- 17 Ağustos 2009
- 1.033
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.481
Günaydın annecikler.Hayırlı cumalar hepinize...
Günaydın annecikler.Hayırlı cumalar hepinize...
merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum(
kızlar dru ile arası ii olan avr mı ben bişey sormak istiyorum ama ben burdakine soramıyorum zaten zor muayene oluyorum...
günaydın kızlaarrr
dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
günaydın kızlaarrr
günaydın kızlaarrr
Hayırlı olsun canım ne güzel ya oh ikisi bir arada mis gibin...
merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum(
oyyyyyyyyyyy maşallah maşallah ne güzel haber bu.. ee isimler ne şimdi
oğlumuza eymende karar kıldık ama kızımız konusunda kararsızız:44:
merhabalar,
canım geçmiş olsun ilk defa duydum bu teşhisi , ama tek dr'da sabit kalma araştır biraz ve başka drlarada git , banada amniyosentez önerildi ve salı günü büyük ihtimal yapılacak düşük riskide %0,5 ve %1 arası eğer ikilemde kalmıycam yaptırmak istemiyorum diyosan yaptırma çünkü ben 3 dr , 1 perinatolo ve 1 prof. ile görüştüm hepsi amniyosentezi önerdi..Rabbim yardımcımız olsun..
eymen güzelmiş kızda eylem olsun... birden aklıma geldi:)
öncelşkle çok çok geçmiş olsun etrafımda öle birini görmedim... Rabbim yardım etsin...drlar bişy demedimi
eylem ilk akla gelen oluyo zaten :)
anlam olarak güzel değil sonuçta eylem-protesto...
elvin geliyo aklıma rengarenk demek