- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.461
herkese günaydın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın...
utkumuzu bende merak ediyorum gecede girdim baktım belki yazmıştır diye haber yok ( inş. herşey yolundadır..
günaydın..hoşgeldin........
hoşbulduk. sen de hoşgeldin.
ben de merak ettim utkumuz'u. dün doktora gidecekti de mi? umarım her şey yolundadır.
dün tahlil sonuçlarını öğrenecekti telefon edip........
günaydın anneler.biz dün gece çok huzursuzduk kızım uyumadı hiç uyumayınca babasıyla bizide uyutmadı
minnakda içerde kasıldıkça kasıldı karnım felaketti bugün 3den sonra izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum zaten.
bebek şekerleri için konuşulmuş ben arkadaşıma şunlardan birini yaptırıcam,aynı arkadaşım 3 yaşına grecek kızımın şubattaki doğum gününüde hazırlayacak.merak edenlere netten sayfasını verebilirim özelden.
Eki Görüntüle 325555 Eki Görüntüle 325556 Eki Görüntüle 325557 Eki Görüntüle 325558 Eki Görüntüle 325559
bunlardan biri seçicem kısmetse hele o günleri bi göreyimde nisan gibi sipariş vericem.
günaydın anneler.biz dün gece çok huzursuzduk kızım uyumadı hiç uyumayınca babasıyla bizide uyutmadı
minnakda içerde kasıldıkça kasıldı karnım felaketti bugün 3den sonra izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum zaten.
bebek şekerleri için konuşulmuş ben arkadaşıma şunlardan birini yaptırıcam,aynı arkadaşım 3 yaşına grecek kızımın şubattaki doğum gününüde hazırlayacak.merak edenlere netten sayfasını verebilirim özelden.
Eki Görüntüle 325555 Eki Görüntüle 325556 Eki Görüntüle 325557 Eki Görüntüle 325558 Eki Görüntüle 325559
bunlardan biri seçicem kısmetse hele o günleri bi göreyimde nisan gibi sipariş vericem.
tşkler canımçok gzelmiş..........
3.ye hamileyim canım ama ilk bebeğim karnımda 5 aya girerken kalbi durmuştu.o nasip olmadı.sonra hamile kaldım kızım dünyaya geldi 3 yaşına giriyor bide şu an içerdeki minik var işte.sana da günaydın. sen 3.ye mi hamilesin canım. maşallah iyi idare ediyorsun.
şekerlerde değişikmiş. site adresini verebilirsen çeşitlerine bakayım ben de.
siz napıyosunuz bugün durgun gibisiniz sanki?
tşkler canım
3.ye hamileyim canım ama ilk bebeğim karnımda 5 aya girerken kalbi durmuştu.o nasip olmadı.sonra hamile kaldım kızım dünyaya geldi 3 yaşına giriyor bide şu an içerdeki minik var işte.
google a şirin şeyler fabrikası yazarsan canım inceleme fırsatı bulabilirsin.arkadaşımdan isteyene özel fiyatta alabiliriz.ben 2009 mart annelerindeydim ordan tanıdığım bir arkadaşım.
Ben netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.
Ben netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.