2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hoşgeldin
sor istersen belki bizler biliyoruzdur

evet ben de bayıldım
h&m mağazasından hepsi
bulunduğunuz ilde varsa eğer

yaa benim ilki kordon dolanması oldu ya ben netten baktıgımda neden olabilecek şeyler arasında amniyon sıvısınını fazlalıgı ve kordon uzunluğu diye acaba bunun tekrarlama olasılıgı var mı? Diye soruversin dicektim

açıkçası çok bilgim yok ama hiç alakası olduğunu sanmıyorum
tekrarlama ihtimali yok bildiğim kadarıyla
benim arkadaşımın amniyon ve azdı ne fazlaydı
kordon tam 3 kez dolanmıştı bebeğe
ama sağlıcakla doğdu çok şükür
bence takma bunları kafana
benim randevum 10 şubatta, o zamana kadar kimse sormazsa sorarım ben doktoruma

benim çocugumunda işte 3 kez dolanmıştı ve çekiştirmiş kordondaki damarlardan birini yırtmıştı ne biliğim ya yinede sormak istiyo insan

benim çocugumunda işte 3 kez dolanmıştı ve çekiştirmiş kordondaki damarlardan birini yırtmıştı ne biliğim ya yinede sormak istiyo insan

aklına kötü şeyler getirme canım
tekrarlayan şeyler değil bunlar
birkaç çocuk doğuranların bazısında kordon dolanıyo bazısında bişey olmuyor
korkma sen içini ferah tut
bebeğin inşallah sağlıcakla dünyaya gelecek

inş. canım inş... işte bi korku var yinede allah yardım etsin cümlemize

canım benim bi arkadaşımdada kordon dolanması oldu normal doğumu bekliyordu kordon dolandığı için hergün muayneye çağırdı dr. ve en sonunda normal doğumu beklemeden sezeryan ile bebeğini aldılar çok şükür bebeği iyi şimdi..

benim kordon dolanması yoktu herşey bir anda gerçekleşti... makattı sadece 38. haftayı bekliyorduk 37. haftada oldu

çok sağol canım ya
evet benziyor
benim gösterdiğim daha zor gibi zaten
bu da olur
kayınvalideme ördürmem lazım bundan

rica ederim nedemek..canım hemen hemen aynı aslında sadece süsleme farklı bide ipi farklı..güle güle giysin bebişin..

evet ben de görmüştüm ama ayı çok büyüktü
başka motherdan bakabilirim sağol

sana tavsiyem cepadan bak ankamall de 3-6 ay bulmak ölümmm
hem bir sürü kod numarası yazmıştım elimle koymuş gibi bulayım diye ankamallde yoktu
sistemden arattık ankamall motherda..neredeyse hepsi cepadan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…