2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.

geçmiş olsun canım. ben de hiç duymadım. ne gibi bi sorun oluşturuyomuş tek arter. doktorlar ne dedi. umarım çok ciddi bişey değildir. Allah yardımcın olsun.

ben tıp fakültesi hastanesine gidiyorum, 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum. ve inşallah dediğin gibi, 4 aya kadar sağlıkla geldi hatta dün 4 boyutlu ultrason çektirdik, maşallah herşeyi normal. bakalım hayırlısı

hepsi birdende alınır canım patır patır alırsın
Allah kızına ve karnındakine uzun ömür versin canım.
bakıyım ben de. biraz erken ama bir iki ay sonra telaştan fırsat olmayabilir.
çok tşkler hepimizin yavrusuna inşallah.kesinlikle bakın derim.
Allah yardımcın olsun canım hepimizde odüşük riski azda olsa var.doktorlar önerdiyse kesin yaptır derim bende.peki çocuk doğduğunda ne gibi bir durum olabilir bilgi verdi mi doktor?
günaydın kızlaarrr

dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin miniklerin inşallah.

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?

Benim tanıdığım 2 kişi amniyosentez yaptırdı onların ikisi bebeklerini doğurdu.Kafana takma.Amniyosentez yaptırmaya karar vermişsin için de rahat olur.

hadi gözün aydın canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını..

sağol canım aminn hepimizinkini inşallah

senin de tüm soru işaretlerin güzel cevaplar bulsun amniyosentezle
Allahın izniyle sorunsuz sağlıkla kucağına al miniğini

ne yapmak lazım bu bel ağrısını öğleden sonra bir doktoruma gideyim diyorum sorayımda sizinlede paylaşırım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…