- 26 Ocak 2011
- 318
- 2
yine kimse yok ( nerelerdesiniz arkadaşlar? havalar açılınca herkes dışarı mı çıktı acaba??
inşallah herkes iyidir.. yavruşlar sağlıklıdır.. biz de dün eşimle oğluma oda bakmaya çıktık alma niyetimiz yoktu, fikir olsun dedik. daha erken diye düşünüyordum çünkü. 32den sonra alırım derken son girdiğimiz dükkanda seçtik :) Allah nasip ederse nisan sonu gibi gelicek. 45 gün sonra veriyorlar. sonrasında da boyanın kokusu gitmesi için havalanması gerekiyomuş o yüzden erken değilmiş şu an. baya standartlar var arkadaşlar, mutlaka araştırmışınızdır. kullanılan malzeme, boya filan. inşallah doğru seçim yapmışızdır. dikkat ettik çok. Allahım inşallah oğlumun sağlıkla yatmasını nasip eder.. oda derken bi beşik bi 3lü dolap aldık. şifonyere gerek duymadım. zaten oda da çok müsait olmaz şifonyerle. emzirme koltuğu gibi bişey daha düşünüyorum çünkü. bakalım yatağın nevresim takımı, cibinliği de var. böyle alışveriş yapınca daha bi heyecanlandım. Allahım sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah yavrularımızın..
canım hayırlı uğurlu olsun.bende derin bir şekilde bakıyorum mobilyalara sanırım bende örnek bulup yaptıracam.bide ailede herkes tek beşik al diyor galiba tek beşik alacam ikisini yan yana yatırırım :))))))) bu arada canım bebeğin çantasını hazırladın mı?ben nisanın ilk haftası hazırlamayı düşünüyorum.