- 18 Ekim 2011
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.501
canım geçmiş olsun ilk defa duydum bu teşhisi , ama tek dr'da sabit kalma araştır biraz ve başka drlarada git , banada amniyosentez önerildi ve salı günü büyük ihtimal yapılacak düşük riskide %0,5 ve %1 arası eğer ikilemde kalmıycam yaptırmak istemiyorum diyosan yaptırma çünkü ben 3 dr , 1 perinatolo ve 1 prof. ile görüştüm hepsi amniyosentezi önerdi..Rabbim yardımcımız olsun..
oda güzelmiş.... hayırlısı....
bir de asaf-asel ihtimali var :44:
kafam iyice karıştı
amin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.
bir de asaf-asel ihtimali var :44:
kafam iyice karıştı
ne güzel bi kız bi erkek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.
ben de eylül ismin çok seviyorum. belki düşünürsün kız için.
Bu teşhisi tek bir doktor mu koydu başka doktorlara hatta prof unvanlılara falan gözüktün mü? Bence en az iki doktordan daha fikir al.Böyle bir şey duymadım ama 4. aya kadar geldiyse sanki hayati bir eksiklik değil sanki...
hepsi birdende alınır canım patır patır alırsınBen netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.
çok tşkler hepimizin yavrusuna inşallah.kesinlikle bakın derim.Allah kızına ve karnındakine uzun ömür versin canım.
bakıyım ben de. biraz erken ama bir iki ay sonra telaştan fırsat olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım hepimizde odüşük riski azda olsa var.doktorlar önerdiyse kesin yaptır derim bende.peki çocuk doğduğunda ne gibi bir durum olabilir bilgi verdi mi doktor?merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum(
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin miniklerin inşallah.günaydın kızlaarrr
dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
canım geçmiş olsun ilk defa duydum bu teşhisi , ama tek dr'da sabit kalma araştır biraz ve başka drlarada git , banada amniyosentez önerildi ve salı günü büyük ihtimal yapılacak düşük riskide %0,5 ve %1 arası eğer ikilemde kalmıycam yaptırmak istemiyorum diyosan yaptırma çünkü ben 3 dr , 1 perinatolo ve 1 prof. ile görüştüm hepsi amniyosentezi önerdi..Rabbim yardımcımız olsun..
günaydın kızlaarrr
dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
ben tıp fakültesi hastanesine gidiyorum, 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum. ve inşallah dediğin gibi, 4 aya kadar sağlıkla geldi hatta dün 4 boyutlu ultrason çektirdik, maşallah herşeyi normal. bakalım hayırlısı
benim karnım ve belim çok ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl?
hadi gözün aydın canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını..
günaydın herkeseee