2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm slm
Ben 16 da öğrendim kızımı
Ayrıntılı insallah Cts gunu onda daha net görürüz
Benim doktorum 38 de karar vercegiz normal mı
Sezaryanmı olduguna dedi.bebegin kilosu,geliş pozisyonu ve de benim vücut yapıma bakacakmış
Her gebelik kıymetli bizim icin dedi. Yani illa sezaryan olacak diye birsey yokmuş tup bebekler icin
Ben normal dogum istiyorum .insallah Allah hayırlısını kısmet eder hepimize

kuzum nasıl sevindim şükürler olsun maşaallah kuzucuğuna nazar değmesin doğsunlarda ısıralım kuzucukları

canım ben ergun öziz de yaptırdım, evet cd ye çektiler ama başlamadan ben yine sordum çekiyorsunuz değil mi diye hatırlattım aslında...4 boyutlu fotograf da verdiler, durup durup bakıyorum akşamdan beri çıkamadım etkisinden çok güzel çok :)))

Tünaydn güzel annişlerrrrr :)
Ben bugün çok mutluyum , erkek infertilites topiğinde ki bir akadaşımın tüp bebek ile hamile olduğunu öğrendik az evvel..
Çok şükür ki biri daha kavuşuyor meleğine ..
Kızlar ben her hamileye çok seviniyorum am tüp bebek ile hamişler çok ayrı gözümde..

Kızlar konumuz doğum şekliymiş madem bende bir iki kelam edeyim ..
Benim %99 sezeryan olacak ..
Çünkü kan pıhtılaşmam olduğu için her gün iğne kullanıyorum ..
Kendim vuruyorum ..
Benim doğumum o yüzden planlı olmak zorunda ..
Gönül normal doğum isterdi ama malesef bazen olmuyor ..
Olsun kuzum salıkla gelsinde..

Cok sevindim cnm guzel haberlerle donmene darisi hepimizin basina....demek poz vermeyi simdiden ogrenmis ha?:)
sağol canım teşekkürler işallah darısı başınıza, evt çok güzel pozlar yakaladı doktor
ben 17 artılarda öğrendim cinsiyetini, benim doktorum da sezeryan önerdi ancak benim kistim olduğu için de, tüp bebek olduğu için de sezeryan yapılacak kısmetse işallah

işallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin
kuzum nasıl sevindim şükürler olsun maşaallah kuzucuğuna nazar değmesin doğsunlarda ısıralım kuzucukları

sağol pınarcım , ısıralım kuzuları yiyelim işallah :)))

Cloudly gözün aydın olsun ..
Maşallah oğluşuna ..
Ohh artık derin bir nefes almanın zamanı gelmiş annesi..
Yarım kilo olmuş bile minik kahramanımız ..

Bende cuma günü gideceğim bakalım benim kuzum ne kadarlık olmuş ..
16+0 da gittiğimizde hiç bişey demedi r'umuz ne boyunu ne kilosunu ..
Sadece cinsiyetini söyledi.
Bakalım bu sefer öğreniriz inşallah ..

En son 12+3 'te 6 cm di .. Ağırlığını söylememişti.

sağol canım teeşekkürler, çok şükür atlattık darısı başına olsun...
evt canım oğlum büyümüş çok şükür
benim doktorum da kilosunu ben sorunca söylüyordu ama ben ısrarla hep sordum :) sen de sorarsan söyler bence

merhaba güzelller güzeli annecikler ve değerli bebeklerimiz

arkadaşlar hepinizin güzel haberleri hayırlı olsun. sürekli okuyorum ama iş yoğunluğum nedeniyle hepinize ayrı ayrı yazamıyorum

bebek cinsiyeti özellikle erkek ise eğer benimki gibi 14. haftadan itibaren belli oluyor fakat doktorlar yasa gereği 16. haftada söylüyor net olarak.

doğum konusunda benimde doktorum sezeryan olacağımı söyledi. bende normal doğum olur mu diye düşünüyorum ama kendime güvenemiyorum bu konuda. ayrıca bebeğimi riske atmak da istemiyorum.

bebek arabası olarak fikirleriniz var mı? ben hauck malibu travel sistem bebek arabasını çok beğendim. fakat hala araştırıyorum.

beşik konusunda kararsızım. caplonbaanın büyümeyen beşiğine karar vermiştim fakat sallanmadığını öğrenince almaktan vazgeçtim.

daha alacak çok şeyimiz var. alışveriş işi gerçekten zormuş.
hepimize kolay gelsin.

kızlarrrrr

nerdesiniz nıe bukadar bos bugun burası yaz gelsın topigimzde kimse kalmaz yaa

sizleri seviyoruzz canlarım hadıı toplananın artıkk

Gercekten çok sessiz artık sayfamız. Benden de bir ses gelsin madem))

Bizim kuzularımızın alışverişi biraz farklı olduğu için yorum yapmıyorum. Araba, oda, yatak konusunda biz ikiz anneleri farklı yollar izlemek zorundayız malum herseyden 2tane alınacak))
İkiz annelerimiz paylaşır belki ben de yazayım bir kaç şey.

