2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

çok saoalun canlarım Allahım sağlıkla kullanmayı nasip eder hepimize inşallah..

Pinarcim bir de chicco nun liteway diye bir puseti var.defnemin ondan...hem kisa hem yaza uygun..baston oluyo..o kadar hafif ve pratikki..cok memmun kaldik niz.kis icin naylon ve ozel koruma kilifida var..netten bir bak istersen..
canım ben baktım onlara çok beğendim hafif diye ama araba koltuğu pusete takılmıyo diye vazgeçtim yeni doğunca direk araba kullanamıyo bildiğim kadarı ile o nedenle diğerlerinden alayım dedim bilmem ki

canım ben bu hafta ikinci aşımı vurunacam doktora sor bence bir iki günden zarar çıkmaz kafana takma.....

canım çok güzel.......

cnm bebısın odasını almıssın ii yapmıssın hayırlı ugurlu olsunn ALLAHIM sağlılkla sıhhatli bi şekilde kullanmayı nasıp etsın (amın) bende şifonyer almıcam cunku büyüyen besıgın zaten heryerinde dolap var gerek yok dedı alıcam yer bende 28 haftadan sonra alıcam ıns şimdilik bi kaç zıbın aldım okadar oda indirimdeydı oyusden hangı renk aldın cnm merak ettım

kızlar nerdesınız koca göbüşlülerr ne kadar boş kaldı topik ısısızlaştıı herkes iyidir inşş

kızlar nerdesınız koca göbüşlülerr ne kadar boş kaldı topik ısısızlaştıı herkes iyidir inşş

Biz buradayız
:)
Valla bu hafta artık gobisim çıktı kızlar. hatta cocuğun biri alışveriş arabasını hafta sonu karnıma çarpıyordu ki annesi oğlum dikkat etsene abla hamile diye uyardı :) sonunda dışarıdan anlaşılıyor hamile oldugum artık
Bu hafta babamizi yurt dısına gönderdik yine ve ananemize taşındık.babamizi özlesek de ananemiz bize cok iyi bakıyor
Detaylı ultrason 15 Mart ti bizim,babamizi bekleyelim dedim o yüzden ya 17 şinde ya da haftaya gireceğiz detayliya

Nec cnm gule gule kullanın insallah oglusunun odasını
Diğer anneler hepinizi öpüyoruz
İnsallah cok güzel bı hafta oldun bu hafta

canımm çok saolasın inşallah sağlıkla kullanmayı nasip eder Allahım hepimize.. krem rengi aldım cnm aslında hep beyazlara bakıyordum :) içime sindi çok, dükkanda ve katalogtan bi kaç resim çektim bilgisayara aktarınca paylaşıcam sizlerle. ama bi kaç değişiklik olcak onlardan kulpları ve üstündeki sticker farklı olcak.. ama kızlar için çeşit çok daha fazla ve çok daha göz alıcı ben erken diyodum ama alışverişe gelenler hep bizim haftalardaydı.. 28-30dan sonra hazırlıklar tamamlanmalıymış..

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler herkese güzel haberlerin geldiği iyi bir hafta diliyorum

aliascım çok saolasın darısı sizlere inşallah.. bende haftasonu yaşadım benzer bi olayı.. sandalyeler arasından geçicektim orda çalışan kız sandalyeleri tuttu elleriyle korudu beni. nasıl mutlu oldum.. Allahım yavrularımız kucağımızda da böyle güzel şeyler yaşamamızı nasip eder inşallahh..

lotuscum günaydınnn.. iyi bi hafta geçiririz inşallah..

cnm kremde gusel bende krem istıyorum cnm güle güle kullansın kuzucuk
benımde cok ısım var odası boyancak daha mayıs ayında ıns bıtırcez hepsını bakalım cnm hayırlsı

Herkese güzel bir hafta diliyorum. Maşallah herkes iyi, keyifler yerinde.

Nec hayırlı olsun oğlunun odasi, allahım saglikla, huzurla kavuştursun oğlunu odasına.

