2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım hayırlı uğurlu olsun.bende derin bir şekilde bakıyorum mobilyalara sanırım bende örnek bulup yaptıracam.bide ailede herkes tek beşik al diyor galiba tek beşik alacam ikisini yan yana yatırırım :))))))) bu arada canım bebeğin çantasını hazırladın mı?ben nisanın ilk haftası hazırlamayı düşünüyorum.

uzun zamandır yazamıyordum geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir.
alısverişer başlamış hayırlı olsun güzel anneler.
benim ikinci bebeğim olacağı için genel seyler hazır ilk kızımın puseti,karyolası, arabası, ana kucağı vs. hepsi duruyo sadece kıyafet alıcağım onun içinde erken olduğunu düşünüyorum. gerçi o minicik şeyleri gördükce içim gidiyo ama kendimi frenlemeye çalışıyorum.
bebek karyolası alacaklara ben ilk kızıma sağlığı açısından boyasız tahtadan karyola almıştım onların takımlarıda var kullanışlıda fiyat olarak diğer süslülere göre pahalı biraz ama olsun onlar için her şeyin en iyisi demi.zehra biraz büyüyüp beşiğin kenarından tutunup ayağa kalktığı zaman damağıyla beşiğin kenarlarını kemiriyordu o zaman bu beşiği almakla doğru bi karar verdiğimizi anlamıştık.

Sagol cnm bnm
Allah bozmasın keyfimizi insallah

Sagol cnm benim
Gecen hafta bnm hala cok belli degildi karnım ama 23. Haftamız olan bu hafta da resmen koca göbekli oldum
Darisi basına :)

Sagol Bilgemcm
Rabbim hepimizi miniklerine saglikla kavuştursun insallah

Sagol Bilgemcm
Rabbim hepimizi miniklerine saglikla kavuştursun insallah

kızlar selam çok şükür rabbime ayrıntılımız temiz çıktı, oğlumun sağlığı yerinde.... rabbime ne kadar şükretsem azdır, işallah epimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza....

oğlum usg esnasında gülümsedi ve el salladı harikaydı, bu nasıl bir duygu nasıl bir şeydir, anlatması tarif etmesi mümkün değil....

bu arada dört boyutlu usg ye gitmeden önce çikolata yemenizi tavsiye ederim çok güzel pozlar yakaladık doktorla....

oğlum 500 gr boyu ise 26 cm olmuş

bilgemm, nilifer, cloudy çok saolun arkadaşlar..

bilgemm kesinlikle öyle.. benimde annem, kayınvalidem, ablam bişiler aldılar ama daha vermeyin diyorum.. bakmaya kıyamıyorum bile.. ama inşallah bu zamana kadar geldiğimiz gibi sağlıkla devam ederiz.. iyi düşünüp iyi şeyler yaşayalım inşallah..

sevincimm krem gerçekten güzel duruyormuş.. tavsiye ederim..

nilifercim henüz hazırlamadım. aslında 28. haftada hazırlamak gerekiyormuş ama sanki ben 32 den sonra hazırlarım diyorum..

cloudycim çok şükür temiz çıkmış ayrıntılıda.. yavruşu görmek nasıl güzel bir duygu değil mi hele ki gülmüş, el sallamış.. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inşallah..

gecmıs olsun tatlım :) masallah oglusuna

sağol canım çok teşekkürler, işallah hepimiz alalım kucaklarımıza sağlıkla huzurla
gecmıs olsun tatlım :) masallah oglusuna

sağol tatlım , bu arada detaylıyı nerde yaptırdığımı sormuşsun erdal öziz, yıllar önce yeğenimin detaylı ultrasonunu da o yapmıştı...

kızlar güzel dilekleriniz dualrınız için tşk ederim sizlere de ,çok şükür atlattık bunu da

canım senin de detaylı varmış 1 hafta sonra işallah sen de güzel haberlerle dönersin sen nerde yaptıracaksın?

canım senin de detaylı varmış 1 hafta sonra işallah sen de güzel haberlerle dönersin sen nerde yaptıracaksın?

