yine kimse yok( nerelerdesiniz arkadaşlar? havalar açılınca herkes dışarı mı çıktı acaba??
inşallah herkes iyidir.. yavruşlar sağlıklıdır.. biz de dün eşimle oğluma oda bakmaya çıktık alma niyetimiz yoktu, fikir olsun dedik. daha erken diye düşünüyordum çünkü. 32den sonra alırım derken son girdiğimiz dükkanda seçtik :) Allah nasip ederse nisan sonu gibi gelicek. 45 gün sonra veriyorlar. sonrasında da boyanın kokusu gitmesi için havalanması gerekiyomuş o yüzden erken değilmiş şu an. baya standartlar var arkadaşlar, mutlaka araştırmışınızdır. kullanılan malzeme, boya filan. inşallah doğru seçim yapmışızdır. dikkat ettik çok. Allahım inşallah oğlumun sağlıkla yatmasını nasip eder.. oda derken bi beşik bi 3lü dolap aldık. şifonyere gerek duymadım. zaten oda da çok müsait olmaz şifonyerle. emzirme koltuğu gibi bişey daha düşünüyorum çünkü. bakalım yatağın nevresim takımı, cibinliği de var. böyle alışveriş yapınca daha bi heyecanlandım. Allahım sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah yavrularımızın..
Herkese güzel bir hafta diliyorum. Maşallah herkes iyi, keyifler yerinde.
Nec hayırlı olsun oğlunun odasi, allahım saglikla, huzurla kavuştursun oğlunu odasına.
Alias Allah kavuşturun cnm, iyi olmanıza çok sevindim. Sonuna kadar inşallah hepimiz böyle keyifli oluruz.
Akasya rica ederim, sizlerin mutluluklarını zevkle yazıyorum listemize. Kızına saglık sihat diliyorum.
kızlar bugün akşam ikinci düzey ultrasonumuz var, detaylı organ taraması yapılacak, bize dua edin lütfen, öpüyorum sizleri ve kuzularınızı sevgiler
Sagol cnm benimNe guzel yaaa demek karnin cikti ya bende hala ufacik birsey var hic belli olmuyorsabirla sizin haftalara gelmeyi bekliyorum..herseyin yolunda gitmesinse sevindim kocana allah kavustursun..detayli ultrasonda bol sans dilerim hersey yolunda gider.
Hayirlisi olsun cnm dualarimiz seninle...
Günaydın kızlar ..
Güzel bir hafta diliyorum herkese ..
Topiğimiz yeniden canlanmış çok şükür , çok mutlu oldum ..
Kızlar bu sabah oğluşum tekmeleyerek uyandırdı beni, pıt pıt diye derinden gelen bir kıpırtı ile ..
Aslında 3-4 gündür hissediyordum bişeyler ama tam emin olmak istiyordum ..
Bu sabah evet bu oğluşum diyebildim , inşallah ilerleyen zamanlarda uçan tekmeleri daha da sertleşmeye devam eder..
Darısı diğer arkadaşlarımaaaaaa :)
Nec ; oğluşunun odasını almışsınız , hayırlı uğurlu olsun ..
Bence erken değil tam zamanı olmuş ..
Çünkü dediğin gibi kokusunun da geçmesi 2 ayı buluyor ..
Bizde Allah nasip ederse 28. haftadan sonra almyı düşünüyoruz ..
Odamızı da o zaman boyatıcaz ki, onun da kokusu kalmasın ..
Rabbim'den tek dileğim sağlıcakla kullansınlar ..
Dün eşim 1 tane battaniye çeşit çeşit biberon emzik almış, kayınvalidem de 2 tane batanniye ..
Baktım ve sadece Rabbim kullandırmak nasip et dedim ..
Ne kadarda olsa bizler zor kavuştuğumuz için hep bir tedirginlik oluyor..
Ama güzel düşünelim güzel olsun :)
Alias Blue ; Sağlıcakla tez vakitte kavuşun inşallah ..
Günler su gibi geçsin ..
Cloudly ; Ayrıntılınız varmış bugün ..
İnşallah çok güzel geçer ve kuzun çok sağlıklıdır inşallah ..
Benim bu cuma özelde var ayrıntılı usg ( 19 . hafta ) ve devlet hastanesinde de 29 martta (21. hafta ).
Bende o kadar heyecanlıyım ki, inşallah çok güzel geçer ..
Günaydın kızlar ..
Güzel bir hafta diliyorum herkese ..
Topiğimiz yeniden canlanmış çok şükür , çok mutlu oldum ..
Kızlar bu sabah oğluşum tekmeleyerek uyandırdı beni, pıt pıt diye derinden gelen bir kıpırtı ile ..
Aslında 3-4 gündür hissediyordum bişeyler ama tam emin olmak istiyordum ..
Bu sabah evet bu oğluşum diyebildim , inşallah ilerleyen zamanlarda uçan tekmeleri daha da sertleşmeye devam eder..
Darısı diğer arkadaşlarımaaaaaa :)
Nec ; oğluşunun odasını almışsınız , hayırlı uğurlu olsun ..
Bence erken değil tam zamanı olmuş ..
Çünkü dediğin gibi kokusunun da geçmesi 2 ayı buluyor ..
Bizde Allah nasip ederse 28. haftadan sonra almyı düşünüyoruz ..
Odamızı da o zaman boyatıcaz ki, onun da kokusu kalmasın ..
Rabbim'den tek dileğim sağlıcakla kullansınlar ..
