2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

inş. arkadaşlar çok korkuyorum ama bi yanımda diyorki korkma hayırlı haberler alıcaksın Rabbim korkularımızla sınamasın hiç birimizi..evde internetim var canım inş. haber vericem iyide olsa kötüde olsa meraklandırmıycam sizi..

bu arada ben utkumuz arkadaşımızın profiline baktım dün siteye giriş yapmış başka topikte cevap yazmış.buda yazdığı cevap (başka bi hastanede tekrar yaptırım 3lü testi,sonuc 1/1200 çıktı,önceki 1/195ti,arada ne kadar fark var.doktor herşey normal hiçbir sorun yok dedi,saece nöral tüf ddefekti 1/125 çıktı o da risk grubunda değilmiş ama ayrıntılı ultrasonda radyolog iyi incelesin sonucu söyleyin ddedi.sizlere tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın,neler çektiğimi bi ben bi allah bilir.rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah)

ben çok merak etmiştim bize niye haber etmedi acaba üzüldüm.. ama çok ş ükür ki bişi yokmuş

kızlar ben kıyafet alışverişine başladım şimdilik bunları aldım
yeni doğan 5 adet kolsuz alttan çıtçıtlı badi
0-3 ay 5 tane kolsuz alttan çıtçıtlı badi,5 tane yarım kollu badi,1 uzun çoraplı alt,1 heryeri çıtçıtlı uzun penye tulum
3-6 ay kısa kollu 10 tane alttan çıtçıtlı badi
1 kalın ev için pijama altı (3-6 ay)
dışarıda giymek için şık olarak
1 adet3-6 ay kalın polar yelek
1 adet ince uzun kollu ceket
1 tane penye ince uzun kollu tayt-üst takım 3-6 ay için
1 tane yine 3-6 ay uzun kollu pantalon-üst takım
1 tane uzun kollu penye üst
1 tane 6-9 ay pantalon 1 tane 6-9 ay kot pantalon
1 mont (6-9 ay)
1 kar tulumu(6-9 ay)
yine kar tulumu(9-12 ay)
bol bol annemin ördüğü kazak,yelek,bere,patik
2 tane hazır yeni doğan için patik

3 tane önlük 2 tane 6 ay ve sonrası için önlük
bu arada kaç önlük lazım kızlar
5 tane yeni doğan çorap,5tane 3 ay için çorap,1 tane 6 ay için çorap
2 penye 1 polar battaniye
2 tane başlıklı havlu (sizce yeterli mi?)
6 tane ağız silme bezi (YETERLİMİ DAHA KAÇ TANE ALMALIYIM?)
bebedor çıngırak
bebedor 3 adet yumuşak oyuncak
1 resim albümü
biberon ısıtıcı
1 yastıklı alt açma minderi

maşallah ne çok şey almışsın. güle güle eskitsin bizim ufaklık. ben de bişeyler almaya başladım ama bölük pörçük. hangisinden ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum. artık annem bi ara gelirse onunla eksiklerimizi çıkarıp tamamlarım artık....

ilk_ ; bende yarın gidiyorum dra.. garip acaip bi heyecan var yaaa ... az önce öğrendim sinir oldum burdaki drlar karar almış cinsiyet sölemiceklermiş... cıngar çıkartırım valla

maşallah biçok şeyi almışsın
bizde sadece 5 er tane çıtçıtlı body,
Vera'ya bir elbise-hırka, Eymen'e kot pantolon-kapşonlu ince sweat
Vera'ya pembe supergirl tulumu, Eymen'e mavi suberboy tulumu o kadar:26::26::44:

ağız silme bezi olarak da dışardan almaya hiç gerek yok
ben şahsen kumaşçıdan %100 pamuklu beyaz bir kumaştan 15 x 15 cm kareler kestirip kenarlarını renkli iple kıvırmayı düşünüyorum
mothercareden bakmıştık 5 lisi 20 tl %50 indirim 10 tlye geliyomuş ama ondan değil 5, 25 tane olsa bence yine de yetmez:44:

canım evde yapmayı çok iyi düşünmüşsün iyi fikir oldu banada bir kumaşçıya bakayım belki bende evde yaparım:KK16:

ilk_ ; bende yarın gidiyorum dra.. garip acaip bi heyecan var yaaa ... az önce öğrendim sinir oldum burdaki drlar karar almış cinsiyet sölemiceklermiş... cıngar çıkartırım valla

anaaa o ne bicim kararmis bebegin cinsiyetini ogrenmek anne babanin en dogal hakki kacinci yuzyildayiz allah askina.sen nerde yasiyodun canim bu arada her ne kadar burda cinsiyet soyleselerde benimkide net belli degil canim bakalim yarin son noktayi koyucaz insallah

canım evde yapmayı çok iyi düşünmüşsün iyi fikir oldu banada bir kumaşçıya bakayım belki bende evde yaparım:KK16:

bende ter bezlerini falan eşimin atletlerinden yapmıştım küçük gelen kenarlarıbıda tığlamıştım bi gün resmini çeker gösteririm..

