2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

utkumuzu bende merak ediyorum gecede girdim baktım belki yazmıştır diye haber yok :KK43:( inş. herşey yolundadır..

Günaydın kızlar....Utkumuz iyi haberlerle gelir inşallah ya bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben inşallah...

günaydın anneler.biz dün gece çok huzursuzduk kızım uyumadı hiç uyumayınca babasıyla bizide uyutmadı:KK5:
minnakda içerde kasıldıkça kasıldı karnım felaketti bugün 3den sonra izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum zaten.
bebek şekerleri için konuşulmuş ben arkadaşıma şunlardan birini yaptırıcam,aynı arkadaşım 3 yaşına grecek kızımın şubattaki doğum gününüde hazırlayacak.merak edenlere netten sayfasını verebilirim özelden.
$IMG_0268.jpg $IMG_8043.jpg $IMG_9273.jpg $kelebek hediyelikleri.jpg $kusevleri.jpg

bunlardan biri seçicem kısmetse hele o günleri bi göreyimde nisan gibi sipariş vericem.

günaydın anneler.biz dün gece çok huzursuzduk kızım uyumadı hiç uyumayınca babasıyla bizide uyutmadı:KK5:
minnakda içerde kasıldıkça kasıldı karnım felaketti bugün 3den sonra izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum zaten.
bebek şekerleri için konuşulmuş ben arkadaşıma şunlardan birini yaptırıcam,aynı arkadaşım 3 yaşına grecek kızımın şubattaki doğum gününüde hazırlayacak.merak edenlere netten sayfasını verebilirim özelden.
Eki Görüntüle 325555 Eki Görüntüle 325556 Eki Görüntüle 325557 Eki Görüntüle 325558 Eki Görüntüle 325559

bunlardan biri seçicem kısmetse hele o günleri bi göreyimde nisan gibi sipariş vericem.

çok gzelmiş..........

Eki Görüntüle 325555 Eki Görüntüle 325556 Eki Görüntüle 325557 Eki Görüntüle 325558 Eki Görüntüle 325559

sana da günaydın. sen 3.ye mi hamilesin canım. maşallah iyi idare ediyorsun.
şekerlerde değişikmiş. site adresini verebilirsen çeşitlerine bakayım ben de.

çok gzelmiş..........
tşkler canım:KK19:
sana da günaydın. sen 3.ye mi hamilesin canım. maşallah iyi idare ediyorsun.
şekerlerde değişikmiş. site adresini verebilirsen çeşitlerine bakayım ben de.
3.ye hamileyim canım ama ilk bebeğim karnımda 5 aya girerken kalbi durmuştu.o nasip olmadı.sonra hamile kaldım kızım dünyaya geldi 3 yaşına giriyor bide şu an içerdeki minik var işte.:KK49:
google a şirin şeyler fabrikası yazarsan canım inceleme fırsatı bulabilirsin.arkadaşımdan isteyene özel fiyatta alabiliriz.ben 2009 mart annelerindeydim ordan tanıdığım bir arkadaşım.

Ben netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.

tşkler canım:KK19:

3.ye hamileyim canım ama ilk bebeğim karnımda 5 aya girerken kalbi durmuştu.o nasip olmadı.sonra hamile kaldım kızım dünyaya geldi 3 yaşına giriyor bide şu an içerdeki minik var işte.:KK49:
google a şirin şeyler fabrikası yazarsan canım inceleme fırsatı bulabilirsin.arkadaşımdan isteyene özel fiyatta alabiliriz.ben 2009 mart annelerindeydim ordan tanıdığım bir arkadaşım.

Allah kızına ve karnındakine uzun ömür versin canım.
bakıyım ben de. biraz erken ama bir iki ay sonra telaştan fırsat olmayabilir.

Ben netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.

daha erken alırsın havalarda ısınsın şöle geze geze dolaşa dolaşa alırsın

ben son bir haftadır üç ayrı yerden sipariş verdim. dayanamıyorum önüme geleni almak istiyorum. sanırım bir senelik kıyafet stoğu yapacağım yakında.

kızlar dru ile arası ii olan avr mı ben bişey sormak istiyorum ama ben burdakine soramıyorum zaten zor muayene oluyorum...

X