Ben beşik alamayacağım, malum kullanım süresi kısa o yüzden uzun soluklu iki yatak düşünüyorum.

İkiz arabaları tek bebek arabalarından konfor olarak epey uzak, daha çok puset mantığı var ikiz arabalarında. Henüz kafamda net birşey yok. Ama zaten hepsi birbirine benziyor

Dogum konusunda da doktorum hersey istediğimiz gibi olursa normal bile dogurabilirsin dedi. İkizler %99 sezeryanla alınır diye de ekledi:))) yolumuz belli yani))

Kuzularımız saglikla gelsin inşallah, allahım tüm hazırlıklarımızı icimize sindirsin.

merhaba arkadaşlar
kontrollere gidilmiş
güzel güzel sonuçlar alınmış
bebişlerde çok iyiymiş
alışverişlerde başlamış
bende hafta sonu biraz baktım ama çok çeşit var baya zorlanıcaz heralde.
artık bende kızımın hareketlerini hissedebiliyorum ve her hissettiğimde içim garip oluyor
bu günleri yaşamak hergün karnımın biraz daha büyüdüğünü görmek çok ama çok güzel bir duygu
öpüyoruz sizi

Isıniz zor guzelim maddi olarakta zor herseyden iki tane :) ama ne guzel beraber buyuyecekler o da ayri bir guzellik...

ermer yaaa ben daha birsey hissetmiyorum yada bazen kendimden suphe ediyorum acaba birseyler oluyor bazen acaba onlar hareket mi diye dusunuyorum :)

kendinden şüphe etme daha erken gibi :))
bende daha birşey hissetmiyorum, sanırım 1-2 haftaya hissederim diye düşünüyorum .benım karnım daha çıkmadı iç karnım genişmiş ondan da biraz geç hissetme olurmuş öyle dedi tecrübesi olanlar

Sagol Lotuscum sen benden ondesin sen de hissetmedigine gore benim ki epey erken, aslinda 20.hafta diyorlar diymi?karnim vallaha benim de cok yok bu ic karin mevzusu sanirim bende de soz konusu gerci doktoruma soylesem o ne demek der fazla mantikli bir tiptir :) neyse bencede ic karin olayi var diye dusunuyorum...

Sagol cnm iyi dileklerin için. Daha erken bence de, ben de hala hissetmiyorum. Doktor endişe etme 1-2 haftaya ancak dedi.

slm kızlar nasılsınız?
benim bugün kontrolüm var saat 2 de.seker testi yapılacak bakalım hayırlısı.
benim ailemde seker hastalığı var annemde, babamda, abimde o yüzden biraz tedirginim bu konuda gerçi ilk hamileliğimde çıkmamıştı inşallah bunda da bir sorun olmaz.

16.haftadaki kontrolumde doktor 1 aya kadar hissedersin demişti 20.haftaya denk geliyor oda.

ilk hamileliğinde çıkmadıysa şimdide çıkmaz gibi geliyor
umarım herşey yolunda gider

merhaba arkadaşlar

sakın karnım daha çıkmadı ve bebeğimi hissetmiyorum diye endişe içine girmeyin.
doğal olarak bende sizler gibi yaptım ama yanlış yapmışım. hergün korkuyordum neden göbeğim büyümüyor ve hissetmediğim için de nerde bu bebek diye .

kızlar ben bebeğimi gerçekten 24. haftada hissettim ve göbeğimde son 1 ay içinde çıkmış durumda.
o nedenle strese hiç gerek yok. herşey yolunda keyfinize bakın derim.

kayracım dediğin gibi ikiz annelerinin işi gerçekten zor. ne alsan 2 tane alacaksınız. valla bizler tek bebeğimiz olduğu halde bişey alırken 100 kere düşünüyoruz sen 200 kere düşüneceksiniz. ama sonuçta 2 tane dünyalar tatlısı kuzucuklarınız olacak. o nedenle her zorluğa değer.

canım hayırlı olsun çok sevindim herşeyin ii olmasına.çikolata konusunda haklısın doktor banada şeker vermişti hareketlensinler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…