kızlar ben kıyafet alışverişine başladım şimdilik bunları aldım
yeni doğan 5 adet kolsuz alttan çıtçıtlı badi
0-3 ay 5 tane kolsuz alttan çıtçıtlı badi,5 tane yarım kollu badi,1 uzun çoraplı alt,1 heryeri çıtçıtlı uzun penye tulum
3-6 ay kısa kollu 10 tane alttan çıtçıtlı badi
1 kalın ev için pijama altı (3-6 ay)
dışarıda giymek için şık olarak
1 adet3-6 ay kalın polar yelek
1 adet ince uzun kollu ceket
1 tane penye ince uzun kollu tayt-üst takım 3-6 ay için
1 tane yine 3-6 ay uzun kollu pantalon-üst takım
1 tane uzun kollu penye üst
1 tane 6-9 ay pantalon 1 tane 6-9 ay kot pantalon
1 mont (6-9 ay)
1 kar tulumu(6-9 ay)
yine kar tulumu(9-12 ay)
bol bol annemin ördüğü kazak,yelek,bere,patik
2 tane hazır yeni doğan için patik

3 tane önlük 2 tane 6 ay ve sonrası için önlük
bu arada kaç önlük lazım kızlar
5 tane yeni doğan çorap,5tane 3 ay için çorap,1 tane 6 ay için çorap
2 penye 1 polar battaniye
2 tane başlıklı havlu (sizce yeterli mi?)
6 tane ağız silme bezi (YETERLİMİ DAHA KAÇ TANE ALMALIYIM?)
bebedor çıngırak
bebedor 3 adet yumuşak oyuncak
1 resim albümü
biberon ısıtıcı
1 yastıklı alt açma minderi

canım öncelikle hepsi çok güzeller inş. güzel günlerde giyer ama bir kaç tavsiyem olacak :)
ben polar battaniye almayı düşündğümden topikte bahsetmiştim ve bana polarların
kansorejen maddelerden üretildği için minişlerimize zararlı hemde çok zararlı oldğndan bahsettiler
istersen polar ceketini başka bir ürünle değiştirebilirsin sen bilirsin tabi yinede ama ben bunu öğrenince poları bebeğimin hayatına
sokmamaya karar verdim
ağız silme bezleride bol bol almak lazımmış biraz daha al istersen kipada 10lu setler var ağız bezi uygun hemde tavsiye ederim
:nazar::emir_bebek:
hepsini iyi günlerde kullanır inşallah....

Son düzenleme:
anaaa o ne bicim kararmis bebegin cinsiyetini ogrenmek anne babanin en dogal hakki kacinci yuzyildayiz allah askina.sen nerde yasiyodun canim bu arada her ne kadar burda cinsiyet soyleselerde benimkide net belli degil canim bakalim yarin son noktayi koyucaz insallah

canım ben ardahan dayım burda 1 tane devlet hastanesi var 2 tane kadın dogum uzm. var biri yeni geldi zaten diğeri ile 2 defa gittim ikisinde de atıştık sölemezse gene atışacagıma benziyor

maşallah ne çok şey almışsın. güle güle eskitsin bizim ufaklık. ben de bişeyler almaya başladım ama bölük pörçük. hangisinden ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum. artık annem bi ara gelirse onunla eksiklerimizi çıkarıp tamamlarım artık....

teşekkür ederim canım. canım aslında bende tam bilmiyorum ama araştırarak almaya çalışıyorum.annem desem ben ondan çok şey biliyorum unutmuş herşeyi:KK9:

kızlar bu arada bugün benim doğumgünüm ofisten 2 arkadaşım minik Vera'ya hediye almış
Eymen'e almamışlar çünkü Eymenden haberleri yok :KK1:
ikiz olduğunu annem sağolsun kimseye söyletmedi sadece benim ailem-teyzem ve eşimin ailesi ve kardeşi biliyor
:KK53::KK53: nazardan korkuyormuş :KK53::KK53:.. herkes neden karnın bu kadar çabuk çıktı diyo içerde 2 tane bıdık olduğunu bilmiyolar:KK1:

o yüzden Vera'ya 1 çift patik almışlar

$hediye vera.jpg

canım öncelikle hepsi çok güzeller inş. güzel günlerde giyer ama bir kaç tavsiyem olacak :)
ben polar battaniye almayı düşündğümden topikte bahsetmiştim ve bana polarların
kansorejen maddelerden üretildği için minişlerimize zararlı hemde çok zararlı oldğndan bahsettiler
istersen polar ceketini başka bir ürünle değiştirebilirsin sen bilirsin tabi yinede ama ben bunu öğrenince poları bebeğimin hayatına
sokmamaya karar verdim
ağız silme bezleride bol bol almak lazımmış biraz daha al istersen kipada 10lu setler var ağız bezi uygun hemde tavsiye ederim
:nazar::emir_bebek:
hepsini iyi günlerde kullanır inşallah....

