora gidiyorum. kıymetli bebek olduğu için normal doğum önermiyorum sezeryan olacak dedi bende onayladım. doktor değiştirmede geç kalmış sayılmazsın canım doğumada ortlama 17-18 hafta kalmış oluyor panik yapma :)
çok şükür ayrıntılınız temiz çıkmış darısı bize inş. pzt de bizim ayrntılı var
geçen kontrolde ben gitmeden önce çikolata yedim doktor 4 boyutluda baktı cinsiyetini öğrenmek için ama kuzucum uyuyordu
kuzum nasıl sevindim şükürler olsun maşaallah kuzucuğuna nazar değmesin doğsunlarda ısıralım kuzucukları
Cloudly gözün aydın olsun ..
Maşallah oğluşuna ..
Ohh artık derin bir nefes almanın zamanı gelmiş annesi..
Yarım kilo olmuş bile minik kahramanımız ..
Bende cuma günü gideceğim bakalım benim kuzum ne kadarlık olmuş ..
16+0 da gittiğimizde hiç bişey demedi r'umuz ne boyunu ne kilosunu ..
Sadece cinsiyetini söyledi.
Bakalım bu sefer öğreniriz inşallah ..
En son 12+3 'te 6 cm di .. Ağırlığını söylememişti.
Gercekten çok sessiz artık sayfamız. Benden de bir ses gelsin madem))
Bizim kuzularımızın alışverişi biraz farklı olduğu için yorum yapmıyorum. Araba, oda, yatak konusunda biz ikiz anneleri farklı yollar izlemek zorundayız malum herseyden 2tane alınacak))
İkiz annelerimiz paylaşır belki ben de yazayım bir kaç şey.
Ben beşik alamayacağım, malum kullanım süresi kısa o yüzden uzun soluklu iki yatak düşünüyorum.
İkiz arabaları tek bebek arabalarından konfor olarak epey uzak, daha çok puset mantığı var ikiz arabalarında. Henüz kafamda net birşey yok. Ama zaten hepsi birbirine benziyor
Dogum konusunda da doktorum hersey istediğimiz gibi olursa normal bile dogurabilirsin dedi. İkizler %99 sezeryanla alınır diye de ekledi:))) yolumuz belli yani))
Kuzularımız saglikla gelsin inşallah, allahım tüm hazırlıklarımızı icimize sindirsin.
merhaba arkadaşlar
kontrollere gidilmiş
güzel güzel sonuçlar alınmış
bebişlerde çok iyiymiş
alışverişlerde başlamış
bende hafta sonu biraz baktım ama çok çeşit var baya zorlanıcaz heralde.
artık bende kızımın hareketlerini hissedebiliyorum ve her hissettiğimde içim garip oluyor
bu günleri yaşamak hergün karnımın biraz daha büyüdüğünü görmek çok ama çok güzel bir duygu
öpüyoruz sizi
kendinden şüphe etme daha erken gibi :))Isıniz zor guzelim maddi olarakta zor herseyden iki tane :) ama ne guzel beraber buyuyecekler o da ayri bir guzellik...
ermer yaaa ben daha birsey hissetmiyorum yada bazen kendimden suphe ediyorum acaba birseyler oluyor bazen acaba onlar hareket mi diye dusunuyorum :)
kendinden şüphe etme daha erken gibi :))
bende daha birşey hissetmiyorum, sanırım 1-2 haftaya hissederim diye düşünüyorum .benım karnım daha çıkmadı iç karnım genişmiş ondan da biraz geç hissetme olurmuş öyle dedi tecrübesi olanlar
16.haftadaki kontrolumde doktor 1 aya kadar hissedersin demişti 20.haftaya denk geliyor oda.Sagol Lotuscum sen benden ondesin sen de hissetmedigine gore benim ki epey erken, aslinda 20.hafta diyorlar diymi?karnim vallaha benim de cok yok bu ic karin mevzusu sanirim bende de soz konusu gerci doktoruma soylesem o ne demek der fazla mantikli bir tiptir :) neyse bencede ic karin olayi var diye dusunuyorum...
slm kızlar nasılsınız?
benim bugün kontrolüm var saat 2 de.seker testi yapılacak bakalım hayırlısı.
benim ailemde seker hastalığı var annemde, babamda, abimde o yüzden biraz tedirginim bu konuda gerçi ilk hamileliğimde çıkmamıştı inşallah bunda da bir sorun olmaz.
kızlar selam çok şükür rabbime ayrıntılımız temiz çıktı, oğlumun sağlığı yerinde.... rabbime ne kadar şükretsem azdır, işallah epimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza....
oğlum usg esnasında gülümsedi ve el salladı harikaydı, bu nasıl bir duygu nasıl bir şeydir, anlatması tarif etmesi mümkün değil....
bu arada dört boyutlu usg ye gitmeden önce çikolata yemenizi tavsiye ederim çok güzel pozlar yakaladık doktorla....
oğlum 500 gr boyu ise 26 cm olmuş