Dün eşim 1 tane battaniye çeşit çeşit biberon emzik almış, kayınvalidem de 2 tane batanniye ..
Baktım ve sadece Rabbim kullandırmak nasip et dedim ..
Ne kadarda olsa bizler zor kavuştuğumuz için hep bir tedirginlik oluyor..
Ama güzel düşünelim güzel olsun :)
Alias Blue ; Sağlıcakla tez vakitte kavuşun inşallah ..
Günler su gibi geçsin ..
Cloudly ; Ayrıntılınız varmış bugün ..
İnşallah çok güzel geçer ve kuzun çok sağlıklıdır inşallah ..
Benim bu cuma özelde var ayrıntılı usg ( 19 . hafta ) ve devlet hastanesinde de 29 martta (21. hafta ).
Bende o kadar heyecanlıyım ki, inşallah çok güzel geçer ..
kızlar selam çok şükür rabbime ayrıntılımız temiz çıktı, oğlumun sağlığı yerinde.... rabbime ne kadar şükretsem azdır, işallah epimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza....
oğlum usg esnasında gülümsedi ve el salladı harikaydı, bu nasıl bir duygu nasıl bir şeydir, anlatması tarif etmesi mümkün değil....
bu arada dört boyutlu usg ye gitmeden önce çikolata yemenizi tavsiye ederim çok güzel pozlar yakaladık doktorla....
oğlum 500 gr boyu ise 26 cm olmuş
bilgemm, nilifer, cloudy çok saolun arkadaşlar..
bilgemm kesinlikle öyle.. benimde annem, kayınvalidem, ablam bişiler aldılar ama daha vermeyin diyorum.. bakmaya kıyamıyorum bile.. ama inşallah bu zamana kadar geldiğimiz gibi sağlıkla devam ederiz.. iyi düşünüp iyi şeyler yaşayalım inşallah..
sevincimm krem gerçekten güzel duruyormuş.. tavsiye ederim..
nilifercim henüz hazırlamadım. aslında 28. haftada hazırlamak gerekiyormuş ama sanki ben 32 den sonra hazırlarım diyorum..
cloudycim çok şükür temiz çıkmış ayrıntılıda.. yavruşu görmek nasıl güzel bir duygu değil mi hele ki gülmüş, el sallamış.. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inşallah..
gecmıs olsun tatlım :) masallah oglusuna
canım senin de detaylı varmış 1 hafta sonra işallah sen de güzel haberlerle dönersin sen nerde yaptıracaksın?
kızlar selam çok şükür rabbime ayrıntılımız temiz çıktı, oğlumun sağlığı yerinde.... rabbime ne kadar şükretsem azdır, işallah epimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza....
oğlum usg esnasında gülümsedi ve el salladı harikaydı, bu nasıl bir duygu nasıl bir şeydir, anlatması tarif etmesi mümkün değil....
bu arada dört boyutlu usg ye gitmeden önce çikolata yemenizi tavsiye ederim çok güzel pozlar yakaladık doktorla....
ben 12 de ogrendım yanlıs cıktı sonra ayrıntılıda acık acık gordum kız demıslerdı erkek cıktıı .. neden gec kalasın kı renklı ultrason 18-22 haftalar arasında oluyor doguma daha 18 hafta kalmıs oluyor bence fazla paniksin sakinn .. doktoruna güven ve hamılelıgının tadını cıkar ....merhaba hamişler:)bişi öğrenmek istiyorum bebişlerinin cinsiyetini 16.haftada öğrenen oldumu aranızda?biz kısmetse haftaya salı gunu 4ay 2 gunluk olucaz doktorumuz pek bı ketun garantıye alana dek bısıy solemıcek gıbıbıde ben su an hala sadece klınıktekı doktorumla ırtıbat halındeyım ve dogum ıcın yenı bı doktor edınmem gerekıcek sızce ayrıntılı ultrasondan sonra yenı bı doktor edınsem gecmı kalırım?bırde doktorum tup bebekde bebegı tehlıkeye atmamak ıcın sezeryan olucagını soyledı ve ben sımdıden korkmaya basladım bebısımın ılk banyosu ılk aglaması ben bunları bızzat gormek dıkıs korkusu olmadan saatlerce basında beklemek ıstıyorum tum doktorlar aynı seyımı onerıyor dogum ıcın yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...
günaydın hamiş arkadaşlarımbugün gününüzün bol bol bebişinizin tekmeleriyle gecmesi dileğiylee..Hepinizii öpüyoruzz kızçemlee
merhaba hamişler:)bişi öğrenmek istiyorum bebişlerinin cinsiyetini 16.haftada öğrenen oldumu aranızda?biz kısmetse haftaya salı gunu 4ay 2 gunluk olucaz doktorumuz pek bı ketun garantıye alana dek bısıy solemıcek gıbıbıde ben su an hala sadece klınıktekı doktorumla ırtıbat halındeyım ve dogum ıcın yenı bı doktor edınmem gerekıcek sızce ayrıntılı ultrasondan sonra yenı bı doktor edınsem gecmı kalırım?bırde doktorum tup bebekde bebegı tehlıkeye atmamak ıcın sezeryan olucagını soyledı ve ben sımdıden korkmaya basladım bebısımın ılk banyosu ılk aglaması ben bunları bızzat gormek dıkıs korkusu olmadan saatlerce basında beklemek ıstıyorum tum doktorlar aynı seyımı onerıyor dogum ıcın yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...