Alias Allah kavuşturun cnm, iyi olmanıza çok sevindim. Sonuna kadar inşallah hepimiz böyle keyifli oluruz.

Akasya rica ederim, sizlerin mutluluklarını zevkle yazıyorum listemize. Kızına saglık sihat diliyorum.

Haklisin epey yavaşladık, gobusler büyüdükce anneler alışverişe çıkmaya başladı)

kızlar bugün akşam ikinci düzey ultrasonumuz var, detaylı organ taraması yapılacak, bize dua edin lütfen, öpüyorum sizleri ve kuzularınızı sevgiler

Günaydın kızlar ..
Güzel bir hafta diliyorum herkese ..
Topiğimiz yeniden canlanmış çok şükür , çok mutlu oldum ..
Kızlar bu sabah oğluşum tekmeleyerek uyandırdı beni, pıt pıt diye derinden gelen bir kıpırtı ile ..
Aslında 3-4 gündür hissediyordum bişeyler ama tam emin olmak istiyordum ..
Bu sabah evet bu oğluşum diyebildim , inşallah ilerleyen zamanlarda uçan tekmeleri daha da sertleşmeye devam eder..
Darısı diğer arkadaşlarımaaaaaa :)

Nec ; oğluşunun odasını almışsınız , hayırlı uğurlu olsun ..
Bence erken değil tam zamanı olmuş ..
Çünkü dediğin gibi kokusunun da geçmesi 2 ayı buluyor ..
Bizde Allah nasip ederse 28. haftadan sonra almyı düşünüyoruz ..
Odamızı da o zaman boyatıcaz ki, onun da kokusu kalmasın ..
Rabbim'den tek dileğim sağlıcakla kullansınlar ..
Dün eşim 1 tane battaniye çeşit çeşit biberon emzik almış, kayınvalidem de 2 tane batanniye ..
Baktım ve sadece Rabbim kullandırmak nasip et dedim ..
Ne kadarda olsa bizler zor kavuştuğumuz için hep bir tedirginlik oluyor..
Ama güzel düşünelim güzel olsun :)

Alias Blue ; Sağlıcakla tez vakitte kavuşun inşallah ..
Günler su gibi geçsin ..

Cloudly ; Ayrıntılınız varmış bugün ..
İnşallah çok güzel geçer ve kuzun çok sağlıklıdır inşallah ..
Benim bu cuma özelde var ayrıntılı usg ( 19 . hafta ) ve devlet hastanesinde de 29 martta (21. hafta ).
Bende o kadar heyecanlıyım ki, inşallah çok güzel geçer ..

Ne guzel yaaa demek karnin cikti ya bende hala ufacik birsey var hic belli olmuyor sabirla sizin haftalara gelmeyi bekliyorum..herseyin yolunda gitmesinse sevindim kocana allah kavustursun..detayli ultrasonda bol sans dilerim hersey yolunda gider.

kızlar bugün akşam ikinci düzey ultrasonumuz var, detaylı organ taraması yapılacak, bize dua edin lütfen, öpüyorum sizleri ve kuzularınızı sevgiler

Hayirlisi olsun cnm dualarimiz seninle...

Kizlar ben yurt disinda yasiyorum bilmiyorum daha once yazmismiydim,ve bebek dogduktan sonra 3 aylik olana kadar buralarda olacagiz sadece simdilik bir besik ihtiyacim olacak,yanimda yatirmak icin sizce hangi marka iyidir?internette arastirma yaparken hangi markalara bakmam daha iyi ne dersiniz?

cnm güle güle git güle güle gell

Yakında bizde bebeklerimizin ciiclerini paylaşırız burad biraz biriksindeeeee :)

inşş cnm az kaldıı

cnm ben dün bizim burda avm var ordan ebebek magazasına gıttım orda parklı yataklar var ve ucuz benım hosuma gıttı bence ole bısı olabılır yada cnm suslu pusetler oluyorya onlardanda olabılır gıderken goturebılırlısn bence besık almaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…