Gercekten çok sessiz artık sayfamız. Benden de bir ses gelsin madem))
Bizim kuzularımızın alışverişi biraz farklı olduğu için yorum yapmıyorum. Araba, oda, yatak konusunda biz ikiz anneleri farklı yollar izlemek zorundayız malum herseyden 2tane alınacak))
İkiz annelerimiz paylaşır belki ben de yazayım bir kaç şey.
Ben beşik alamayacağım, malum kullanım süresi kısa o yüzden uzun soluklu iki yatak düşünüyorum.
İkiz arabaları tek bebek arabalarından konfor olarak epey uzak, daha çok puset mantığı var ikiz arabalarında. Henüz kafamda net birşey yok. Ama zaten hepsi birbirine benziyor
Dogum konusunda da doktorum hersey istediğimiz gibi olursa normal bile dogurabilirsin dedi. İkizler %99 sezeryanla alınır diye de ekledi:))) yolumuz belli yani))
Kuzularımız saglikla gelsin inşallah, allahım tüm hazırlıklarımızı icimize sindirsin.
günaydın hamiş arkadaşlarımbugün gününüzün bol bol bebişinizin tekmeleriyle gecmesi dileğiylee..Hepinizii öpüyoruzz kızçemlee
arkadaşlar biz doktordan geldik Allahıma bin şükür herşey iyi çok şükür.. yavrumuzu da gördük.. ama bu sefer biraz kısa sürdü özlem gideremedim tam.. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah gözümüzü ayıramıcaz gibi geliyor meleklerimizden.. bu arada aynı babası maşallahhh yavrumm.. doktor bile dedikim kimi daha çok severse ona benzer derler bebek. bu durumda ben eşimi onun beni sevdiğinden daha mı çok seviyorum o zaman :)) neyse bunun kavgasını doğumdan sonra yaparım eşimle
canım haklısın bende senin gibi düşünüyordum ama o kadar çok karar değiştirdim ki daha ne alacağıma karar veremedim ikiz olunca ne yapsam ne alsam diye sürekli düşünüyorum galiba bebek odası alacam.bu arada doktorumda bana normal doğum önerdi ama ben sezaryan olucam.neyse artık alırız bişeyler sağlıklı olsunlarda :))))
arkadaşlar biz doktordan geldik Allahıma bin şükür herşey iyi çok şükür.. yavrumuzu da gördük.. ama bu sefer biraz kısa sürdü özlem gideremedim tam.. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah gözümüzü ayıramıcaz gibi geliyor meleklerimizden.. bu arada aynı babası maşallahhh yavrumm.. doktor bile dedikim kimi daha çok severse ona benzer derler bebek. bu durumda ben eşimi onun beni sevdiğinden daha mı çok seviyorum o zaman :)) neyse bunun kavgasını doğumdan sonra yaparım eşimle
canlarım gunaydın size bişi sorcam gece yatarken genellıkle ne tarafa yatıosunuz ben sırtüstü yatıyorum ınternetn arastırdım saga ve sola yatılması gerekıomus ne dıyosunuz bu konuda
neccım cnm benım bebısnı gormussun maşallah oglusunabende sana katılıyorum kim kimi daha cok severse ona benzer gercekten bence kadınlar erkeklerden bi tık daha cok sevıyo bende oleyım sanırm benım şirinemde babasına benzıoo ALLAH hayırlısyla kucagımıza almayı nasıp etsınn (amınn)
canlarım gunaydın size bişi sorcam gece yatarken genellıkle ne tarafa yatıosunuz ben sırtüstü yatıyorum ınternetn arastırdım saga ve sola yatılması gerekıomus ne dıyosunuz bu konuda
Aminnn... Rabbim saglikla kavuştursun hepimizi yavrularımıza. Ben de sürekli fiyat bakıyorum, hala hiçbir şey almadım) önümüzdeki ay en hesaplı, ihtiyac giderecek alış-veriş yapıp toparlamayı düşünüyorum. Benim hedefim acil ihtiyacları almak olacak. Allahım icimize sindirsin.
amin canım.bende ihtiyaçlarını alacam şimdilik yatak bile tek almayı düşünüyorum baktım olmadı doğumdan sonra aynısından alırım bitane daha.bende nisanda alacam herşeyini Allah kısmet ederse.bu arada bebişleri hissetmeye başladın mı :))))