2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım haklısın bende senin gibi düşünüyordum ama o kadar çok karar değiştirdim ki daha ne alacağıma karar veremedim ikiz olunca ne yapsam ne alsam diye sürekli düşünüyorum galiba bebek odası alacam.bu arada doktorumda bana normal doğum önerdi ama ben sezaryan olucam.neyse artık alırız bişeyler sağlıklı olsunlarda :))))

arkadaşlar biz doktordan geldik Allahıma bin şükür herşey iyi çok şükür.. yavrumuzu da gördük.. ama bu sefer biraz kısa sürdü özlem gideremedim tam.. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah gözümüzü ayıramıcaz gibi geliyor meleklerimizden.. bu arada aynı babası maşallahhh yavrumm.. doktor bile dedi kim kimi daha çok severse ona benzer derler bebek. bu durumda ben eşimi onun beni sevdiğinden daha mı çok seviyorum o zaman :)) neyse bunun kavgasını doğumdan sonra yaparım eşimle

:) Allah saglıkla kavustursun cnm

Aminnn... Rabbim saglikla kavuştursun hepimizi yavrularımıza. Ben de sürekli fiyat bakıyorum, hala hiçbir şey almadım) önümüzdeki ay en hesaplı, ihtiyac giderecek alış-veriş yapıp toparlamayı düşünüyorum. Benim hedefim acil ihtiyacları almak olacak. Allahım icimize sindirsin.

Şükürler olsun, iyi haberler duyduk aldıkta Oğuzhan çok şükür diyorum hep. Allah'ın sonuna kadar saglikla nasip etsin cnm.

oh oh boyle guzel haberler cok mutlu ediyor beni allah daim etsin darisi hepimizin basina....

Allah razı olsun arkadaşlar.. çok şükür yavrularımız sağlıkla büyüyorlar.. hepimiz için dua ediyorum hep.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

canlarım gunaydın size bişi sorcam gece yatarken genellıkle ne tarafa yatıosunuz ben sırtüstü yatıyorum ınternetn arastırdım saga ve sola yatılması gerekıomus ne dıyosunuz bu konuda

neccım cnm benım bebısnı gormussun maşallah oglusuna bende sana katılıyorum kim kimi daha cok severse ona benzer gercekten bence kadınlar erkeklerden bi tık daha cok sevıyo bende oleyım sanırm benım şirinemde babasına benzıoo ALLAH hayırlısyla kucagımıza almayı nasıp etsınn (amınn)

canlarım gunaydın size bişi sorcam gece yatarken genellıkle ne tarafa yatıosunuz ben sırtüstü yatıyorum ınternetn arastırdım saga ve sola yatılması gerekıomus ne dıyosunuz bu konuda

Ben saga-sola yatıyorum, sırt üstü yatamiyorum belim çok ağrıyor. Gerçi saga sola yatınca da yanlarım ağrıyor ama katlanacağız baska çare yok. Hamilelik yastığı diye birşey satıyorlar çok rahatmis, ben kalan 4 ay için o paraya kiyamadim dogrusu, nette var bir bak istersen. U seklinde olanını tavsiye ediyorlar.

evet canımm bence de öyle.. olsun keşke herşeyleriyle babalarına benzeseler bi daha ki görüşmemiz 3 hafta sonra inşallah. artık aylık kontrolleri 3 hftaya düşürdü doktorumuz. 32den sonra 2 haftada 1 olacak heralde..

canım doktor bana her seferinde üstüne basa basa sola yatıyorsun diyor. ben de ayaklarımın arasında yastık koyuyorum sırt kısmımıda yorganla destekliyorum dönmeyim diye ama gece uyandığımda bazen sırt üstü oluyorum. ama sola yatmaya çalış cnm bebeğe oksijen gitmesi açısından en uygun yatış oymuş. uzman tvde izlemiştim sanırım, eğer gece sola dönemiyorsan gündüz 2 saat sola yatman da yetermiş. yine de tam bilmiyorum cnm. ama kyrnın dediği yastıktan alabilirsin. benim arkadaşım aldı çok rahatmış. doğumdan sonra bebeği emzirmek içinde kullanabiliyormuşun.. zaten çok fonksiyonlu anne yastığı diye satılıyor.

canım hayırlı olsun ne güzel herşeyin ii çıkması.yazdığınıda ilkez duyuyorum bana doktorum sürekli sana benziyor diyor akşam eşime diyeyim :)))))))).bende şöyle biliyorum hamileyken kimi daha çok görürüsen çocuk ona benzermiş

amin canım.bende ihtiyaçlarını alacam şimdilik yatak bile tek almayı düşünüyorum baktım olmadı doğumdan sonra aynısından alırım bitane daha.bende nisanda alacam herşeyini Allah kısmet ederse.bu arada bebişleri hissetmeye başladın mı :))))

Benim doktorum 3,5 aydan sonra sirt ustu yatmaktan kacinmami soyledi genelde sola yada saga yatmaya calis dedi bende zaman zaman sirt ustu yatma ihtiyaci duyuyorum ama aklima hemen doktorumun dedigi geliyor ve donuyorum sanirim sirt ustu yatinca bazen cocuk sIkısıyormus yada kan gitmiyormus filan oyle dedi o yuzden bence yatma derim...

canım bende sağa sola karışık yatıyorum düz yatamıyorum belim ve karın kaslarım ağrıyor.tek tarafada yatamıyorum çünkü ne tarafa yatsam ordaki bebişim çok hareketleniyor ve beni uyutmuyor.o yüzden uyuyana kadar o kadar çok dönüyorum ki ne tarafta uyuduğumu bilemiyorum sızıp kalıyorum sonunda.

kızlar tünaydın bugün bende ikinci aşımı vurundum geldim inş. bu sever çok ağrı çekmem.geçen sefer aşıdan sonra rahat durmadım çok iş yaptım kolum 3 gün ağrıdı.bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyor sona doğru yaklaşıyoruz az kaldı.bende şimdiden heycan başladı sizde heycan durumu nasıl.

Son düzenleme:

Bende henüz pek his yok) Ufak tefek pit pitlar oluyor ama net değil, doktor meraklanma 20.haftadan sonra dedi. O yüzden takılıyorum şimdilik. Ben en basından beri kutlesel hareketlerini hissediyorum. Tam olarak nerde olduklarını biliyorum) gün icinde karnım bir o tarafa kayıyor bir bu tarafa ben de avunuyorum))

Merhaba kızlar ..
Bugün özeleki dr'umuzda ayrıntılı usg miz vardı ..
Çok şükür oğluşumun tüm organları sağlıklı çıktı .. Hamd olsun Rabbim'e..
288 gr lık bir delikanlı olmuş , minik sıpam ..

21. haftamızda da devlet hastanesinde yapılcak ayrıntılı usg ..
Artık onu bekliyoruz..
İnşalah oda güzel geçer..
Bizden böyle kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…