canım uyarın için çok teşekkür ederim ben poların zararını bilmiyordum. aldığım polar olarak yazdığım yelek polar değil aslında yumuşacık ve kalın olduğu için anlaşılsın diye öyle yazdım.fakat polar battaniye her yerde satılıyor üstelik iyi markalardada.yinede battaniyeyi kullanmayayım ozaman.
kipada ağız bezlerine bakmak hiç aklıma gelmemişti.bu ara orada indirim var bir çok kıyafeti ben oradan neredeyse bedavaya aldım bu yüzden biraz erken oldu alışverişim ama çok ucuza harika şeyler oldım oradan.

kızlar bu arada bugün benim doğumgünüm ofisten 2 arkadaşım minik Vera'ya hediye almış
ikiz olduğunu annem sağolsun kimseye söyletmedi sadece benim ailem-teyzem ve eşimin ailesi ve kardeşi biliyor
:KK53::KK53: nazardan korkuyormuş :KK53::KK53:.. herkes neden karnın bu kadar çabuk çıktı diyo içerde 2 tane bıdık olduğunu bilmiyolar:KK1:

Eki Görüntüle 327401

iyiki dogduuuuuuuuuuuuuuuunnnnn.... :KK19: aman çok anlatma canım sende nazar var evt kendim şahitim

selamlar herkese
utkumuzun sonucuna sevindim
insallah oznur da guzel haberlerle gelcek
demonte mobilyadan bahsedilmis
ben aldim ve fiyatina gore cok memnun kaldim
agiz silme bezi konusunda acele etmeyin bence
kimi bebek hic kusmuyo hic kullanilmiyo
ben 3 tane aldim gerekirse 10lu satilanlardan alirim
biz cok aceleciyiz
nerdeyse herseyi tmm bebisin
erke n biliyorum ama napim cok keyifli

Eki Görüntüle 327401

ikiz bebek beklemek ne kadar değişik ve güzel bir şey allh nazarlardan korusun canım:nazar: üstelikte anladığım kadarı ile biri kız biri erkek sanırım harika bir şey bence çok özel bir olay bu:nazar:
canım patiğe bayıldım. güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin

amaaaan
ne biçim kararmış öyle yaaaa
zaten ilk aylarda bile belli olurken bazı testlerle aldırmamamız için söylemiyorlar
ona neyse de şimdi bence ne maksatla yaptıklarını anlayamadım

Eki Görüntüle 327401

çok tatlı kediciklercanım
:nazar: allah bebeişlerinide senide nazardan korusun inşallah
canım .....

Son düzenleme:
bende bugün doktora gidiyorum. cinsiyetimizi öğrenceğiz hayırlısıyla. çok heycanlıyım.... bu arada listemizde cinsiyetler ne durumda. maviler mi pembeler mi önde?

iyiki dogduuuuuuuuuuuuuuuunnnnn.... :KK19: aman çok anlatma canım sende nazar var evt kendim şahitim

sağol canımmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
valla bana kalsa herşeyi anlatırım öyle bir yapım var ama annem dolaşma ortada, dar giyinme, belli olmasın
ayaklarım şişmediği halde şişti de, gece rahat yatamıyorum de falan diyo:26::26:

çok tatlı kediciklercanım
:nazar: allah bebeişlerinide senide nazardan korusun inşallah
canım .....

sağol canım hepimizi ve bebeklerimizi korusun

ikiz bebek beklemek ne kadar değişik ve güzel bir şey allh nazarlardan korusun canım:nazar: üstelikte anladığım kadarı ile biri kız biri erkek sanırım harika bir şey bence çok özel bir olay bu:nazar:
canım patiğe bayıldım. güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin

evet çok güzel ama hep diyorum bir o kadar da tedirgin edici
inşallah sağlıklı güzel günlerde giyer kardeşiyle beraber

sağol canımmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
valla bana kalsa herşeyi anlatırım öyle bir yapım var ama annem dolaşma ortada, dar giyinme, belli olmasın
ayaklarım şişmediği halde şişti de, gece rahat yatamıyorum de falan diyo:26::26:

annen haklı canım ben ilk hamileliğimde kuş gibiydim bana hep diyorlardı sen hiç doguracaga benzemiyorsun diye sana bişi derlerse maşallah dedirt onlara anlatma herşeyi valla bak iyi bakan kötü bakan var bilemiyorsun

X