cnm doktorum ergun ozız de yaptırın dedı. ama barıs tomografı esımın calıstıgı sırketın musterısı. gelın yapalım demısler. barısa gıdecegız sanırım. sen nerde yaptırdın?

cd ye cekıp verıyorlar degıl mı? ay ne kadar guzeldır kımbılır bebısını bu kadar net gormek

Cok sevindim cnm guzel haberlerle donmene darisi hepimizin basina....demek poz vermeyi simdiden ogrenmis ha?:)

merhaba hamişler:)bişi öğrenmek istiyorum bebişlerinin cinsiyetini 16.haftada öğrenen oldumu aranızda?biz kısmetse haftaya salı gunu 4ay 2 gunluk olucaz doktorumuz pek bı ketun garantıye alana dek bısıy solemıcek gıbıbıde ben su an hala sadece klınıktekı doktorumla ırtıbat halındeyım ve dogum ıcın yenı bı doktor edınmem gerekıcek sızce ayrıntılı ultrasondan sonra yenı bı doktor edınsem gecmı kalırım?bırde doktorum tup bebekde bebegı tehlıkeye atmamak ıcın sezeryan olucagını soyledı ve ben sımdıden korkmaya basladım bebısımın ılk banyosu ılk aglaması ben bunları bızzat gormek dıkıs korkusu olmadan saatlerce basında beklemek ıstıyorum tum doktorlar aynı seyımı onerıyor dogum ıcın yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

ben 12 de ogrendım yanlıs cıktı sonra ayrıntılıda acık acık gordum kız demıslerdı erkek cıktıı .. neden gec kalasın kı renklı ultrason 18-22 haftalar arasında oluyor doguma daha 18 hafta kalmıs oluyor bence fazla paniksin sakinn .. doktoruna güven ve hamılelıgının tadını cıkar ....

günaydın hamiş arkadaşlarım bugün gününüzün bol bol bebişinizin tekmeleriyle gecmesi dileğiylee..Hepinizii öpüyoruzz kızçemlee

günaydın hamiş arkadaşlarım bugün gününüzün bol bol bebişinizin tekmeleriyle gecmesi dileğiylee..Hepinizii öpüyoruzz kızçemlee

günaydın canımm bu ne güzel bir dilekkkkk aminnnnn

poyrazcım benimde 12de büyük ihtimal dediği oğlumun 16. haftada netleştiğini söylemişti doktorumuz.. ayrıntılıdan sonra değiştirmen çok sorun olacağını sanmıyorum benim 8. haftadan bu yana gittiğim doktorum var ama aralarda farklı doktorlara da gittim ek olarak. ama kendi doktorumuzu hiç bırakmadım. kendi doktorumuz doğumla ilgili birşey söylemedi henüz ama diğer doktorlardan biri özellikle tüp bebek zor gelen bebek olduğu için ne aileyi ne kendimizi riske atıyoruz sezeryan öneriyoruz dedi. ama bilmiyorum kendi doktorum ne der. ben açıkcsı illa normal de demiyorum çünkü artık normallerde hep dikişli. artık doktorum ne derse öyle yaparım eminim o benim için en gereklisini söyler güveniyorum çünkü ona..

ben 16. haftadaki kontorlumde öğrenemedim göstermedi.inş. pazartesi organ taramada öğrenirim diye umut ediyorum. ben doktorumu hiç değiştirmedim takiplerimi yapan doktora gidiyorum. kıymetli bebek olduğu için normal doğum önermiyorum sezeryan olacak dedi bende onayladım. doktor değiştirmede geç kalmış sayılmazsın canım doğumada ortlama 17-18 hafta kalmış oluyor panik yapma :)

çok şükür ayrıntılınız temiz çıkmış darısı bize inş. pzt de bizim ayrntılı var
geçen kontrolde ben gitmeden önce çikolata yedim doktor 4 boyutluda baktı cinsiyetini öğrenmek için ama kuzucum uyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…