2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

gözünaydın nec , çok şükür bebeiğin iyiymiş, oğlun demek babasına benziyor, benim oğlumu da bana benzettiler :) ben de tabi :) demek eşim beni daha çok seviyor :)

nilifercimm onu da duydum heralde eşime baka baka benzedi yavrum babasına :))

cloudycim saolasın cnm darısı hepimizin yavrularına inşallah..

bilgemm ayrıntılın temiz çıkmış çok şükür.. inşallah diğer ayrıntılıda iyi çıkar..

iyi geceler kızlar nasılsınız bizimde haftaya perşşembe günü ayrıntılı usg var inşallah kist falan görünmezz sizler iyisinizdir inşallahh

günaydın güzel bir haftasonu sizinle olsun

benım için hiç iyi başlamadı sabah kalktım midem bulanıyordu
istifra ettim ama kanlı geldi hemen doktorumu aradım oda ameliyattaymış
neden olmuştur bilgisi olan varmı

Cnm çok geçmiş olsun, bana da olmuştu başlarda. Hangi hapları kullanıyorsun, bana kan hapı (ferro sanol duadenol) yapmış, bıraktım içmeyi, şimdi maltofer diye bir şurup içiyorum. Kan haplarının mideyi tahriş özelliği varmış. Benim de midem çok hassastır. Umarım senin için de önemli birşey yoktur.

doktorum boğazların tahriş olmuşsa ondan olur dedi bende maltofer şurup içiyorum hapı sırf bu yüzden dolayı istememiştim.

doktorum boğazların tahriş olmuşsa ondan olur dedi bende maltofer şurup içiyorum hapı sırf bu yüzden dolayı istememiştim.

Cok cok gecmis olsun cnm bende duydum demir haplarinin mideye dokundugunu ve hamilelik oncesi cok cektim mideden bereket bir arkadasiminda tavsiyesiyle midede cozulmeyen bagirsakta cozulen gnyno ferro sanol diye bir hap iciyorum o da bana cok iyi geldi doktoruna sorabilirsin....
cok ciddi birsey olmamadina sevindim cnm....

Cnm cok gecmis olsun;(
Ben kustuğum zamanlarda kan geliyordu benden de
Midem kanıyor sanmıştım ama doktor yemek borunda yırtılma olmuştur ondandir korkma demişti ama sen yine de kendi doktorunla görüş
Cok cok gecmis olsun

teşekkür ederim arkadaşlar demir ilacından kaynaklı bir durummuş.
pzt günü kontrolum var dediğin ilacı sorarım dew

günaydınn arkadaşlar.. hepimize iyi, sağlıklı pazarlar dilerim...

lotuscum geçmiş olsun cnm.. demir haplarının bazı yan etkilerini duymuştum onlardan biridir.. pzt doktorunla görüştükten sonra için rahatlar inş cnmçç

Son düzenleme:
selam hanımlar,epeydir size yazamadım..biz iyiyiz,haftasonu randevumuz var,inş.cinsiyetleride belli olcak..inş.sizlerde iyisinizdir..size bişey sorcam eşim bana catlak kremi getirdi,tek kullanımlık paketlerde ADI ELANCYL MADE İN FRANCE YAZIYO..ARKASINDA HİÇ TÜRKCE BİŞEY YAZMIYO..BENDE KULLANSAMMI KULLANMASAMMI BİLEMEDİM,YABANCI OLUNCA TEDİRGİN OLDUM..EŞİM SAGLIK SEKTÖRÜNDE CALIŞIYO AMA SİZE Bİ SORAYIM DEDİM..SİZ NELER KULLANIYOSUNUZ..SEVGİLER..İYİ PAZARLAR..

cnım ben krem kullanmıyorum badem yağı kullandım o bittince argan yağına geçtim arada saf zeytin yağıda sürüyorum

günaydın güzel haberlerin geldiği ve bol tekmelerin hissedildiği bir hafta diliyorum

artık hissetme vaktin gelmiş canım bugün yarın hissedersin.bende senin gibi nerede olduklarını elimle hissederdim şimdi artık kendileri hissettiriyor :))))))

bence doktoruna sormadan başlama.bende badem yağı,bebe yağı kullanıyorum ama genede iki tane çatlağım var karnımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…