- 27 Kasım 2007
- 856
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.441
çok çok tatlı maşallah hepsi... mutlulukla huzurla sağlıkla giydir inş canım...
geçmişi okuyamadım kızlar baya ilerlemiş,geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.2 hafta bekliycez sonuç için inşallah sorunsuz bunuda atlatırız.
nimessay'cım geçmiş olsun,hamileliğimin ilk ayından beri vardı diş eti sorunum,sürekli kanıyo ve ağrıyodu.doktorum 14.haftada izin vermişti dişçiye gitmeme,dişçide hamilelikle ilgili olduğunu söyleyip sadece diş taşı temizliği yaptı,günde beşdefa fırçala masaj olsun diş etlerine dedi ama ne kullandımsa faydasız vampir gibiyim yine kanıyo yine kanıyo.(
yarın bi arıyim bakim dr'u canım,paradontax'ı eğitim görevlisi bi arkadaşımda tavsiye etmişti,onu direk alıp bi deniyim olmazsa bencanım dr umun bana tavsiye ettiği ürünleri bence dene. dr çok iyi ve üzerinde çok durdu önemli dedi duruma. kiste çevirmemesi gerekiyormuş iltihaplanmayla... aklında olsun...
ben 4lü yaptırdım,3lünün genişletilmişi diye düşündüm..80 tl ye yaptırdım özelde,soranlar vardı sanırım:)
anneciklerr biz geldik oğluşumla yasinimi okudum allah kabul etsin inş.
bidee alışverişe çıktım pusetini park yatağını aldım kıyafetler aldım minik popolumaa
e-bebekten 200 tl hediye çeki verdiler alışverişimden dolayı onlada biberon bebek bezi attaa çantası emzirme önlüğü falan aldım
Allah kabul etsin.iyi günlerde kullansın cicileri paşam.
en tembeliniz benim galiba,daha hiç bişi almadım,sadece tedavimin başında bi çift çorap almıştım uğur getirsin diye,onlarıda hep göğsümde gezdiriyorum hala eğer doğana kadar aşınmazsa ilk onları giydiricem kuzuma.
alcağın hiçbişy o çoraplar kadar değerli olamaz canım sağlıklı günlerde giysin inş. bebeğin :)
bebek şekeri için erken ama şimdiden bakıyorum ben bunları beğendim nasıl sizcee :)
hayırl uğurlu olsun canım gerçekten çok güzelmiş mahsuru yoksa ne kadara aldığını öğrenebilir miyim bi de bu reng mi aldınız
günaydınnnn annişlerrrrrrrr
2. ve 3. ye bayıldım çok güzeller canım.bebek şekeri için erken ama şimdiden bakıyorum ben bunları beğendim nasıl sizcee :)
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inş.