- 26 Ocak 2011
- 318
- 2
Gercekten çok sessiz artık sayfamız. Benden de bir ses gelsin madem))
Bizim kuzularımızın alışverişi biraz farklı olduğu için yorum yapmıyorum. Araba, oda, yatak konusunda biz ikiz anneleri farklı yollar izlemek zorundayız malum herseyden 2tane alınacak))
İkiz annelerimiz paylaşır belki ben de yazayım bir kaç şey.
Ben beşik alamayacağım, malum kullanım süresi kısa o yüzden uzun soluklu iki yatak düşünüyorum.
İkiz arabaları tek bebek arabalarından konfor olarak epey uzak, daha çok puset mantığı var ikiz arabalarında. Henüz kafamda net birşey yok. Ama zaten hepsi birbirine benziyor
Dogum konusunda da doktorum hersey istediğimiz gibi olursa normal bile dogurabilirsin dedi. İkizler %99 sezeryanla alınır diye de ekledi:))) yolumuz belli yani))
Kuzularımız saglikla gelsin inşallah, allahım tüm hazırlıklarımızı icimize sindirsin.
canım haklısın bende senin gibi düşünüyordum ama o kadar çok karar değiştirdim ki daha ne alacağıma karar veremedim ikiz olunca ne yapsam ne alsam diye sürekli düşünüyorum galiba bebek odası alacam.bu arada doktorumda bana normal doğum önerdi ama ben sezaryan olucam.neyse artık alırız bişeyler sağlıklı olsunlarda :))))