2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım geçmiş olsun ilk defa duydum bu teşhisi , ama tek dr'da sabit kalma araştır biraz ve başka drlarada git , banada amniyosentez önerildi ve salı günü büyük ihtimal yapılacak düşük riskide %0,5 ve %1 arası eğer ikilemde kalmıycam yaptırmak istemiyorum diyosan yaptırma çünkü ben 3 dr , 1 perinatolo ve 1 prof. ile görüştüm hepsi amniyosentezi önerdi..Rabbim yardımcımız olsun..

amin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.

amin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.

geçmiş olsun canım. ben de hiç duymadım. ne gibi bi sorun oluşturuyomuş tek arter. doktorlar ne dedi. umarım çok ciddi bişey değildir. Allah yardımcın olsun.

Bu teşhisi tek bir doktor mu koydu başka doktorlara hatta prof unvanlılara falan gözüktün mü? Bence en az iki doktordan daha fikir al.Böyle bir şey duymadım ama 4. aya kadar geldiyse sanki hayati bir eksiklik değil sanki...

ben tıp fakültesi hastanesine gidiyorum, 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum. ve inşallah dediğin gibi, 4 aya kadar sağlıkla geldi hatta dün 4 boyutlu ultrason çektirdik, maşallah herşeyi normal. bakalım hayırlısı

Ben netden bebeğim için bir sürü kıyafet alıyor yani en azından sepete ekliyor ama almadan çıkıyorum kafayı yedim iyice.Daha tek çöp alamadım.Elim gitmiyor ne netden ne de mağazadan.Çok istiyorum hevesleniyorum ama alamıyorum.
hepsi birdende alınır canım patır patır alırsın
Allah kızına ve karnındakine uzun ömür versin canım.
bakıyım ben de. biraz erken ama bir iki ay sonra telaştan fırsat olmayabilir.
çok tşkler hepimizin yavrusuna inşallah.kesinlikle bakın derim.
merhabalar,
ben 4 aylık hamileyim ve dün bebeğimin tek arter (kordon bağındaki damarlardan birinin eksik) olduğu ortaya çıktı. konu hakkında bilgisi olan veya tek arterli bebiş doğuran var mı aranızda? acaba ondan sonra ne oldu anlatabilir misiniz? doğumu, gelişimi sağlıklı oldu mu? endişe edecek birşey var mı? lütfen yardım edin sinirlerim çok bozuldu. doktorlar karından sıvı alınması gerketiğini söylüyor ama o da düşüğe sebep olabiliyor. ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:(
Allah yardımcın olsun canım hepimizde odüşük riski azda olsa var.doktorlar önerdiyse kesin yaptır derim bende.peki çocuk doğduğunda ne gibi bir durum olabilir bilgi verdi mi doktor?
günaydın kızlaarrr:KK3:

dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah:KK16:
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin miniklerin inşallah.
canım geçmiş olsun ilk defa duydum bu teşhisi , ama tek dr'da sabit kalma araştır biraz ve başka drlarada git , banada amniyosentez önerildi ve salı günü büyük ihtimal yapılacak düşük riskide %0,5 ve %1 arası eğer ikilemde kalmıycam yaptırmak istemiyorum diyosan yaptırma çünkü ben 3 dr , 1 perinatolo ve 1 prof. ile görüştüm hepsi amniyosentezi önerdi..Rabbim yardımcımız olsun..

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?

ben tıp fakültesi hastanesine gidiyorum, 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum. ve inşallah dediğin gibi, 4 aya kadar sağlıkla geldi hatta dün 4 boyutlu ultrason çektirdik, maşallah herşeyi normal. bakalım hayırlısı

Benim tanıdığım 2 kişi amniyosentez yaptırdı onların ikisi bebeklerini doğurdu.Kafana takma.Amniyosentez yaptırmaya karar vermişsin için de rahat olur.

hadi gözün aydın canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını..

sağol canım aminn hepimizinkini inşallah

senin de tüm soru işaretlerin güzel cevaplar bulsun amniyosentezle
Allahın izniyle sorunsuz sağlıkla kucağına al miniğini:KK16:

ne yapmak lazım bu bel ağrısını öğleden sonra bir doktoruma gideyim diyorum sorayımda sizinlede paylaşırım kızlar.

X